Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még jó, hogy nem a dokik, aki meg tud szelídíteni egy IZSt annak az orvosok reggelinek számítanak.
    apacsavo kedvelte ezt.

Komment

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      aki meg tud szelídíteni egy IZSt annak az orvosok reggelinek számítanak.
      Ezt jó hallani, csak kár hogy nálam nem igaz Pedig 4 Izsem is van
      majdánka és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! Van fent az aprón egy J2. Bár lehet megéri, ennyi pénzem nincs, viszont tetszik a gép. Viszont van alatta egy komment amiből az jön le hogy nem jó szerkezet. Tényleg rosszabb a 2hengeres?
        Izs Jupiter 2
        You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Nekem az 1 hengeres Planeta 2 esem, ami forgalmi szerint Izs-350 ugyan így néz ki, csak 1 hengerrel, meg jóval viseltesebben, de nekem nem hiányzik a + 1 henger.
          apacsavo, wsievers és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Orosz motornál a 2 henger azért van, hogy tudjon össze-vissza járni

Amúgy a múltkor volt egy Jupiter 3 a veteránaprón 60 kilóért, az Planétának megérte volna...
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 03, 21:12.
            UK, Intrepid és apacsavo kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Igen Tisztelt Barátaim!
              Lehetséges hogy újra méltó leszek a társaságotokra!!Most Ő a nagy szerelmem Nagyon kívánom Vágyom rá!!!Az enyém kell hogy legyen!!!!!!!!!!A lelki szemeimmel már csodálatosan néz ki mint egy ifjú ara a nász napján!!!Nagyon köszönöm az eggyütt érző szavakat,átestem a műtéten!!"2 hétig bírtam motor nélkül!!!!!!!!!!Pont jött a gyógytornász hölgy amikor hazaértem a robogómmal..............hát elég ciki volt amikor a beteget kereste hogy megtanítsa mankózni!!!!!!!!!............közben rájöttem hogy IZS-nélkül is lehet élni.......de minek!!!!!!!!!!Még jelentkezek!!!(nem szabadultok olyan könnyen tőlem!!!)
              chemotox, UK és 10 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bocsi! Valamit elfelejtettem!!!

Nem nagy ügy!!!

Még egyszer köszi! Üdv!

Ide ne!!!!!!!!!!!

Volt azért jó is benne a személyzet kiválló és rendkívül kedvesek!!!!
                chemotox, korompaiistvan és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Gyuszi!

Komolyan gondolod,hogy attól függ a barátság,és a veterános tudat,hogy most éppen van IZS-ed vagy sem.A társaság már jó párszor kíváncsiskodott,hogy hova tüntél és jómagam is nagyon hiányollak,de még csak,a Skypen sem látlak sosem,hogy beszélni tudjak veled.Mi nem akarunk szabadulni tőled még akkor sem,ha nem veszel IZS-t,mert közénk tartozol.Remélem azért gyakrabban hallunk rólad!

Mielőbbi minőségi gyógyulást és kellemes Karácsonyi Ünnepeket ,Boldog Újévet kívánok!

Üdvözlettel:Che

Komment

Örülök, hogy ismét itt vagy!

És tényleg nem kell IZS a fórumozáshoz, nekem sincs.
                    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Én is örülök, hogy ismét benéztél...Az az Izs pedig tényleg jó vétel, én is szemeztem vele
                      Percről-percre kevesebb az ára, már csak 50 kiló...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 05, 21:49.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Volt azért jó is benne a személyzet kiválló és rendkívül kedvesek!!!
                        Ilyet nem sűrűn hallani. Kívánok én is mielőbbi gyógyulást!

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Sziasztok! Van fent az aprón egy J2. Bár lehet megéri, ennyi pénzem nincs, viszont tetszik a gép. Viszont van alatta egy komment amiből az jön le hogy nem jó szerkezet. Tényleg rosszabb a 2hengeres?
                          Izs Jupiter 2
                          Nekem volt szerencsém jupiter 3-at látni élőben, de elég gáz szerkezet. A 3 csavarral felfogatott jobbos dekni a kuplung kiemelő miatt rendszeresen kimozgósodik, egy csavar elvesz és máris használhatatlan(az én Planétából(4 csavaros a dekni) kaptuk ki az egyik eredeti csavart, mert az még fogott a házban a Jupinál,hála a ruszki precizitásnak, azzal tudott hazamenni a gazdája.)
                          + eredeti orosz B.n.oldalkocsival még a planétánál is ügyetlenebb.

Komment

Az a szép, hogy minden motort szerelnek télen, de az Izs-esek nem szerelnek, mert ezt a motort erre az időre tervezték

Komment

Ez a fanatikus, nem mi

Eladó használt IZS PLANETA 3

Komment

Ezt még egy szalonba is megnézném...tiszta felüdülés a sok elrontott Planeta chopper után...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X