Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5+motorkuli

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha elakadsz,kérdezz. Próbálok fotóval segíteni.

Komment

Elakadtam.A fektamasz rogzito lemezkeje bepattintos vagy zegergyuru fogja be?

Komment

Meg egy.A p12es fotengely kulombozik a tobbitol?Modositottak valamit rajta?

Komment

Vannak nálam sokkal nagyobb tudásúak,nem akarlak félrevezetni bizonytalan infókkal. A főtengely csereszabatos,lényegi eltérés a hajtókar csapágyazása és öntési formája.

Komment

Uhhh akkor nehez dolgom lesz.Szet kell szednem a plusz blokkot hogy lassam milyen kell.de koszi

Komment

Kerdes ismetA fektamasz rugos biztositojat ossze kell utni a kis acel rogzito lemezkevel?Gondolom mert zeger nem igazan fer el a csap vegen..

Komment

Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A fektamasz rugos biztositojat ossze kell utni a kis acel rogzito lemezkevel?Gondolom mert zeger nem igazan fer el a csap vegen..
                Gondolom a H-jelű hátsókerékagy kitámasztójára gondolsz,ott egy csuszkás kulcslyukablakos lemezke biztosít nyomórugóval !?????

Kicsit alaposabb leírás,vagy fotó kellene így érdekesebb,mert akármi is lehet????!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Igy van.Belöl meg ossze fogja egy lemezke.Azt cdak ra kell pattintani?

Komment

Azt cdak ra kell pattintani?
                    Igen .
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az izzokat probalta mar valaki ledesre cserelni?

Komment

Az izzokat probalta mar valaki ledesre cserelni?
                        Gondolom a kérdéseid a pannóniára vonatkoznak.helyzetjelzőként,féklámpaként igen mert az akkus(egyenáram)egyéb helyre egyenirányítani kell az áramot.

Komment

Én már gyakorlatban is kipróbáltam. H 4-es ben gyártanak 30/ 30W -os ledes bilux égőt igaz én nem 6v-on próbáltam. Egy olyan átalakítással mit mostanság Heeegany is csinál egy Pannonia lámpa fejbe vagy még jobb szerintem egy TZ-be tekintélyt kérően világít. Távfény kb. 6-700 m. Biztos hozzá járul, hogy az én lámpámban eltalált lett a fókusz pont. Egy tanács nem szabad megvenni a leg olcsóbbat. A fiam rendelt / párban van /drágábból mindkettőnk motorjában ez van vett az autóba az olcsóbból és 1 hónapot bírt. A fényerejük áramfelvételük miatt is ez a jövő. Nem véletlen az új járművekben ez jelenti jelenleg az extrát motor esetén pedig a biztonságot növeli mert nappal is feltűnik a fénye és nem kell 100W amitől megvakulhat a foncsor és nincs jobb fénye. Van már ki látta a motorom világítását és talán véleményezik is kis közösségünkben. Az indexet még nem sikerült ledesítenem mert nem fér el a búrában ami van. A nagy fogyasztókat érdemes hisz a generátorok kapacitása is véges különösen egy hosszabb úton.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Én már gyakorlatban is kipróbáltam. H 4-es ben gyártanak 30/ 30W -os ledes bilux égőt igaz én nem 6v-on próbáltam. Egy olyan átalakítással mit mostanság Heeegany is csinál egy Pannonia lámpa fejbe vagy még jobb szerintem egy TZ-be tekintélyt kérően világít. Távfény kb. 6-700 m. Biztos hozzá járul, hogy az én lámpámban eltalált lett a fókusz pont. Egy tanács nem szabad megvenni a leg olcsóbbat. A fiam rendelt / párban van /drágábból mindkettőnk motorjában ez van vett az autóba az olcsóbból és 1 hónapot bírt. A fényerejük áramfelvételük miatt is ez a jövő. Nem véletlen az új járművekben ez jelenti jelenleg az extrát motor esetén pedig a biztonságot növeli mert nappal is feltűnik a fénye és nem kell 100W amitől megvakulhat a foncsor és nincs jobb fénye. Van már ki látta a motorom világítását és talán véleményezik is kis közösségünkben. Az indexet még nem sikerült ledesítenem mert nem fér el a búrában ami van. A nagy fogyasztókat érdemes hisz a generátorok kapacitása is véges különösen egy hosszabb úton.
                            Keszibe megvizslatom
                            De szerintem biztos ami tuti alapon beteszek egy 100W-osat is az oldaldobozba (nehogymá a Guzzi jobban világítson mit a Pannónia )
                            Lada foncsor meg remélem hogy bírja. (de alapból szerintem úgyis csak 65/65-ös lesz benne. +2 LED-es kiegészítő lámpa a bukócsövön. Természetesen E jeles cucc.)

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Természetesen E jeles cucc.)
                              Ja !

Komment

Majd csinálunk egy fényvető próbát Kesziben. Lehet az E betűs is a most érvényben lévő Kressz előírásai szerint csak a rendőr jóindulatán múlik pedig mennyivel jobban észlelhetőek vagyunk. Műszakin sem mehet át egyenlőre de, hogy miért???. Olyan ez mint a pót féklámpa azt is le kellett vennem a Ladáról mígnem a behozott autókon mindegyiken az volt és rá eszméltek miért is van. A jobbacska motorokon már általános lassan a led és nincs új túra motor kiegészítő lámpa nélkül! No látjátok még itt sincs egyenjogúság hiába E betűs amit felraktál az ok: Nem gyári !! és akkor maradjunk helyben és ne fejlődjünk?? kérdezhetnénk az illetékesektől. Meg kell halnia még egy pár motorosnak sajnos, hogy rájöjjenek a törvény alkotóink a mostani forgalmi viszonyokban szükséges lenne.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jan. 25, 11:56.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X