A rajzon úgy látszik, mintha csak a sztender két szára között lenne a kettő persely, de így már érthető a dolog, bele is csúszik. Nem tűnik rozsdásnak a sztender környéke, kis noszogatással biztos kijön majd neki a tengely.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
Sziasztok.
elvittem kinyomatni a lengővillatengelyt.
a sztendernek szépen kijött a tengelye.
Viszont a lengővillatengely nem...sőt én úgy látom hogy elnyomatta a préses a váz hátsó részét szemmel láthatóan.
Ilyen esetben van rá esély hogy helyretudja rakni egy szaki? Ha igen esetleg valakit tudnátok ajánlani ehhez?
Előre is köszi a válaszokat.
Komment
-
Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy látom hogy elnyomatta a préses a váz hátsó részét szemmel láthatóan.
néhány fotót feltehetnél ,úgy valószinű pontosabb tippeket kaphatsz."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát nem vagyok bizakodó ahogy méregettem egy másik vázhoz képest."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Ennek sajnos annyi. Megroppant a bal oldali felfelé menő cső is, egyértelműen alátámasztási hiba a préselésnél. Itt az lehet a megoldás, hogy a villanyakat levágod a hegesztésnél, és áthegeszteted egy minősített hegesztővel egy papír nélküli vázra. Még így is olcsóbb, mint ezt egyengetni.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA cső valóban megroppant de elég szépen megcsinálták.
Komment
-
Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lengővillatengelyt sajnos kikellett vágnom ezután kijöttek a váz szemeiből a tengelycsonkok szépen. Viszont a lengővillatengely perselye excentrikusan megvolt kopva elég durván.
- 1 like
Komment
-
Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem bántottam volna a lengővillát ha szépen mozgatható de, 2 kézzel alig birtam mozditani pár centit.
Komment
Komment