Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5+motorkuli

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Ez miert van??Egyenlore szarazon probalom valtani..

Komment

Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A lényeg az az ollós-rugó húzná vissza a léptetőt,ha be lenne az alsó tüskébe is akasztva:ha fedél nélkül szórakozol vele akkor a rugót ne hagyd kiugrani !
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

beakasztom,fedél fel és váltás oda ,vissza.leveszem a fedelet és igy áll...help...

Komment

vissza.leveszem a fedelet és igy áll...help...
            Nyugi vagy egy kis hajlás,vagy kopása a két pálca alaphelyzetben szinte összeér1m/m körül lehet a rés,és ha belegondolok egy kis"kalap"(a rugó alatt)hiánya ami a kapcsolórákot szorítja le és egyúttal határolja alul a rugót,a rugónak nem lehet alkalma kiugrani !
            Nézem a képet nem központos a rugó!A nálad a rugó alatt lévő peremezett alátét felülre,a kalapos alulra való !!!!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

aha-köszi akkor megprobálom ugy..

Komment

......és müködik rendesen minden,de rögtönözni mindig kell valamit hozzá

Komment

....és müködik rendesen minden,de rögtönözni mindig kell valamit hozzá
                  Azért nem ugrott be a dolog mert legalább 10-15-éve nem láttam olyat.......

Komment

sziasztok.nyaktáblát le szoktátok furni festéshez?Vagy maszkoljátok?Mennyire macerás vissza szegecselni?

Komment

sziasztok.nyaktáblát le szoktátok furni festéshez?Vagy maszkoljátok?Mennyire macerás vissza szegecselni?
                      Én leszedtem, festés után a furatokat a megfelelő méretű fúróval kicsit átjárattam, 2 kicsit D fejű szöget megfelelő hosszra vágtam(szegecs nem volt kéznél, de ez is jól nézett ki) a kormánynyakba pár mm-t belógott a szögek vége, onnan benyúlva egy kicsit hajlítottam rajtuk.
                      Látszólag stabil volt, bár élesben nemigen lett tesztelve. Ez még az első váz volt aminek nincsenek papírjai...
                      Most a padláson lepi a por...

Komment

hát nem tudom.lehet nem bántom,túl szépen van szegecselve.popszegecs meg ugy trééé.köszi..

Komment

.popszegecs meg ugy trééé.
                          Az. De csavarboltokban lehet venni alu és vas szegecset is.
                          Azzal ugyan úgy meg lehet csinálni mint ahogy én csináltam, a cső belsehében kicsit elhajtod a végét.

Szerintem szebben néz ki ha látni hogy nem csak körbe van fújva. Na meg gondolom neked is jobb a tudat hogy nincs a motoron egy akkora folt ami rozsdás vagy kitudja milyen.

Komment

Igen . Mindenképp ! Vagy belülről leütőd a véget , vagy lefeszíted a táblát , esetleg simára reszeled a fejét bekirnerezed , és lefúrod , majd a darabját beütöd a steuerung belseje felé . Visszaszegecselni meg valami ilyesmi kéne nem ?

Kalapács csavar .... beleszorul a furatba és kész . Csak a táblára vigyázz , stimmeljen az íve a leszedés után is, főleg a furatoknál .

Komment

A szegecsek belógnak a váznyakba.. én elegánsan kitolom,és így sérülésmentesen vissza lehet rakni. + tábla belsejére nyomok kis szilikon pasztát hogy tuti legyen.

Komment

köszi ,ezek nagyon jo infók voltak.leszedem mindenképp.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X