Örömmel és egyben elkeseredetten olvastam(mert már azt is tudok!) "mopedmice" Izs tulaj (tehát sors társ,biztosan ő is rengeteg gyönyörűen cifrázható káromkodás félét tud mert a mi márkánk mellett ez kötelező tudomány!) képes beszámolóját az idei Szolnoki Szovjet járművek találkozójáról. Örömmel mert azt láttam hogy ő teljes melszélességgel,családostól,pakkostól.szekerestől,lovastól kiált az ügy mellett és elviharzott e kies Tisza menti városba találkozni! No de kivel?!....kérdem én?!!! Beszámolója szerint 3 azaz három darab IZS-vett részt a találkozón!!!!!...és ez az elkeseredésemnek az oka!!!!!Tényleg ilyen ritka és kihalóban lévő veszélyeztetett fajták lennénk IZSesek,vagy csak simán letojjuk az egészet?!!! Mert én készséggel elhiszem hogy ritkák vagyunk sőt azt is hogy dógozni kell meg azt is hogy drága a benzin meg azt is hogy betegek vagyunk(mint Pl,én) de az isten szerelmére emberek országos szinten 3azaz három gép ez okot ad az elkeseredésre!!!!!Kellene valami összeírásfélét csinálni(addig megtanulok irni IZS) hogy hányan IZS lehetünk?! Azt én IZS tapasztaltam a nyáron (amig még birtam motorozni)hogy igen-igen feltünő jelenség egy IZS az úton!!!!!....de hogy ennyire ritka lenne ezt nem hiszem!!!! Márka társaim ébresztő!!!! Kicsit többet kellene törődnünk e nemes szerkezet népszerűsitésével!!!Sokkal élénkebb közéletet kivánva maradok márkatársi tisztelettel:Gyula.
Bocsi U.I:Az ominózus tudósitás nem itt hanem az IZS.hu-n látható! Bocs!
![Vigyor](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/biggrin.png)
Komment