Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
Képek sorban:1. béka,
2. Lada görbe lengéscsillapító 45° szerintem megvan
3. Niva kézifékkötél.. Pofák fordítva berakva, oszt még csodálkoztak, mér' nincs krézifék..
4. Nyugdíjas dizájn fesön klub
5. ál-kipufogó
6. ha eltörik a mutató, meg lehet azt csinálni
7 és 8. csak a szépérzéket dicséri..
De van még a tarsolyban néhány.
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRide the Machine: Gallery: The Holy Trinity-Three Wheels.
Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt . Gondolom másoknak is tetszik a JAWA riksa ...
- 1 like
Komment
-
Ez se csúnya:
Cz 175 trike Trike 175 cm³ 1972 | Expressz.hu"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Előre bocsájtom hogy amit írok az csak szigorúan az én felfogásomban igaz!(és talán még egy néhányunkéban?!) ......A géperejű előre haladáshoz 2db kerék szükséges!!!Kivételek a cirkuszban(ott elég néha 1db is!)A rokiknál 3db! A bénáknál ott 4db(pl.autósok!)Kivéve a hölgyeket!A nehéz sáros terepen(és a holdon,Marson ...etc!)Lehet több is!Nálam a kettő a nyerő!Ez amolyan állapot felmérés is,ha felbírok ülni akkor elfogadható állapotban vagyok,ha le is bírok szállni akkor remekül vagyok!!!!!
- 6 likes
Komment
-
Ez amolyan állapot felmérés is,ha felbírok ülni akkor elfogadható állapotban vagyok,ha le is bírok szállni akkor remekül"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés hogyan kell Erdélyben keresgélni ? De tényleg.
Komment
-
Szervusztok!
Az a Honda Gyro,az egy nagyon érdekes kis gép,-amelyiken Apacsavó barátunk feszít.Annyi változatban és igen praktikus felépítményekkel készült,vagy készül (nem tudom,hogy gyártják e még),hogy városon belüli futkosásra és elszaladni egy zsák cementért,vagy krumpliért,nagyon megfelelő.Azt nem tudom mennyire üzembiztos,de erről Apacsavó,ha szépen megkérjük,biztosan beszámol nekünk.A Gyro azért is jó,mert csak 50ccm.-es,-pillanatnyilag nem kell rendszám és a lepapírozás sem bonyolult,-gondolom én,de azért ebben nem vagyok biztos.
Nem tudom mostanában mi van Romániában,én életemben kétszer jártam ott,de az utolsó utam után,olyan keserű tapasztalatokkal jöttem haza,hogy azt mondtam,akkor megyek arra felé,ha a Magyar állam adja a járművet,de azon lánctalpnak kell lennie.A rossz tapasztalatot nem az ott élő Magyarokról szereztem,-sőt.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment