fogtam a nejlonszatyromat s elpakoltam..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Az élet dolgai (Amit nem tudod hol mondj el, mondd el itt)
Collapse
X
-
Na jó...de én ezt ismételgettem is... Csak az sok szép vas ami ráment... Tudni kell válogatni.. De most ezen a téren rendben vagyok..
- - - Updated - - -
A témához: Van egy lemezkonvektorom aminek a hőkapcsolója hibás...csavarhúzóval szabályozom. Tavasszal felajánlom tuningolási,vagy bármilyen célra ha valakit érdekel.
- 5 likes
Komment
-
Joker én sem tartozom a milliárdosok közé. Az pedig nekem is " átélt élmény" mikor csomagol az ember és kívülről becsukja az ajtót! Addig nekem is még a konyhában is szine tv- m volt utána pedig Junost lett fekete fehérbe. Sok éven keresztül nappal a műhely éjjel pedig a libatömés ment. Rá 10 évre született az eredménye ki Kesziben találkozott a lányommal látta sokba került de ez nem veszteség hanem az élet nyeresége.Lemezjáték, és 6 további látogató kedvelte ezt.
- 8 likes
Komment
-
Sinter igaz rövid az ismeretségünk Veled és Pároddal de én ennek a költözős megoldásnak a veszélyét nem láttam a kapcsolatotokban, Szerencsére. Én még most is azt tartom jobb megoldás mint a " vanért" egymást kerülgetni.! Anyagilag ha nehezen is de minden pótolható , általában veszteséggel de ha nincs meg a kölcsönös megbecsülés az az igazi veszteség. Ekkor jön a külső kilincs örökre elengedése.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 08, 18:52.
- 4 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKezdek egy picit megijjedni mert igen sok itt a csomagolós ember. Ez remélem nem törvényszerűség.
- 4 likes
Komment
-
„hátrahagyni” mindent...a békesség kedvéért
- 4 likes
Komment
-
Csak azért kérdem mert mostanság vannak némi zökkenők nálunk is, amit persze próbálunk megoldani, és hálistennek azért a külső kilincs még nem lett felajánlva, de azért nem vagyok teljesen nyugodt. Úgy vélem valami téli depresszió féleség kerülgeti a párom és elég nehéz a kedvére tennem.
- 1 like
Komment
-
nem vagyok teljesen nyugodt. Úgy vélem valami téli depresszió féleség kerülgeti a párom és elég nehéz a kedvére tennem.
Ugyanebben vagyok, nem lehet jót tenni. Mert azt biztos azért tettem hogy....
Ezért is keresem inkább az egyedülléteket, pontosabban a hideg téli garázs nyugalmát.
De igen, biztosan téli depresszió. Aztán jön a tavaszi, nyári...
- - - Updated - - -
a válasz röviden és tömören: - semmi!
...most már tényleg kéne valami férfibánat mappa nekünk vagy mifene. Vagy ki leszünk hajítva a híd parkba, aztán fogdoshatjuk a téli garázs kilincsét is vágyakozvaUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 jan. 08, 22:06.
- 5 likes
Komment
Komment