Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5+motorkuli

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

köszönöm mindenkinek a hozzászolásokat és a segitségeteket.Példás.....

Komment

egyenlöre elvetettem a vásárlás gondolatát......

Komment

Voltam hétvégén a kecskeméti börzén,háááát jol kezdenek elszaladni az alkatrész árak.

Komment

Kuli helyett ez lett 2hete
          Ez tuti marad nekem mivel a gyátási dátuma :hónap,nap a születési dátumom

Komment

Jól néz ki,-a vizsla a háttérben,-a motor se rossz.

Komment

Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Kuli helyett ez lett 2hete
              Kereke van,tükrök,világítás fékek és mehet műszakira a többi kialakul menet közben!!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

TLF '64 ???? Úgy látom rendszám forgalmi van , nem látok hiányt rajta (talán a hátsó lámpában nem vagyok biztos) ... Gratulálok hozzá ! Felújítás lesz , vagy csak használat ? És valóban jó fej a vizsla a háttérben !

Komment

T1 64.06.01 es kiadás.Aproságok hiányoznak meg másik tipusé van rajta.A vizsla köszöni a dicséretet..

Komment

és igen mátéapu jol látod ,hogy szar a fék rajta...

Komment

felujitás lesz szép lassan,talán jövö télen.Addig a müszaki a cél csak.Elöször a T5 öt van porondon.Azt eladásra megcsinálom.Csak azt nem tudom mennyire merüljek bele....

Komment

Ha hasznot akarsz,ne nagyon piszkáld.

Komment

Csak azt nem tudom mennyire merüljek bele....
                          Mosd le takarítsd ki amit csak lehet....és add el talán nem fizetsz rá! Ez az én tapasztalatom... is! Másnak:csak megrendelésre és előre kialkudva!!Viszont egy db nem éri meg jelenleg a munkát és a belefektetett pénzt.Van ismerősöm akinek van 20-db-nál több pannónia felujított blokkja a befektetett összegért sem kell.....senkinek.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

azt mondjátok csak annyira rakjam rendbe ,hogy átmenjen kpm vizsgán?Vagy azzal se foglalkozzam??Müködjön mindene és csá????

Komment

azt mondjátok csak annyira rakjam rendbe ,hogy átmenjen kpm vizsgán?Vagy azzal se foglalkozzam??Müködjön mindene és csá????
                              Á dehogy!

Újitsd fel a blokkot a legjobb alkatrészekkel,homok-fúvasd ,fesd újra újra-gyártott krómos cuccok..... gumik vape gyújtás műszaki,akkor adok érte 100000Ftot-és örülsz,hogy nekem örömet szereztél...

Te ,hogyan képzelted? Szerinted ezzel foglalkozó emberek hada miért nem él meg belőle,vagy te ismersz ijet?

Komment

Nem igazan...inkabb olyat aki osszehannya egyben legyen es passzolja tovabb.A t5 bol annyit akarok pluszt,hogy jusson a t1 felujitasra.Azt ugye magamnak csinalom meg.Koszi a valaszt

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X