Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ellopott motorok

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Érdekes megoldások...

Én egy nagyon speciális megoldást használok arra, hogy az egyetlen komoly értéket képviselő, még felújítás alatt lévő motoromat ne tudják elvinni: a pincében van, ahonnan nekem is kb. egy órányi munkámba telne kiszedni. Olyan csak nappal fordul elő, hogy nincs itthon senki, az út túloldalán pedig bolt van, ahonnan szépen rálátni a házra. Meg szomszédok körben, akik imádnak beleavatkozni más dolgába.

A két kész motoromat pedig a helyi TSz-telep egyik használaton kívüli épületében tartom, amire rálátni a portásfülkéből, ahol 0-24 van portás. Ráadásul a szomszéd tárolóban a motorok értékét sokszorosan meghaladó mezgazd. vegyszer van, amit elvinni és értékesíteni is könnyebb.
    taluga és kedvelte ezt.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Attached Files
      taluga, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Na, hát ez még tutibb!
        Ugye-ugye... Ráadásul a vegyszereknek temperálják is a termet, közös fal van, így nem fáznak a motorkerékpárok sem.

A Scout jó ötlet, de csak egyet szabad melléállítani. Mert ha kettő állna a T1 mellett, akkor már azt hinnék olyan tömegtermék, ami helyett okosabb mégiscsak a T1-et elvinni.
        UK, soveny és 5 további látogató kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Na akkor elmesélem én mivel védem a tulajdont amiért megdolgoztam.Tegnap este volt az időközi szerviz a riasztóimnak.Minitacskó mej a hangszóró szerepét tölti be nemakárhogy hozzáteszem.Egy pár német boxer ami védelmi szerepet tölt be.Majd ha ezen is sikerült átverekedni magát valakinek feltűnés nélkül.Van egy örökbe fogadott rotveilerem amit harcoltattak.Pestről került hozzám egy barátom lacikonyhája kilincsére kötöttek miután éheztették és agyonverték.Na most már 78kg színtiszta izom.Családon kívül embert nem tűr meg magakörül.Köröttem csak nyugdíjas nénik laknak kik 24 órás szolgálatot tartanakFiam ablaka mellett van a garázs 8 éves kora óta küzdősportol és nemrossz abban amit csinál érmek bizonyítják most 22 éves.3motoros klub összes tagja rendszeresen járnak hozzám másik hobbimból adódoan tetováltatni.Ezt csakazért írom le mert soha nemkértem pénzt érte senkitől ugyhogy nem reklám.barátok segítenek egymáson amivel tudnak.Én ezzel tudok.Igegennek meg nem csinálok.Nemmindig jóarcu emberekjárnak hozzám éjjel nappal.És ezzel tisztában vannak a kissebségiek is.Nembeszélve a rendőrökről kikkel együtt motorozunk hosszú ideje már, jönnek kávézni elég sűrűn.ÉS AKKOR MÉG NEM KELTETTEK FEL ENGEM.És elhihetitek leszarom hogy önbíráskodás.De ami az enyém azért bármeddig elmegyek.Tudom mről beszélek voltam ijen szituban.Engem még megboldogult édesapám úgy nevelt tartsam tiszteletben más tulajdonát,és ezt énis elvárom legyen az BÁRKI.És ha mindezzel valaki nincs tisztában NEMTUDOM SAJNÁLNI.
          OdinHEM, és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

UK, barna és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ajánlom figyelmetekbe a Tolvajkergetők weboldalt.
              Végignéztem ! Valóban izgalmas. Már csak azt nem értem, mi a búbánat kerül gy " szaros " biciklibe 400.000 ft-ba ?
              , TZ és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                400.000 ft-ba ?
                ...a két kereke
                ---már fogtam egyszer egy bicajt ami állítólag 1 000 000 milla
                OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

Már csak azt nem értem, mi a búbánat kerül gy „szaros” biciklibe 400.000 ft-ba ?
                  Az egyik ismerősöm kintről hordja be a használt bicikliket .Kb 2 hónapja olyat hozott be aminek olajos fékrendszere volt !Szerintem ezek azok az extrák amik megemelik egy bringa árát ! Ettől függetlenül én sem adnék tízezreket egy bicikliért !

Komment

smuk73,

ebbe dologba , és inkább havi több mázsa kutya kajába ,,,,..ergó .....majdnem tökéletes don't stop security ......... most nem látjátok ... de erősen bologatok !
                    OdinHEM és smuk73 kedvelte ezt.

Komment

... Már csak azt nem értem, mi a búbánat kerül gy " szaros " biciklibe 400.000 ft-ba ?
                      Pl.: 85.000 Ft áfa

----

Érdekes kérdés ez. Ha megfordítjuk, akkor azt mondhatjuk, hogy a bringa is közlekedési eszköz, éppen úgy, mint az autó, vagy a motor. Nagyon alkalmas munkába járni vele, vagy nyáron felfedezni Csehország néhány megyéjét. Mégis sokkal olcsóbb. Megvenni is és fenntartani is. Az én bringámon is olajos tárcsafék van, meg néhány hasonló luxus dolog. Annyira luxus a bringám a bringák között, mint motorok között egy új BMW túragép. Ha így nézzük, akkor viszont nagyon is olcsó mulatság – még ha drágállanátok is az árát -, hiszen huszada, mint egy BMW motor. Gondolom egy 400ezres bringa pedig még nagyobb luxus, egy GoldWing, hogy tovább fokozzam a csacska példázatomat.
                      OdinHEM és zsíráf kedvelte ezt.
                      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

itt a csemege :900 ezret ér a Porsche-bringa
                        és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Érdekes kérdés ez. Ha megfordítjuk, akkor azt mondhatjuk, hogy a bringa is közlekedési eszköz

Uf UF ..........

Párizsba börzén voltam motoral ! hazza fele át az alpokon mivel kurva drága az autopálya . Olyan bringát láttam .... szóval olyat sima ilyen erdő járó nagyon vastag vázzal tiszta alu az egész / nem értek hozzá/

szóval a gyerek nem tekerte 90 km/ó mentem mögöte ... néztem mint Rózi.... aztán 1- perc és el kezdte tekerni . jött egy lejtős rész abba hagyta a tekerést 110 km/ó felgyorsult ekkor már nagyon érdekelt , csak mentem utána ..... jött egy nem kicsi hegy és nem tekerte a bringát és ment fel a dombon 70 km/ó val néha bele tekert és nöt a sebbesége az én pofám meg le .

végül is meg állt ,és én is , jobban meg nézhetem a bicajt ....

a pedálal nem is a hátsó kereket hajtotta ha nem valami áram felylesztött ... jobban meg nézve nem is alu volt hanem valami műanyag az egész ... mivel a komunikácioban voltak hiányoságok így teljeségel nem biztos amit meg értetem de 11.5 kg volt maga a bicaj és 110km/ó a végsebesége és valami ürteknikás proto tipus nem értek ehezz
                          azóta se láttam iíyet............ már ha bicigli a téma Uf Uf
                          OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

taschner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            11.5 kg volt maga a bicaj és 110km/ó a végsebesége
                            Ez számomra egyenlő ,az öngyilkossággal ! Az sem normális, aki ilyet létrehoz.

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            itt a csemege :900 ezret ér a Porsche-bringa
                            Ha platinából lenne se kerülhetne ennyibe
                            wsievers, és kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Joker. Te győztél . Karácsony előtt voltam a megint a budaörsi BMW szervízben ( valaki autóját vittem oda ). Az egyik autó tetején volt egy "originál" BMW kerékpár - 723.000.- ft . Opcióként lehetett venni hozzá első , hátsó sárvédőt ( szar műanyagból ) 23.000.- ft/db. Még megemlíteném, hogy a hozzávaló kerékpártartó majdnem 70.000.- ért kereste boldog leendő tulajdonosát. Ez van. Üdvözlettel.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2013 jan. 04, 23:22.

Komment

Persze -azt veszik a csóró BMW sek --gagyi ! De lehet hogy a fekete BMW -s kigyurt kopaszok ilyenen edzenek -ezért vannak jó kondiban .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X