Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kimásoltam igen, enyémen a nagy van És eladó sorban van az a lámpád?
    Üdv!

Komment

Szia Bilo!
      Igen, úgy néz ki, hogy eladósorba kerül,mert nagyból van kettő, ami az enyémre jó. Ha gondolod...beszélhetünk róla...
      Üdv!

Komment

Annak örülök. Írtam

Komment

Jobb megoldás híján ide töltöm Sepy új motorjának fotóját. Azt ígéri, hogy nem szedi nagyon széjjel. Tehát ez a referencia kép. Innen várjuk a megújulást bemutató képeket.
          Click image for larger version

Name:	front.jpg
Views:	1
Size:	145.6 KB
ID:	141523

Megjegyzem. Én sem akartam szétszedni.
          apacsavo, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

De kár ,hogy már nincs meg a forgalmiban a tulajdonosok neve... akár lehetett az enyim is.
            wsievers és sepy kedvelte ezt.

Komment

Nagyon jól néz ki ez a Czetka! A külseje a kép alapján teljesen rendben van. Nem új, de patinás. Vigyáztak rá. A blokk és a fék hibáit, ha vannak könnyebb orvosolni, mint a külsőt szépíteni.
              Sok hibamentes önfeledt kilométert kívánok hozzá Sepynek!
              sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Válaszaim sorban: Jóker nem lehetett a Tiéd mert én vagyok a 3. tulaj és közeliek voltak a gazdik.A blokk még most lesz megbontva általam.Még eredeti a kuplung is.Főtengely simeringet cserélni kell ez biztos a lamellák mérés után esetleg.Fékek fel újítandók és az alkatrészek horganyzása ez biztos de mint Tudjátok szétbontás után kezdődik minden!!Nem csörög jobban mint egy Cz-nek kell.38000km-t futott aztán meglátjuk mire lesz elég a tél hisz májusban jár le a műszakija.
                apacsavo, joker és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Grat hozzá sepy! Nagyon szép állapotú a gép! A hátsó indexeket cseréld ki, és a gumilapot szedd le az első sárvédőről, Egy kis polír a fényezésnek és a krómnak, és kész is.

De kár ,hogy már nincs meg a forgalmiban a tulajdonosok neve... akár lehetett az enyim is.
                  Nem is gondoltam volna, hogy használtál ilyet is. Nekem, amikor vettem az én Czetkámat, mindenki azt mondta hogy 1 hengeres 250 est(ETZ) vegyek tanulómotornak. Akkor egyből kizártam minden 1 hengerest, és 251 ccm alattit, sok választás pedig már nem volt. Jawa vagy Cz, és mivel a családban régebben 2 kis Cz is volt, így a mellett döntöttem első motornak.
                  sepy és CZsolti kedvelte ezt.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszi énnekem 634 -esem volt de az új miután eladtam a felújított Sport Cz- met.Ez miatt is reszelt a fene egy 2 hengeresért és ha már két henger legyen a márka hűség " CZ" jöhetett számításba.Látod Tibi nem kellett az általam fel ajánlott villogó és most meg milyen jó lett,hogy van! Nincs egy 350-es jó tankod vagy az ismeretségi körben esetleg?. Csak annyira jó,hogy érdemes lenne szétvágni!.Már a Sportnál is ábrándoztam egy nagy tankról ezen meg jó is lenne.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nincs egy 350-es jó tankod vagy az ismeretségi körben esetleg?. Csak annyira jó,hogy érdemes lenne szétvágni!.
                      Nem lenne egyszerübb egy típusidegen, de nagyobb tankra ráhegeszteni azt a 3 rögzítőfület??

Komment

Nem az a célom,hogy kivegyem a gépet az eredeti formájából mert azt szeretném megtartani csak két oldalról 50-50 mm-t akarok alakítani terveim szerint, persze míg nem vágom el az elképzelés változhat.Horpadás nem akadály hiszen lesz hely kijavítani és ha kész az egészet horganyoztatni akarom tehát a belseje rendbe lesz!!.

Komment

Na ezt ismerem. Semmi javítanivalót nem tervezek rajta, de a benzintank az legyen jó széles. Csak aztán nehogy kiálljon a csípőd a terpeszüléstől!
                          Valami ilyesmire készülsz szerintem:
                          madorka, St.Z.350 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Na azért túlzásokba nem fogok esni, kicsit szerényebb az elképzelésem.
                            St.Z.350 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Na azért túlzásokba nem fogok esni, kicsit szerényebb az elképzelésem.
                              Persze -csak zsiguli órákat raksz be
                              sepy, St.Z.350 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ma megtaláltam a Czetkámról készített első képeket, ehhez képest sepy te kiállítási állapotban vetted a 350-est.

Click image for larger version

Name:	Kép 015.jpg
Size:	198.9 KB
ID:	142939Click image for larger version

Name:	Kép 016.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	142940Click image for larger version

Name:	Kép 017.jpg
Size:	195.3 KB
ID:	142941
                                De legalább olcsó volt.

Ma motoroztam vele egy 20 km-es szakaszt folyamatosan világító töltésvisszajelző lámpával. Persze lámpát nem kapcsoltam, a féklámpával is csak óvatosan. Autóvillamosságis ismerőshöz vittem, majd megnézi mi az amire én nem gondoltam, mint lendkerékmágneses gyújtású egyszerű szerkezetekhez szokott műkedvelő.
                                sepy, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X