Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bocs de ez a Nemzetközi szabvány szép dolog de hidd el ez sok gyártót nem érdekel csak a profit, a minőség sok esetben másodlagos dolog. A Debreceni Gördülő cs. sem tartozott a legjobbak közé annak idején bár a szomszédnál sokkal jobb minőségűek voltak de a Cseh csapágyak miket beszereltek sokkal jobbak voltak.Egy dolog az írás és más a gyakorlat mely felül ír mindent.Miért voltak jobb minőségűek az Mz-k vagy a Jawák mert jobb anyagból készültek és nem abból ami éppen raktáron volt.Elnézést nem akartam senkit megbántani a márkák emlegetése miatt de a P20-21 is jobban bírta volna a strapát ha olyan anyagból készült volna mint a Japán melyről koppintották esetleg. Egy élő példa egy 40 év feletti Cz nek melyet használtak is még is általában hibátlan a váltó kerekei. A főtengelye és a henger dugó hibásodik csak meg.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy normál(C2) és egy C3 csapágy között a különbség 0.002mm. A minőség fontos, de felújításnál mellékes, hogy C3 vagy sem. ...
      Kiemelés tőlem.
      Nagy tévedés, a kétütemű főtengelyben a konstrukcióból adódóan, mindig van ütése (mozgása) a tengely végeknek amit ha nem teszünk lehetővé akkor a csapágy gyorsan elhal. A négyüteműnél általában egy darabból van a főtengely, tehát nem "üt".
      Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2014 júl. 06, 20:29.
      sepy és dvtamas58 kedvelte ezt.

Komment

A csapágy hézag különbségeket C0 - tól (ez a normál csapágyhézag) a mellékelt táblázat tartalmazza, szerintem nagyon fontos az előírt hézaggal gyártott csapágyak beszerelése.
        További szép estét mindenkinek!
        Click image for larger version

Name:	csapágyhézagok.jpg
Views:	1
Size:	92.9 KB
ID:	140385

Komment

C0 - tól (ez a normál csapágyhézag)
          A normál csapágyhézag C2.
          szerintem nagyon fontos az előírt hézaggal gyártott csapágyak beszerelése.
          Akkor a előbbi apróságot jó lenne tudni, a C0 szűkített hézagú csapágy!
          CZsolti kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A jó pap is holtig tanul....

Tehát a C0 vagy CN jelenti a normál hézagot, C1, C2 a kisebb, C3 - C5 a nagyobb hézag. A tegnap beillesztett táblázat pont ezt mutatja. Az NSK csapágykatalógusából másoltam ki....
            Ajánlom figyelmedbe pl. az SKF főkatalógusát : "gugli"elsőre megtalálja pdf-ben...

Ennek a 140-ik oldala a mellékelt képen.

Name:	SKF_HU_General_Catalogue-140-ik-oldal.jpg
Size:	198.8 KB
ID:	140390
            További szép estét!
            sepy kedvelte ezt.

Komment

Szép estét már amennyire lehet Hétfőn!

Régebben láttam, most is olvasgattam csak nem tudom már pontosan ki tud még szerezni 350-es Czetkára matrica szettet. Nekem csak a tankcsík kellene illetve a két 350es felirat. Tud valaki segíteni ebben?
              Üdv!

Komment

Üdv Kikki!

Vége felé tartok a felújításban és csak kellenének a matricák a tankra, mert na, úgy kerek, és nem tudom, te is a Benkő úrral csináltattad? (persze nem a hegedű virtuózzal) mert látom 3300ból megúsztad ami nagyon jó mert szép munka, viszont én írtam emailt neki hogy érdekelne mennyibe fájna a tank csík, CZ embléma illetve a 2db 350-es felirat és elég szép összeget kaptam egye-egy matricáért úgy hogy ha valóban ennyi és nem én értelmezem félre akkor sajnos máshol kell keresgélnem Az árak:

1. Nyomtatva a króm szín helyettesítve szürkével 4800 Ft/gr.

2. Nyomtatva + króm alapra aplikálva 8800 Ft/gr.

A kőr CZ logó pirosban van, lehet kérni narancs színűt is, de ezt külön készíteni kell + 2000 Ft az ára.

És a koptatót még kihagytam pedig az is kellene
                .
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

HM.......ez érdekes.
                  Úgy látszik ugrásszerűen nő az életszínvonal.
                  Nekem 7-800 ft-ot számolt darabonként.
                  sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nem nagyon értem a dolgot.. Gondolkodtam hogy nem-e egy 0-val többet írt..:P 8800Ft egy csíkért?? Az még gombócból is sok, viszont ott van hogy Ft/gr., nem tudom milyen garnitúrára gondolhatna..Mindenesetre ha valaki tud mást akivel csináltatott és jók lettek, jelezze már Megköszönném.

Komment

Hello Sepy. Olvastam h neked is egy 477-ed van működő olajszivíttyúval. annyi kérdésem lenne h honnan lehet hozzá tömítést szerezni?

- - - Updated - - -

Helló Mindenki Még új vagyok itt. De a lényegre is térek multkor találtam (Sajna én nem tudtam feltenni de Wsievers kitette a képet amit találtam. A következő oldalon) ezt a neten az lenne a kérdésem h nem tudja valaki h alul a szinek melletti számok mit jelenthetnek, (esetleg cseh színkód?) és az alapján meglehet e találni a ral megfelőjét. Leginkább az utolsó szín érdekelne. Előre is köszönöm ha tudja valaki

(Sajna én nem tudtam feltenni de Wsievers kitette a képet amit találtam. A következő oldalon)
                      Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2014 okt. 07, 18:15.

Komment

Erre gondoltál:

Name:	112.jpg
Size:	57.9 KB
ID:	141383
                        RedBull477 kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Igen pontosan Köszi a segítséget Wsievers
                          Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2014 okt. 06, 20:56.

Komment

RedBull ki szárnyakat ad légy üdvözölve közöttünk. Én úgy készítettem nálunk van egy tömítést gyártó kisvállalkozás, oda vittem az olajszivattyút és az alapján elkészítették.Ha végképp megakadsz szóljál. Üdv.Sepy.
                            Titus és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Akkor szárnyalnék ha végre lenne mivel
                              Ha végképp el akadok szólni fogok de addig még pár kört futok a problémámmal a környéken hátha megtudom oldani.
                              sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Lehet hülyeséget kérdezek de találtam Motoren - Renovácie motocyklov JAWA a ÄŒZ, predaj nahradnͽch dielov - Motoren ezen az oldalon valami hasonlót mint a olajszivattyúba kell. lefordítottam a szövegét googlefordítóval de nem egyértelmű a fordítása, és sajna méret sincs mellette (ÄŒZ 175/477 » Doraz pumpy zadného tlmiča - Jawa,ÄŒZ - Motoren) Valaki esetleg tud valami biztosabbat mondani?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X