Szervusz sepy, bizony rég volt már. A tank elkelt mire felhívtam az eladót, külön a kis matricákat nem gyártattam le. Egy matricás üzemanyagtankot akarok venni és egyben legyártatni a matricákat. Polgárdiban láttam múltkor egy eredeti állapotút, reménykedem hogy most vasárnap is kint lesz. Mindenképp akarok venni mintának egyet, mert ami a motoron van az hiányos matrica szempontjából. Valamit mindig csinálgatok a gépen közbe-közbe, de apróságokkal nem akarom teleírni a fórumot. Most benzinből kap eleget a porlasztó. A babetta csapjában ugyanolyan a tömítés, kicseréltem egy babetta csapból való eredetire. Közben feltűnt, hogy a gyári csapban a rugó kisebb, bár a kar talpa meg vastagabb. Egybe cseréltem az egész belsejét, úgy biztos nem nyomja szét a gumit. Eddig jó.
Ha nincs gyári ráfanyalodik az ember az után gyártottra, az úszótű jól illeszkedik a fészkébe elzár jól? Nincsenek jó tapasztalataim, a boltban általában adnak egy kis plusz munkát ezekkel az alkatrészekkel együtt
Ha nincs gyári ráfanyalodik az ember az után gyártottra, az úszótű jól illeszkedik a fészkébe elzár jól? Nincsenek jó tapasztalataim, a boltban általában adnak egy kis plusz munkát ezekkel az alkatrészekkel együtt
Komment