Ha ezt teszed kevésbé nyomatékos (gyengébb!!!!) lesz , de pörgethetőbb . Inkább ne kísérletezz , ahogy a többiek is írták keríts egy 138B3000 motorkódú 1.5 -öst ( Regata ,Ritmo ) az alapból 80-85 LE körül van és - ahogyan azt mondták is - simán bele megy az 1.3 helyére . Karbis , talán még megszakítós gyujtású is létezik , vagyis nem kell nagy átalakítás. A többi a mellékelt link -ből szerintem ki derül , csak olvasd végig .
( nem akartunk valaha nyitni egy kincsesládát -amibe bele lehetne tenni az ilyen örökértékü gondolatokat ? - moderátorok ? )
Tavaly volt a Pannónia gyártásának leállításának valahanyadik n(azt hiszem40?!)évfordulója!Na ezt meg kell ünnepelni!A Csepeli gyártó műhej előtt gyülekeztek a ,,Pancsisok" én elkéstem kissé és már elmentek felvonulni!Csak a Pannónia grupp fő-fő valakijének a gépét szerelgették bőszen vagy 8(nyócan!)-n!Egy gyönyörű T5H-oldalkocsival!Szóval nem igen jött össze!
(Védelmükbe elmondhatom hogy én is szo...m rengeteget a vadi új Pancsimmal!Nem is szeretem őket!Mármint nézni szeretem de bírtokolni nem szeretném!)
Komment