Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T5+motorkuli
Collapse
X
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevissza.leveszem a fedelet és igy áll...help...
Nézem a képet nem központos a rugó!A nálad a rugó alatt lévő peremezett alátét felülre,a kalapos alulra való !!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése....és müködik rendesen minden,de rögtönözni mindig kell valamit hozzá"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesziasztok.nyaktáblát le szoktátok furni festéshez?Vagy maszkoljátok?Mennyire macerás vissza szegecselni?
Látszólag stabil volt, bár élesben nemigen lett tesztelve. Ez még az első váz volt aminek nincsenek papírjai...
Most a padláson lepi a por...
- 1 like
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.popszegecs meg ugy trééé.
Azzal ugyan úgy meg lehet csinálni mint ahogy én csináltam, a cső belsehében kicsit elhajtod a végét.
Szerintem szebben néz ki ha látni hogy nem csak körbe van fújva. Na meg gondolom neked is jobb a tudat hogy nincs a motoron egy akkora folt ami rozsdás vagy kitudja milyen.
- 1 like
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesziasztok.nyaktáblát le szoktátok furni festéshez?Vagy maszkoljátok?Mennyire macerás vissza szegecselni?
Kalapács csavar .... beleszorul a furatba és kész . Csak a táblára vigyázz , stimmeljen az íve a leszedés után is, főleg a furatoknál .2 képek
- 3 likes
Komment
Komment