Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kis fogyasztasu veteran autok. Van ilyen?
Collapse
X
-
Hmmm erdekes, mert nekem be kell fizessek ket autora evente 460000 ft-ot...es akkor meg nem mentem egy metert veluk. Kotelezo+sulyado+plusz 2 evre leosztva csak a hivatalos vizsgaztatas koltsege. Az egesz onmagaban nem csak a sporolasrol szol, hanem a veteran feelingrol.
Szerintem csak azért kérdezted meg, hogy irigyeljünk.Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Gabó! Ez egy gyönyörű gép. Volt egy 350-es velorexem jó műszaki és esztétikai állapotban de nem Veteránosítható megoldásokkal. Műa. és lemez borítással Standox festéssel, míg a városban volt a műhelyem és nem kellett anyagért menni vidékre evvel jártam melózni.A nagy hidegekbe is indult bármikor. De ez a gép igazán tetszik de ma szinte elérhetetlen!supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Uk! Egyaltalan nem mindegy. A sarc az sarc, amibol jobb minel kevesebbet fiezetnie az embernek. Amikor beulok vacsorazni koltok, ha elmegyek nyaralni koltok...szoval azert jutottam el idaig, mert megfogtam a csak "itt 50 rongy, ott 120 rongy" jellegu kiadasokat.
No es ugye az elveim miatt cseszteti a csorom mi a tokomert 600 ft itt a benya amikor kitermelo orszagrol beszelunk. A csoro Egyiptomban kb. 120 ft lehetett literje a mult evben. Egy idezet az egyik honlaprol: "Egyiptom, 138 Ft/liter. Egyiptom sem az az ország, ahol az üzemanyagáron kell bevasalni az adóbevételeket" Egyiptom es Norveg maganak termel olajat, de a lakossag Egyiptomban olcson autokazik, szemben Norvegiaval. Az autozas nem luxus, de ezt sok helyen elfelejtik. Fogok talalni megfelelo gepet, csupan ido kerdese. Egyebkent ha megkerdezel nehany norvegot, azt fogjak mondani, hogy fulladoznak a magas adoterhektol. Nos az evi 120-ad, kamat nelkul 10 ev alatt, 1,2 milla. A mult evben vasaroltam egy pici lakast Mo-on picivel tobbert. Remelem megerted a masfele nezopontot.
Komment
-
Egyik tavoli szomszedomnal szokott parkolni hetvegenkent egy ilyen Saab. A tulajanak nincs szive, es gyakran padlon nyustoli szegeny jarganyt. Ilyenkor olyan hangot ad ki, mintha egy felig meghibasodott orosz raketa porszivo lenne.
1959 Saab 93B De Luxe Saloon - YouTube
Komment
-
Egyik tavoli szomszedomnal szokott parkolni hetvegenkent egy ilyen Saab. A tulajanak nincs szive, es gyakran padlon nyustoli szegeny jarganyt. Ilyenkor olyan hangot ad ki, mintha egy felig meghibasodott orosz raketa porszivo lenne.
Amire emlékszem:Háromhengeres,vizes,kétütemű,840cm2-es,kormányváltós 5-személyes.és majdnem ment százzal."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Komment