Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kétütemű motorok tuningolása!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csak a jobbos alsó szárat kellett megvenni a féknyereg felfogatás miatt.
    Innen rendeltem: Jawa 350 (12V) - E-MotorParts Motoralkatrész Webáruház - addel.hu piactér

Komment

Az jó mert cseh-alkatrész ahogy látom az adatlapját rendeltem már innen de néha beszívtam.

Komment

dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A héten kicsit "tuningoltam" igaz nem a blokkot hanem a féket .
        Nagyon jó lett! Kár hogy a régifajta alsószárból nincs ilyen...Eddig elsiklottunk felette, de a fék is nagyon fontos! Még fontosabb, ha tuningolt motorról van szó. Ami kicsit jobban megy, annak illik sokkal jobban meg is állni.
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 17, 22:51.
        sepy kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Erről beszéltem : Click image for larger version

Name:	P1180290.jpg
Views:	1
Size:	193.3 KB
ID:	139108Click image for larger version

Name:	P1180291.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	139109Click image for larger version

Name:	P1180292.jpg
Size:	193.4 KB
ID:	139110Click image for larger version

Name:	P1180293.jpg
Size:	192.8 KB
ID:	139111Click image for larger version

Name:	P1180294.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	139112Click image for larger version

Name:	P1180295.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	139113Click image for larger version

Name:	P1180296.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	139114Click image for larger version

Name:	P1180297.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	139115 ....valaha én is tervezgettem ..
          zahi, Gabó_Racing és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Erről beszéltem :
            Kölcsönbe adhatnád azt a kalapácsot,amelyikkel csináltad!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Igazság szerint neki is álltam csinálni egy prés szerszámot , ezeknek a daraboknak a segítségével öntettem -nagyon komoly acélból -formát (jó drágán ) de annyira rossz minőségü lett a felület ,hogy renget munka lett volna a rendbehozása . Aztán elmultak a versenyzős évek.... kivittem a MÉH be
              wsievers kedvelte ezt.

Komment

Egy igazi táguló könyökpár...Nagyon jó! Mihez készült? A hossz és átmérő majdnem jó a Jawahoz. Arra lennék kíváncsi, hogy elfér-e.
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 21, 09:55.

Komment

Jó nagy kalapács kellett hozzá pár tonnás!ez a kipuf. vége az ülés alá ért volna gondolom. Vonalhegesztéssel szépen meglehetett volna csinálni.

Komment

Na kinek van igaza????

Komment

Biztosan tudod, hogy manapság nem csinálnak prést az ilyen csövekhez, hanem a két lemezből összehegesztett darabot, nagynyomású mosó segítségével, "felfújják".

Komment

Erről a módszerről nem hallottam, leírnád bővebben,hogy mit fújnak fel vagy el?

Komment

Így készül:

Viszont ha szétszáll az egész, nem sok marad belőlük.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 21, 11:15.
                          heeegany és sepy kedvelte ezt.

Komment

Találhatsz egy csomót, ha keresel:
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 21, 11:29.
                            kavycka, heeegany és sepy kedvelte ezt.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Biztosan tudod, hogy manapság nem csinálnak prést az ilyen csövekhez, hanem a két lemezből összehegesztett darabot, nagynyomású mosó segítségével, „felfújják”.

..nem hűl ki közben ? Vagy hidegen ?

közben megvan a válasz-látom . Azért ide szépen kell hegeszteni .
                              Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 jan. 21, 11:21.
                              sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Gyárakban azért ez is sablonban megy, mintha préselnék.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 21, 11:37.
                                UK, sepy és joker kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X