Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ellopott motorok
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 'rendes' az 1,6 millóba kerül
----akkor most TZ bicaja tényleg TESCOs?Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 jan. 04, 22:01.OdinHEM és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz számomra egyenlő ,az öngyilkossággal ! Az sem normális, aki ilyet létrehoz.OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Beszélünk biztonságról és biztonsági rendszerekről! A tuti az mit Te tudsz a többi már bizonytalan. Addig míg a törvényesség nem Nől fel országunkban nem lesz rend, ha azt mérlegelik ,hogy a rendőrt verővel szemben jogos.e a fegyverhasználat nincs miről beszélni.Ha szemből le lehetne lőni a behatolót tetten éréskor biztosan meggondolná mikor megy be más portájára. Én biztosan ha fejbe verem utánna kérdezem meg, hogy mit keres a kerítésen belül! Csak mi védhetjük meg javainkat a többi csak duma szerintem egyenlőre míg fentről nem változtatnak róla!
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa szemből le lehetne lőni a behatolót tetten éréskor
Viszont a vérmesebbek körülnézhetnek a szabadon tartható gumilövedékes fegyverek közt és nagyon ütős dolgokat találhatnak .
- 2 likes
Komment
-
Segítsünk neki is, ha tudunk.
http://veteranapro.hu/szolo-motorker...ottak-pannonia
Zárt garázsból ellopták, 100%ban gyári alkatrészekkel felújított, 100%ban típus tiszta, gyári fényezésű, piros színű Pannónia P21es motorkerékpáromat. Váz, és motorszáma: 73102190. Eredeti rendszáma OR 64-17. Első, és utolsó hivatalos tulajdonosa én vagyok. Kérek minden veteránost, ha érdemben segíteni tud azt jelezze az elérhetőségeimen. Minden segítséget köszönök.
- 5 likes
Komment
-
Nagyon szomorú hogy ennyi lopás történik! Mért van az hogy pl Németországba legalább 80% ban kinn hagyhatod a fűnyírót, az autódat, a szerszámaidat és nem beszélve a motorjaidról vagy a többi másfajta veterán járművedről?? Itthon meg egy roncs biciklit nem hagyhatsz kinn mert 1 óra múlva hűlt helye lesz?! Katasztrófa hogy jó pár magyarnak nem sül le a képéről a bőr :-( Szegény "öreg bácsi" az a motor volt az élete, na és a Pécsi fickó is imádta őket !
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont a vérmesebbek körülnézhetnek a szabadon tartható gumilövedékes fegyverek közt és nagyon ütős dolgokat találhatnak .
Egyébként akkor vettem, amikor Tiszakesziben a szüleim házára vigyáztam míg nyaraltak. Éjjel kettő körül csörög a telefon, hogy szól a riasztó a boltunkban (kis vegyesbolt és nem először mentek oda éjjel vásárolni). Felhívom a Mezőcsáti rendőrséget... a takarító nő vette fel Elmondtam mit szeretnék, erre közli. "Háát a fiúk kint vannak mind járőrözni, nem is lehet őket utolérni ilyenkor!" Mi van??? Nem bajlódtam többet, hogy esetleg a központon keresztül elérjem őket, ki a kocsihoz, irány a bolt, ahol a két fiatal ember még javában pakolászott. A hosszú fém házas elemlámpámmal voltam kénytelen elbeszélgetni velük holmi tulajdon jogokról és siettetni távozásukat. Utána gondoltam bele, mi van, ha kissé kitartóbbak, nem akarnak gyorsan megpattanni, vagy van náluk valami az én lámpámnál hatékonyabb eszköz? Marha nagy mázlim volt!
És ha épp akkor érnek oda a rendőrök (Nem jöttek, hiába hagytam üzit a takarító néninél), még lehetett volna az is a sztori vége, hogy én önbíráskodom!
Mert ez tényleg szomorú!
Egyébként a legújabb törvények szerint már az sincs, hogy a védekezésnek arányban kell lennie a támadással. De talán jobb lenne, ha nem kellene védenünk állandóan azt amink van!
Zundapp1942 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzegény „öreg bácsi” az a motor volt az élete, na és a Pécsi fickó is imádta őket !
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak mi védhetjük meg javainkat a többi csak duma szerintem egyenlőre míg fentről nem változtatnak róla!
Ja igen!
Itthon viszont szerencsére biztonságban tudhatom a dolgaim, mert profin kiépített Humán Térfigyelő Rendszer működik! A szomszéd néik kíváncsisága mindenre kiterjed!
Amikor jövök haza, csak úgy libegnek a függönyök!Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 15, 20:50.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szomszéd néik kíváncsisága mindenre kiterjed!
Amikor jövök haza, csak úgy libegnek a függönyök!
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegalább megmondják percre pontosan ,mikor tolták ki a motorodat, és hányan.
Bár inkább tényleg
Komment
-
Sziasztok!
Az éjjel ellopták Bp. XII. kerületi társasházunk hátsó kertjéből, a loggiánk alól a napi használatos youngtimer motoromat:
VESPA PX125E Arcobaleno
rendszám: UIC-492
szín: arany
alvázszám: (167720M) VNX2T 266171
motorszám: VNL3M 153642
gyártási év: 1986
a képekhez képest apró változások: rövidebb szárú, de hasonló kerek, krómozott tükrök voltak rajta, meg egy grafitszínűre szinterezett csomagtartó, a pótkerék meg nem volt rajta éppen...
Komment
-
Kedves Pirx pilóta!
Nagyon sajnálom és ha rábukkanok,az általad közzétett azonosítójú Vespára,azonnal értesítelek.Nagyon sajnálatosnak tartom ugyanakkor,hogy a bemutatkozásod egy kétségbe esett ember segítség kérése,egy közösség felé és a kérésen kívül semmit sem tartalmaz.Abban biztos lehetsz,ha tagjaink közül bárki is felismeri a Vespádat,próbál majd segíteni,de azért jó lenne,ha nem csak Te,de mi is számíthatnánk rád,minimum egy bemutatkozás erejéig!
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
Komment