Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez az eset az mivel kevesen tudnak mit csinálni. Oka elsődlegesen a szakmai felkészültség meg az eltöltött idő mi nem kevés. A kép lehet csalóka de nem csak a hátsó lengővilla ment el a motor felfüggesztés is elment a helyéről.

Komment

Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hát nem vagyok bizakodó ahogy méregettem egy másik vázhoz képest.
      Szerintem karosszéria huzató paddal helyrerakható,vagy sok munkával házi kalodában méregetve.Ezt nem a tengely kinyomatása hajtotta el,inkább egy karambol eredménye..
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a válaszokat.
        Körbe érdeklődök néhány ismerősnél hátha tudnak valakit.
        ​​​​​Van egy másik jó állapotú vázam csak nem papirozható. Ahhoz méregetve talán könnyebben helyrelehet huzatni amit kell.

Komment

Laci94
          Hát igy a képekből itélve nem mondanám hogy a prés alatt torzult. Nagyon meg van tekeredve az a váz.

Komment

Jó napot,sziasztok.
            SIkerült megcsináltatni a vázat. Azóta már elkezdtem a festéket is leszedni róla.
            Egy másik vázhoz lett méregetve. A cső valóban megroppant de elég szépen megcsinálták. Pár képet majd rakok fel. Igy ránézésre meg mérve is pár ponton minden stimmel.

Komment

A cső valóban megroppant de elég szépen megcsinálták.
              Ha összerakva vonalban fut a két kerék nagy baj nem lehet A lengővilla tengelye kijött végül, vagy ezek után inkább hagytad a helyén?

Komment

A lengővillatengelyt sajnos kikellett vágnom ezután kijöttek a váz szemeiből a tengelycsonkok szépen. Viszont a lengővillatengely perselye excentrikusan megvolt kopva elég durván. Gondolom emiatt volt annyira befeszülve.

Komment

A lengővillatengelyt sajnos kikellett vágnom ezután kijöttek a váz szemeiből a tengelycsonkok szépen. Viszont a lengővillatengely perselye excentrikusan megvolt kopva elég durván.
                  Ez az excentritás nem derült volna ki másképp, legalább most meg lehet javítani rendesen. Lehet, hogy a tengely sem volt teljesen egyenes már, szóval nem kár érte.

Komment

A tengely egész biztosan görbe volt valamelyest. Igazából nem bántottam volna a lengővillát ha szépen mozgatható de, 2 kézzel alig birtam mozditani pár centit.

Komment

nem bántottam volna a lengővillát ha szépen mozgatható de, 2 kézzel alig birtam mozditani pár centit.
                      Igen, ez úgy nem igazán normális.

Komment

Hogy legyen itt egy kép is. Ha már CZ és Csehszlovák, ma megkaptam az új zöld forgalmit, a két lapos régi helyett a Skodához, mert sikerült a műszaki. Mostanában viszont a hőség miatt inkább motorozok, ezért a belvárosi okmányirodába a Czetkával mentem. Egy mini veterán kiállítás Győr kb legforgalmasabb útja mellett.
                        Click image for larger version

Name:	IMG_20250626_164113[1].jpg
Views:	92
Size:	1.01 MB
ID:	235092

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X