Még jó, hogy nem a dokik, aki meg tud szelídíteni egy IZSt annak az orvosok reggelinek számítanak.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs
Collapse
X
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaki meg tud szelídíteni egy IZSt annak az orvosok reggelinek számítanak.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok! Van fent az aprón egy J2. Bár lehet megéri, ennyi pénzem nincs, viszont tetszik a gép. Viszont van alatta egy komment amiből az jön le hogy nem jó szerkezet. Tényleg rosszabb a 2hengeres?
Izs Jupiter 2You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Orosz motornál a 2 henger azért van, hogy tudjon össze-vissza járni
Amúgy a múltkor volt egy Jupiter 3 a veteránaprón 60 kilóért, az Planétának megérte volna...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 03, 21:12."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Igen Tisztelt Barátaim!
Lehetséges hogy újra méltó leszek a társaságotokra!!Most Ő a nagy szerelmem Nagyon kívánom Vágyom rá!!!Az enyém kell hogy legyen!!!!!!!!!!A lelki szemeimmel már csodálatosan néz ki mint egy ifjú ara a nász napján!!!Nagyon köszönöm az eggyütt érző szavakat,átestem a műtéten!!"2 hétig bírtam motor nélkül!!!!!!!!!!Pont jött a gyógytornász hölgy amikor hazaértem a robogómmal..............hát elég ciki volt amikor a beteget kereste hogy megtanítsa mankózni!!!!!!!!!............közben rájöttem hogy IZS-nélkül is lehet élni.......de minek!!!!!!!!!!Még jelentkezek!!!(nem szabadultok olyan könnyen tőlem!!!)
- 12 likes
Komment
-
Bocsi! Valamit elfelejtettem!!!
Nem nagy ügy!!!
Még egyszer köszi! Üdv!
Ide ne!!!!!!!!!!!
Volt azért jó is benne a személyzet kiválló és rendkívül kedvesek!!!!chemotox, korompaiistvan és 5 további látogató kedvelte ezt.
- 7 likes
Komment
-
Kedves Gyuszi!
Komolyan gondolod,hogy attól függ a barátság,és a veterános tudat,hogy most éppen van IZS-ed vagy sem.A társaság már jó párszor kíváncsiskodott,hogy hova tüntél és jómagam is nagyon hiányollak,de még csak,a Skypen sem látlak sosem,hogy beszélni tudjak veled.Mi nem akarunk szabadulni tőled még akkor sem,ha nem veszel IZS-t,mert közénk tartozol.Remélem azért gyakrabban hallunk rólad!
Mielőbbi minőségi gyógyulást és kellemes Karácsonyi Ünnepeket ,Boldog Újévet kívánok!
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
Én is örülök, hogy ismét benéztél...Az az Izs pedig tényleg jó vétel, én is szemeztem vele
Percről-percre kevesebb az ára, már csak 50 kiló...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 05, 21:49."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVolt azért jó is benne a személyzet kiválló és rendkívül kedvesek!!!
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok! Van fent az aprón egy J2. Bár lehet megéri, ennyi pénzem nincs, viszont tetszik a gép. Viszont van alatta egy komment amiből az jön le hogy nem jó szerkezet. Tényleg rosszabb a 2hengeres?
Izs Jupiter 2
+ eredeti orosz B.n.oldalkocsival még a planétánál is ügyetlenebb.
- 2 likes
Komment
Komment