Köszi, közben már tárgyalok egy matricással, (legyártja).
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA praktikákkal eltüntetetett rozsda ott van,sőt szemmel is jól látható,ez csak amolyan „paraszt vakítás”,vagy önámítás.
Az ily módon menthető alkatrészt el is lehet hajítani, és venni helyette pl. egy utángyártottat. Na de az meddig lesz jó?
Vagy ha méregdrága pénzért újra krómoztatom az egyébként 15-20 ezret érő babetta kerekeit....
Persze megint más dolog, ha egy több 100 ezret érő motorcsoda vonatkozásában beszélünk a témáról...
- 3 likes
Komment
-
Pár méterrel többet gyártassál, lessz rá igény, nekem is kell többek közt+jópár Czetkásnak még...
Nekem már nincs meg, ha valaki segítene a méretezésben.
Én úgy emlékszem, olyan 30mm széles, két szélén fehér kb. 3mm,beljebb vékony fekete csíkok
és a közepén széles alufólia színű csík.
Javítsatok ki, ha nem ilyen!
Üdv. Kikki
Komment
-
sepy kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Hol, melyik környéken keresel?
Gödöllőn találtam egy motorszerelőt, akit ráadásul sokan dicsérnek (én még nem jártam nála)
Suri a motorszerelő « Hand by Suri
Komment
-
nem igazán jött össze...
Nekem volt olyan problémám még az elején(inkább nekem volt nem a motornak,mert saját kárán tanul az ember), hogy mindíg leállt az egyik henger kis idő után. Állítgattam én a gyujtást mindenfelé...Utána kiderült, hogy el volt tömődve a kipufogó"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
Tegnap megvolt a matricanézés. Jobbanmondva a terveket ellenőriztem csak. Jók lesznek, én meg vagyok elégedve a mester eddigi munkájával. 5 garnitúrát rendeltem, abból 3 foglalt, kettő marad. Ha valaki ismer olyan sport Czetka tulajt, akinek kellhet, az szóljon nekem. Kis eltérés lesz a gyáritól, a legfeltűnőbb, hogy a tank tetején lévő kockás matrica alapja eredetileg fehér, a két szélén pedig ezüst csík fut végig. Fehér alapra nem tud ezüstöt tenni, úgyhogy azt beszéltük legyen az egész ezüst, rajta a fekete kockákkal. Kicsit szebb lesz mint a gyári Várhatóan jövő csütörtökön láthatjátok már a matricákat is.
Holnap pedig ha nem esik kicsit megmozgatom a gépet. Nem akarom hogy túl mély álomba essen. Meg azt a fránya dinamót is ki tudnám végre próbálni!Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 febr. 28, 23:27.
- 3 likes
Komment
-
Kedves sporttársak, megvannak a matricák!
Bár én csak 5 garnitúrát kértem, a mester kinyomtatta sima fehér alapra, és átlátszó alapra is. Ez utóbbit először is egy öntapadó alu fólia szerű felületre kell ragasztani, hogy a gyári matrica látványához közelítsen. A másik típus simán fehér ott, ahol ezüst volt gyárilag. Felragasztás után a lakkozás ajánlott, de nem szükségszerű. Lehet választani kinek melyik fajta kell, aztán postázom és adom a mester instrukciót is mellé.
A kép bal alsó sarkában az egyik matrica minta látható, ha ráközelítetek talán látható egy kis különbség, a szélén körbefutó arany sáv nem fényes az újakon.
Elég profi munka szerintem, ha kell tudok részletesebb képeket is készíteni.
Ma sikerült egy 26 mm-es légtorkú porlasztót is szereznem a Czetkához, ami most rajta van 24-es légtorkú, 125-ösre való. Valószínű a 80-as években cserélték le a gyárit az akkor kapható darabra. 487-es típus nem nagyon volt az országban csak 488, ennek kaphatta meg a porlasztóját.
Sikerült megjáratni a gépet, nehezen indult, és nem volt alapjárat, főleg az elején. Melegen már majdnem jó volt.
A dinamó tökéletesen működik, volt töltés végig lámpával és a gép is jól húzott. Nem kellett nagyon gyötörni a 90-hez. A blokk viszont csörög, talán a szétszereléskor megúszom a felső tűgörgők és szimmeringek cseréjével. De ez majd úgyis kiderül.
Üdv: Titus
- 2 likes
Komment
-
Látom a 175 re elkészült. Nagyon jól néz ki. Kikki, a 350-esre valóval mi újság?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 06, 23:29.Titus kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
Köszi wsiewers az elismerést, már csináltattam az illetőnél két éve is matricát, ami szintén jól sikerült. Ezért bátran el mertem vele készíttetni a Czetka matricáit, hogy másoknak is tudjak adni az elkészült darabokból. Nem kell miattuk szégyenkeznem.
Ha kicsit közelebb laknál megadnám az elérhetőségeit, biztos a 350-eshez is szépen legyártaná a matricákat.
Komment
-
Szépen megcsinálta, élőben is jók. A lakkról nem mondott semmi mást, csak hogy ha mód van rá lakkozzuk, úgy tovább szép marad. Sima 2k-s lakk mehet rá szerintem.csikigabor és sepy kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment