Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Az élet dolgai (Amit nem tudod hol mondj el, mondd el itt)
Vagy úgy. Ismerős... Csak nekem a swiftbe befért az összes motyó amit vittem magammal. Még a hátsó ülést se kellett lehajtani. Na de legalább így nem maradt sok fölösleges kacatom
Na jó...de én ezt ismételgettem is... Csak az sok szép vas ami ráment... Tudni kell válogatni.. De most ezen a téren rendben vagyok..
- - - Updated - - -
A témához: Van egy lemezkonvektorom aminek a hőkapcsolója hibás...csavarhúzóval szabályozom. Tavasszal felajánlom tuningolási,vagy bármilyen célra ha valakit érdekel.
Joker én sem tartozom a milliárdosok közé. Az pedig nekem is " átélt élmény" mikor csomagol az ember és kívülről becsukja az ajtót! Addig nekem is még a konyhában is szine tv- m volt utána pedig Junost lett fekete fehérbe. Sok éven keresztül nappal a műhely éjjel pedig a libatömés ment. Rá 10 évre született az eredménye ki Kesziben találkozott a lányommal látta sokba került de ez nem veszteség hanem az élet nyeresége.
Sinter igaz rövid az ismeretségünk Veled és Pároddal de én ennek a költözős megoldásnak a veszélyét nem láttam a kapcsolatotokban, Szerencsére. Én még most is azt tartom jobb megoldás mint a " vanért" egymást kerülgetni.! Anyagilag ha nehezen is de minden pótolható , általában veszteséggel de ha nincs meg a kölcsönös megbecsülés az az igazi veszteség. Ekkor jön a külső kilincs örökre elengedése.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 08, 18:52.
Kezdek egy picit megijjedni mert igen sok itt a csomagolós ember. Ez remélem nem törvényszerűség.
Nem, nem törvényszerű, de ha úgy dönt a két fél,akkor muszáj lesz belőle....és akkor jön a szatyor, és a többi.....Nekem is volt párszor alkalmam "hátrahagyni" mindent....a békesség kedvéért
Aztán van hogy akkor sincs békesség, ha mindent hátrahagysz. Ha egyszer soha nem volt elég semmi, akkor ilyen helyzetben sem lesz... De az ember mindig remél, hátha a következő... Aztán vagy bejön vagy nem... De ebbe nem bonyolódom bele, mert az nemcsak másik téma, de másik weboldal
Csak azért kérdem mert mostanság vannak némi zökkenők nálunk is, amit persze próbálunk megoldani, és hálistennek azért a külső kilincs még nem lett felajánlva, de azért nem vagyok teljesen nyugodt. Úgy vélem valami téli depresszió féleség kerülgeti a párom és elég nehéz a kedvére tennem.
A női lélek kiszámíthatatlan....volt, aki szerette volna "megfejteni"...sajnos, belehalt Ezért vagyunk olyan tanácstalanok, ráadásul Ők sem segítenek...ha kérdi az ember, hogy mi a baj, a válasz röviden és tömören: - semmi!
Na, ezzel aztán ki vagyunk segítve, rendesen.
Elegánsan kell csinálni ---minden marad , egy kisbőrönd ,farmer, fürdőgatya --bedob a zsiga hátsó ülésre , aztán irány a Balaton . Aztán majd hétfőn kezdődik az élet -a másik .
nem vagyok teljesen nyugodt. Úgy vélem valami téli depresszió féleség kerülgeti a párom és elég nehéz a kedvére tennem.
Tetszik, pedig dehogy
Ugyanebben vagyok, nem lehet jót tenni. Mert azt biztos azért tettem hogy....
Ezért is keresem inkább az egyedülléteket, pontosabban a hideg téli garázs nyugalmát.
De igen, biztosan téli depresszió. Aztán jön a tavaszi, nyári...
- - - Updated - - -
a válasz röviden és tömören: - semmi!
És ez a leg vészjóslóbb válasz. Ilyenkor biztos lehetsz benne hogyvan valami... De nem is akármilyen valami
...most már tényleg kéne valami férfibánat mappa nekünk vagy mifene. Vagy ki leszünk hajítva a híd parkba, aztán fogdoshatjuk a téli garázs kilincsét is vágyakozva
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 jan. 08, 22:06.
Komment