Ez az eset az mivel kevesen tudnak mit csinálni. Oka elsődlegesen a szakmai felkészültség meg az eltöltött idő mi nem kevés. A kép lehet csalóka de nem csak a hátsó lengővilla ment el a motor felfüggesztés is elment a helyéről.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
Szerintem karosszéria huzató paddal helyrerakható,vagy sok munkával házi kalodában méregetve.Ezt nem a tengely kinyomatása hajtotta el,inkább egy karambol eredménye..Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát nem vagyok bizakodó ahogy méregettem egy másik vázhoz képest."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Ha összerakva vonalban fut a két kerék nagy baj nem lehetLaci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA cső valóban megroppant de elég szépen megcsinálták.
A lengővilla tengelye kijött végül, vagy ezek után inkább hagytad a helyén?
Komment
-
Ez az excentritás nem derült volna ki másképp, legalább most meg lehet javítani rendesen. Lehet, hogy a tengely sem volt teljesen egyenes már, szóval nem kár érte.Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA lengővillatengelyt sajnos kikellett vágnom ezután kijöttek a váz szemeiből a tengelycsonkok szépen. Viszont a lengővillatengely perselye excentrikusan megvolt kopva elég durván.
- 1 like
Komment
-
Igen, ez úgy nem igazán normális.Laci94 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem bántottam volna a lengővillát ha szépen mozgatható de, 2 kézzel alig birtam mozditani pár centit.
Komment
-
Hogy legyen itt egy kép is. Ha már CZ és Csehszlovák, ma megkaptam az új zöld forgalmit, a két lapos régi helyett a Skodához, mert sikerült a műszaki
. Mostanában viszont a hőség miatt inkább motorozok, ezért a belvárosi okmányirodába a Czetkával mentem. Egy mini veterán kiállítás Győr kb legforgalmasabb útja mellett.
- 6 likes
Komment
Komment