Közlemény

Collapse
No announcement yet.

DKW NZ márkatársat keresek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• jocibácsi
    replied
    Szia Czsolti
    Küldenék képeket, de még öt hozzászólás hiányzik.
    Üdv.

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Szia Jocibácsi!

Közi a regisztrációt és a hozzászólást. Ha engedi a rendszer, akkor kérünk szépen képeket, mert kedveljük a DKW-gépeket.

Jó fórumozást és sok hozzászólást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti

Leave a comment:

• jocibácsi
    replied
    Szia stalker.

Márkatársnak jelentkezek. DKW fanatikus vagyok. Komoly dokumentációs háttérrel rendelkezek(DKW stabilmotoroktól a luxus 600-ig). :-)
    Üdv!
    Ui: Rendszeresen használok NZ350-es és NZ350-1-es motorokat. Túrázni is járok velük.
    Üdv!

Leave a comment:

• Bilétnyikov elvtárs
    replied
    Üdv a klubtársaknak!

Jómagam is egy NZ 350-1 talpra állításával küzdök. Sajnos ez a dolog az én estemben sem megy máról-holnapra.
    Minden esetre én örülnék,ha tudnánk a felmerülő problémákkal kapcsolatban rendszeresen konzultálni.

Údvözlettel, B.et

Leave a comment:

• stalker
    replied
    Szia!

Most egyelőre le vannak kötve a kapacitásaim, majd nyáron tudok visszatérni a kérdésre, de köszi...

Üdv

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    Hello, bár nincs DKW-m de ha gondolod az oldal fejlesztésben tudok segíteni ha megosztod az elképzeléseidet vágyaidat
    Dobj pm-et ha érdekel.

Leave a comment:

• stalker
    replied
    Nyárra össze akarom kaparni a gépet, ha kell, megy bele egy IZS blokk, de mennem kell egy kört az tuti... Bárki aki az NZ szériában otthon van és csere-ambíciói vannak, itt az alkalom!!! 250-es birtokosok első kerék-szettek eladósorban, illetve zsírúj akksitartó szettek, profi minőségben(értsd jobb, mint a gyári, mert a DKW idejében még nem volt lézervágás) elkészítve, a gyárit teljes mértékben követve. Nekem már nem kéne sok, h összerakhassam a gépet. Persze lesznek rajta IZS cuccok, de még szép... esetleg lábtartószettekre vadászok, gyujtásdobozra, HASAG gyujtáskulcsra és tanácsokra:-) Lesz tuning is nagyban...

--- Ez még eszembe jutott: ---

Van Wittkop utasülésem is nagyon csucsu állapotban...

Leave a comment:

• stalker
    replied

Sziasztok!

DKW NZ 250 márkatársakat keresnék... alkatrész cserébe benne vagyok NZ tulajdonosokkal... ha van bármid, ami engem érdekelhet vagy valami érdekel jelezd!

Üdv

Leave a comment:

• stalker
    started a topic DKW NZ márkatársat keresek

Sziasztok!

DKW NZ 250 márkatársat keresnék... alkatrész cserébe benne vagyok NZ 350 tulajdonosokkal is...

Üdv
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X