Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
DKW NZ 250 márkatársakat keresnék... alkatrész cserébe benne vagyok NZ tulajdonosokkal... ha van bármid, ami engem érdekelhet vagy valami érdekel jelezd!
Nyárra össze akarom kaparni a gépet, ha kell, megy bele egy IZS blokk, de mennem kell egy kört az tuti... Bárki aki az NZ szériában otthon van és csere-ambíciói vannak, itt az alkalom!!! 250-es birtokosok első kerék-szettek eladósorban, illetve zsírúj akksitartó szettek, profi minőségben(értsd jobb, mint a gyári, mert a DKW idejében még nem volt lézervágás) elkészítve, a gyárit teljes mértékben követve. Nekem már nem kéne sok, h összerakhassam a gépet. Persze lesznek rajta IZS cuccok, de még szép... esetleg lábtartószettekre vadászok, gyujtásdobozra, HASAG gyujtáskulcsra és tanácsokra:-) Lesz tuning is nagyban...
--- Ez még eszembe jutott: ---
Van Wittkop utasülésem is nagyon csucsu állapotban...
Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Jómagam is egy NZ 350-1 talpra állításával küzdök. Sajnos ez a dolog az én estemben sem megy máról-holnapra.
Minden esetre én örülnék,ha tudnánk a felmerülő problémákkal kapcsolatban rendszeresen konzultálni.
Szia stalker.
"Látom, hogy a gyújtásdoboz fedőd hiányzik"
Nem hiányzik, csak hosszabb túrákon le szoktam venni. Jobb hűtést kap a gyújtótekercs. Kedvezek az öreglánynak, most 72 éves.:-)
"kapásból kettőt is tartasz" Kettőnél több van otthon. Most egy terepmintás NZ 350-1-es van a szerelőpadon, azt rakom össze( csak nagyon lassan). Az SB szériából is van pár darab, de szinte mind kosárban van még. Egy SB 200-as van egyben, az gyári festéses. Sajnos a festése nem menthető. Ő lesz a következő. Az NZ 500-as és az SB 500-as hiányzik a sorból. Szerintem nem is lesz belőlük soha. A BMW-ket kidobáltam, maradok egy típusnál. Van egy Pannónia+ motorkuli fogatom is, napi használatba befogva.
"milyen foncsort raktál a szerkezetbe" Egy megfelelő méretű traktorlámpa foncsort szereltem be. A gyári menthetetlen volt. Bevakult és durván horpadt. Azt ne kérdezd hogy melyik traktorlámpa a jó méret. Jártam a börzéket tolómérővel.
Üveget a csehektől vettem 2500Ft-ért(!) régebben. Ma már nincs ennyiért sehol.
Szia.
- - - Updated - - -
Sziasztok.
Mindenkitől elnézést kérek a "töltelékek" miatt. Nem figyeltem.
Komment