Ez bitang szép egy Jawa és mintha már olcsóbb is lenne mint volt én még mintha drágábbért láttam volna... Ennyiért már tényleg nagyon jó vétel!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motorvásárlás dilemma
Collapse
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseveteranaprón található kék Uralról van szó.
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszovjet motor felhalmozó
Fura dolog, de az én ukrán gépem a többhónapos téli leállítás után most első rúgásra indult...Nem tudom mit várnak el az emberek az orosz motoroktól, de szerintem nincs vele több gond mint más típusokkal...inkább triviális, gányolásból eredő hibákkal találkozom. Attól kell félni csak szerintem, és a vizsgára összelapátolt gépektől.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 ápr. 08, 17:17."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
Ural.HU - Német Börze
Szóval ez egy IRBIT --Jani szerint M72 alapon ,ural beütéses , zündap hengerfejkialakítás ----áttéve az egész gondolat alumíniumba .
A rigai közlekedési múzeumban volt néhány darab.
Komment
-
Sziasztok!
MEEEG VAAAAN!!!
Sikerült megvennem! Jawa 350 638 oldalkocsis!
Valahogy a Jawa-ra eddig nem nagyon figyeltem, de ahogy megjelent a hirdetés, megláttam, azonnal eldőlt a dolog. Pest megyében vettem, Pákozdra saját lábán mentem vele. Az oldalkocsi teljesen új, a moci gyári fényezésú, egy rugásra indul! Az úton végig vigyorogtam, és elképesztően élveztem a motorozást. A kanyarodás kicsit nehézkesen ment az elején, de lassan már kezdek belejönni! A gyerekeim imádják!!! Azóta már 2x tankoltam. Megy mint a veszedelem, de a kanyarodást és a fékezést szokni kell! De eddig minden szuper! Remélem nem lesz vele sok bajom!
- 10 likes
Komment
-
kreitzer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMEEEG VAAAAN!!!There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Szerintem jó választás volt!
A legelején írt felsorolás, és a használati igény összevetése alapján már készültem az MZ-t javasolni (igaz, a TS helyett trophy-t)
Olcsón beszerezhető veterán, viszonylag jó műszaki színvonalon. Sokáig csak a Pannóniákra mentem, meg a többi magyar gyártmányra, de annyira megfizethetetlenek (számomra), hogy feladtam. Meg valljuk be, többnyire arra jók, hogy szökőévente egyszer örömmotorozzon velük az ember a környéken... Végül véletlenül jött a képbe az MZ. Rövidesen be is szereztem egy ES 125/1-et, elég baráti áron. Pár ezret rádobtam még apróságokra, és már szépen dörmög, egyben van, tökéletesen motorozható, két héten belül megy is műszakira...
A 638-as jawa is jó. Igaz, közvetlen tapasztalatom csak a csepptankos 250-essel volt, de az is bitang erős igavonó volt!
Jó motorozást!
- 1 like
Komment
-
Kedves Barna! Barátkozz meg a Jawával mert ha megnézel egy 630-ast semmivel sem csúnyább- sőt a kortársait meg előző külsővel rendelkezik. Igaz én lehet,hogy elfogult vagyok mert nekem volt ilyen gépem. Én a kondikat egy réz lapra a tank alá tettem és onnan kezdve semmi bajom nem volt vele. Kreitzer-nek jó motorozást kívánok és szép napos időt. Üdv. Sepy.
- 4 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseES 125/1-et, elég baráti áron
kreitzer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍme a képek"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment