Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem nagyon szép, ízléses. Ha nekiállnék átalakítani, farigcsálni, csak ilyen formán tenném..

Komment

korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem nagyon szép, ízléses.
        Egyetértek. Nekem is nagyon tetszik.
        Gondolom, jóval többe van neki, mint amennyiért árulja.

Komment

Vannak emberek akik,nem nyerészkedni hanem eladni akarnak!
          wsievers kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem vagyok képben, hogy az 'alap' motor mennyit érhet,
            P3 ról van szó, tehát 100-120 eft a papírosak ára kb...a csónakosok mennek kb 250-350 között, de ahhoz már jónak is kell lenni...
            korompaiistvan, lehet venni kéne egy P3 ast, valami jó hiányosat, az alkatrészeket pedig levadászni börzén? Nem lenne rossz ötlet, ha 1 Izsed van, bármennyi lehet...
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 29, 00:34.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

1 már van, először az legyen rendben teljesen

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ha 1 Izsed van, bármennyi lehet
                Ez nagyon bölcs gondolat !
                korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Már volt gondolat a 2.ról is, amit átépítenék, de most a 12V-os gyújtáson töröm a fejem, melyik lenne jó, vagyis melyiket hogy lehetne belefaragni.

Komment

Jawa 350? Az lehet befér. Vagy Voshod, ha a megszakítót is ki akarod hagyni...

Komment

Jawa-t nem ismerem, de utána nézek, a Voshodról meg még nem hallottam, de neki látok a kutató munkának!

Komment

Amúgy a késői Rigákban-Verhovinákban is ilyen van...Volt már itt téma, azóta már volt ilyen a kezemben is:
                        http://veteran.forum.hu/alkatresz-az...-gyujtas-1687/
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 31, 10:55.

Komment

Közben megtaláltam..írtam fulton-nak, hátha tud segíteni, bár ahpogy olvastam Deél Józsi is árul ilyet.

Komment

Sziasztok! Nekem is van IZSem.keresek márkatársakat.

Komment

Tibor Jeti Sárbogárdi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Sziasztok! Nekem is van IZSem
                              Szia ! Nekem is. Meg neki is, meg őneki is lesz. Ha bemutatkoznál egy kicsit részletesebben, hidd el, mindjárt többen reagálnának az írásodra. ( Itt ez a szokás ! )

Komment

Valaki utánanézett már a gyári Izs Planeta színeknek? Ral kódokat tud valaki? Különösen a piros és vajszín és/vagy a zöld-fekete érdekelne.
                                Ha nem lessz, álmodok valami randazöld színt neki
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 09, 01:43.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X