Zsolti ugye a lapvibrátorra gondoltál??ahhoz viszont jó a Danuvia motor vagy a 380V.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nagymotorok 50-es "papírokkal"
Collapse
X
-
Az alapjárati döm-döm-döm hang azonnal elárulja az embert nekem a Vespámon 102-es polini hengerszett volt meg is kérdezte a rendőr ez biztos hogy ötvenes ? Az alvázon lévő DGM V5X3T azonosítóval ki tudtam magam magyarázni az meg hála istennek elkerülte a figyelmét hogy csak úgy tudtam berúgni a mocát hogy felálltam a berugókarra.Nem érdemes rizikózni inkább legyen alapjáraton csak rütyi-fütyi.Bár megvallom őszintén az nekem is tetszett hogy akár negyedikben is elindulhattam meg se kottyant az öreg vasnak.Sajna a legtöbb motornál az 50 köbcenti halál,de megtanulni motorozni bőven elég.Aztán jöhet a 125 vizsgával rendszámmal,műúton nyugodt szívvel.Utoljára szerkesztve a következő által: Totyi; 2014 márc. 01, 22:08.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgazából a monostabil multivibrátorra. Villogóautomata tervezésnél nélkülözhetetlen ez az áramkör.
(Akit részletesebben érdekel itt talál leírást.)Utoljára szerkesztve a következő által: öregöcsi; 2014 márc. 02, 07:35.
Komment
-
Az astabil multivibrátor jobban megfelel,
http://veteran.forum.hu/elmelkedesek...html#post47534Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 márc. 02, 23:36.
Komment
Komment