Szerintem nagyon szép, ízléses. Ha nekiállnék átalakítani, farigcsálni, csak ilyen formán tenném..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs
Collapse
X
-
ApaE
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem nagyon szép, ízléses.
Gondolom, jóval többe van neki, mint amennyiért árulja.
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem vagyok képben, hogy az 'alap' motor mennyit érhet,
korompaiistvan, lehet venni kéne egy P3 ast, valami jó hiányosat, az alkatrészeket pedig levadászni börzén? Nem lenne rossz ötlet, ha 1 Izsed van, bármennyi lehet...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 29, 00:34.korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha 1 Izsed van, bármennyi lehetkorompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Amúgy a késői Rigákban-Verhovinákban is ilyen van...Volt már itt téma, azóta már volt ilyen a kezemben is:
http://veteran.forum.hu/alkatresz-az...-gyujtas-1687/Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 31, 10:55.korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
Tibor Jeti Sárbogárdi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok! Nekem is van IZSem
- 2 likes
Komment
-
Valaki utánanézett már a gyári Izs Planeta színeknek? Ral kódokat tud valaki? Különösen a piros és vajszín és/vagy a zöld-fekete érdekelne.
Ha nem lessz, álmodok valami randazöld színt nekiUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 09, 01:43."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
Komment