Ha elakadsz,kérdezz. Próbálok fotóval segíteni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T5+motorkuli
Collapse
X
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA fektamasz rugos biztositojat ossze kell utni a kis acel rogzito lemezkevel?Gondolom mert zeger nem igazan fer el a csap vegen..
Kicsit alaposabb leírás,vagy fotó kellene így érdekesebb,mert akármi is lehet????!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt cdak ra kell pattintani?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz izzokat probalta mar valaki ledesre cserelni?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Én már gyakorlatban is kipróbáltam. H 4-es ben gyártanak 30/ 30W -os ledes bilux égőt igaz én nem 6v-on próbáltam. Egy olyan átalakítással mit mostanság Heeegany is csinál egy Pannonia lámpa fejbe vagy még jobb szerintem egy TZ-be tekintélyt kérően világít. Távfény kb. 6-700 m. Biztos hozzá járul, hogy az én lámpámban eltalált lett a fókusz pont. Egy tanács nem szabad megvenni a leg olcsóbbat. A fiam rendelt / párban van /drágábból mindkettőnk motorjában ez van vett az autóba az olcsóbból és 1 hónapot bírt. A fényerejük áramfelvételük miatt is ez a jövő. Nem véletlen az új járművekben ez jelenti jelenleg az extrát motor esetén pedig a biztonságot növeli mert nappal is feltűnik a fénye és nem kell 100W amitől megvakulhat a foncsor és nincs jobb fénye. Van már ki látta a motorom világítását és talán véleményezik is kis közösségünkben. Az indexet még nem sikerült ledesítenem mert nem fér el a búrában ami van. A nagy fogyasztókat érdemes hisz a generátorok kapacitása is véges különösen egy hosszabb úton.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn már gyakorlatban is kipróbáltam. H 4-es ben gyártanak 30/ 30W -os ledes bilux égőt igaz én nem 6v-on próbáltam. Egy olyan átalakítással mit mostanság Heeegany is csinál egy Pannonia lámpa fejbe vagy még jobb szerintem egy TZ-be tekintélyt kérően világít. Távfény kb. 6-700 m. Biztos hozzá járul, hogy az én lámpámban eltalált lett a fókusz pont. Egy tanács nem szabad megvenni a leg olcsóbbat. A fiam rendelt / párban van /drágábból mindkettőnk motorjában ez van vett az autóba az olcsóbból és 1 hónapot bírt. A fényerejük áramfelvételük miatt is ez a jövő. Nem véletlen az új járművekben ez jelenti jelenleg az extrát motor esetén pedig a biztonságot növeli mert nappal is feltűnik a fénye és nem kell 100W amitől megvakulhat a foncsor és nincs jobb fénye. Van már ki látta a motorom világítását és talán véleményezik is kis közösségünkben. Az indexet még nem sikerült ledesítenem mert nem fér el a búrában ami van. A nagy fogyasztókat érdemes hisz a generátorok kapacitása is véges különösen egy hosszabb úton.
De szerintem biztos ami tuti alapon beteszek egy 100W-osat is az oldaldobozba (nehogymá a Guzzi jobban világítson mit a Pannónia )
Lada foncsor meg remélem hogy bírja. (de alapból szerintem úgyis csak 65/65-ös lesz benne. +2 LED-es kiegészítő lámpa a bukócsövön. Természetesen E jeles cucc.)
- 2 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTermészetesen E jeles cucc.)"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Majd csinálunk egy fényvető próbát Kesziben. Lehet az E betűs is a most érvényben lévő Kressz előírásai szerint csak a rendőr jóindulatán múlik pedig mennyivel jobban észlelhetőek vagyunk. Műszakin sem mehet át egyenlőre de, hogy miért???. Olyan ez mint a pót féklámpa azt is le kellett vennem a Ladáról mígnem a behozott autókon mindegyiken az volt és rá eszméltek miért is van. A jobbacska motorokon már általános lassan a led és nincs új túra motor kiegészítő lámpa nélkül! No látjátok még itt sincs egyenjogúság hiába E betűs amit felraktál az ok: Nem gyári !! és akkor maradjunk helyben és ne fejlődjünk?? kérdezhetnénk az illetékesektől. Meg kell halnia még egy pár motorosnak sajnos, hogy rájöjjenek a törvény alkotóink a mostani forgalmi viszonyokban szükséges lenne.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jan. 25, 11:56.
- 2 likes
Komment
Komment