Ford Taunus P2 17M-et ismeri valaki? A tc-szuletett rola kemeny 1 darab ertekeles. Atlagfogyinak 7 litert irt a tulaj amit kisse ketkedve fogadok az auto meretei es a 60 loero ismereteben. O megbizhatonak, egyszeruen szerelhetonek minositette a gepet, noha sok tapasztalattal nem rendelkezett az 5000km megtetele utan. Ebbol a tipusbol tobb megfordult a hirdetesi portalokon nalunk. Koszi sracok, kedvesek vagytok, de Fiatot tenyleg nem szeretnek. Barmennyire hivogatonak tunhet egy szep forma, vagy egy szepen kidolgozott reszlet, mast tipusu jarganyt szeretnek valasztani.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kis fogyasztasu veteran autok. Van ilyen?
Collapse
X
-
Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz??
Messerschmitt KR200 Kabinroller.
Kicsit iszogat, régi, és garantálom, hogy megnéznek vele..
- 2 likes
Komment
-
megbizhatatlan olasz verdakrol,
Az lehet,hogy sűrű a szervizigénye,de tudom sok autó amig meg nem állt,addig mentek vele.Aki megvette nem a szervizbe hanem az utakra vitte őket,és ez sok autóra volt érvényes.Az biztos,utána lehetett panaszkodni.
Szerintem ha valaki ELŐÍRÁS szerint karbantartja és hajtja,annak nem romlik el"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
korkada eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAttila62! . Sok helyen olvastam a megbizhatatlan olasz verdakrol, ezert o kiesett nalam, de koszi
Aki akkor kincsként kezelte annak most is egy kincs.
- 2 likes
Komment
-
Nem kéne visszafordulni a lovon a helyes irányba?
Nem ismerem a norvég veteránpiaci viszonyokat, de gyanítom, mivel 1959 előtti autót keresünk, amire a ráfordítandó összeg felülről határos, ráadásul napi használatra lesz fogva...
... szóval nem azt kéne inkább, hogy azokról mondunk véleményt, lehetőleg saját tapasztalatra alapozva, mert különben könnyen parttalanná válik a dolog, ami reálisan bekerül a látókörbe?
Például:
Van egy 1957-es Opel Kapitän a szomszédban 30.000NOK-ért, meg egy 1958-as Volvo PV444 380km-re 23.000NOK-ért, ezek a képek róluk, szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Hiába találjuk meg az ideális jelöltet elméletben, ha a sok szűkítő feltétel miatt egy sincs eladó egész Európában.Everything is better when you decide you don't care.
- 4 likes
Komment
-
Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz??
Messerschmitt KR200 Kabinroller.
Kicsit iszogat, régi, és garantálom, hogy megnéznek vele..
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 febr. 28, 08:45.
Komment
-
Én eddig úgy tudta, hogy a Messerschmitt egy bombázó, de ezen a képen egyik sem az.
A néniről pedig. olyan képet nem akartam felrakni, ahol egy fiatalabb asszonyka egy szál bugyiban mossa a Mustangot.
(de csak azért, mert a Mustang sokat fogyaszt, és '59 utáni...)
- 2 likes
Komment
-
olyan képet nem akartam felrakni, ahol egy fiatalabb asszonyka egy szál bugyiban mossa a Mustangot.
(de csak azért, mert a Mustang sokat fogyaszt, és '59 utáni... )Gabó_Racing és dongos78 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Megbízhatóság teljesen rendben. Alkatrészt én a németektől szereztem be. Karosszéria drámaian el tud rohadni de nem szabad gányolni, mondjuk ez nem csoda hisz az angolok rendkívül hanyag módon gyártották és ez főleg az alváz és üreg védelmet érintette. Egy fontos átalakítást tettem a teljes körű felújítás mellett, mégpedig az osztófej megszakítósról Hall generátorosra alakítását.
Már nem a miénk a Mini. Kétszer lett megsiratva. egyszer amikor a diplomaosztóra megkapta a lányom másodszor amikor elvitték.
Nagyon jól vezethető autó. A formavilága, a méretei a súlya és a menettulajdonságai a legnagyobbak közé emelheti az autó gyártás történelmében. Példamutató lehet a mai high-tech motoros, de 1200 kg-os új kisautóknak (a Mini 620 kg-os).
Nem hasonlítható össze mondjuk egy Bogárral. Az ehhez képest egy primitív szerkezet, mondjuk korábban is tervezték.
Csak javasolni tudom, sok sikert hozzá....
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn eddig úgy tudtam, hogy a Messerschmitt egy bombázó, de ezen a képen egyik sem az.sepy, Gabó_Racing és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
Komment