Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért nem olyan könnyű meglepni,de van akinek sikerül:
    Tudom, hogy nem itt van a helye, de egy-két képet én is gyűjtöttem...Click image for larger version

Name:	000_0755.jpg
Views:	1
Size:	189.5 KB
ID:	139284Click image for larger version

Name:	000_0954.jpg
Size:	198.7 KB
ID:	139285Click image for larger version

Name:	000_5011.jpg
Size:	188.1 KB
ID:	139286Click image for larger version

Name:	DSC00144.JPG
Size:	162.7 KB
ID:	139287Click image for larger version

Name:	DSC00971.JPG
Size:	162.6 KB
ID:	139288Click image for larger version

Name:	DSC01195.JPG
Size:	160.8 KB
ID:	139289Click image for larger version

Name:	000_2505.jpg
Size:	187.3 KB
ID:	139290Click image for larger version

Name:	000_2507.jpg
Size:	185.5 KB
ID:	139291

Komment

A békás és a kipufogós nagyon jó. A tolatólámpa elöl se rossz. A többi még nem esett le.

Komment

Képek sorban:1. béka,
        2. Lada görbe lengéscsillapító 45° szerintem megvan
        3. Niva kézifékkötél.. Pofák fordítva berakva, oszt még csodálkoztak, mér' nincs krézifék..
        4. Nyugdíjas dizájn fesön klub
        5. ál-kipufogó
        6. ha eltörik a mutató, meg lehet azt csinálni
        7 és 8. csak a szépérzéket dicséri..

De van még a tarsolyban néhány.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ride the Machine: Gallery: The Holy Trinity-Three Wheels.

Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt . Gondolom másoknak is tetszik a JAWA riksa ...
          Erdélyben keresgélj, ott ilyen típust a "Bőregér" helyett hoztak forgalomba.

Komment

és hogyan kell Erdélyben keresgélni ? De tényleg.

Komment

Ez se csúnya:
              Cz 175 trike Trike 175 cm³ 1972 | Expressz.hu
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Már bocs , de ez szerintem marha ronda --de kuülönben se rokkant jármúvet szeretnék , hanem a klasszikus távolkeleti közlekedési eszközt .

Komment

http://www.retronom.hu/files/node_im...f104f5178e.jpg ez vajon mi lehetett ?

Komment

MZ trike, nem is olyan halott ötlet:
                    Click image for larger version

Name:	etz-250-trike.jpg
Size:	93.1 KB
ID:	139292

Komment

...hát lehet még fokozni a Trophy szépségét?
                      Click image for larger version

Name:	mztrike.jpg
Size:	8.0 KB
ID:	139293

Komment

Hát az első kép az tényleg pofásnak tűnik csak az a baj Magyar honban ez lehetetlen,hogy forgalomba helyezd. A másik így randa szegény de nem a színe miatt, lehet rőzse hordó volt!

Komment

Előre bocsájtom hogy amit írok az csak szigorúan az én felfogásomban igaz!(és talán még egy néhányunkéban?!) ......A géperejű előre haladáshoz 2db kerék szükséges!!!Kivételek a cirkuszban(ott elég néha 1db is!)A rokiknál 3db! A bénáknál ott 4db(pl.autósok!)Kivéve a hölgyeket!A nehéz sáros terepen(és a holdon,Marson ...etc!)Lehet több is!Nálam a kettő a nyerő!Ez amolyan állapot felmérés is,ha felbírok ülni akkor elfogadható állapotban vagyok,ha le is bírok szállni akkor remekül vagyok!!!!!

Komment

Ez amolyan állapot felmérés is,ha felbírok ülni akkor elfogadható állapotban vagyok,ha le is bírok szállni akkor remekül
                            Na,ez az igazi motoros felfogás!!!!!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              és hogyan kell Erdélyben keresgélni ? De tényleg.
                              Böngész román nyelvű hírdűtési oldalakat. A következő hsz.-ben belinkelt égy ilyen járgány.

Komment

Szervusztok!

Az a Honda Gyro,az egy nagyon érdekes kis gép,-amelyiken Apacsavó barátunk feszít.Annyi változatban és igen praktikus felépítményekkel készült,vagy készül (nem tudom,hogy gyártják e még),hogy városon belüli futkosásra és elszaladni egy zsák cementért,vagy krumpliért,nagyon megfelelő.Azt nem tudom mennyire üzembiztos,de erről Apacsavó,ha szépen megkérjük,biztosan beszámol nekünk.A Gyro azért is jó,mert csak 50ccm.-es,-pillanatnyilag nem kell rendszám és a lepapírozás sem bonyolult,-gondolom én,de azért ebben nem vagyok biztos.

Nem tudom mostanában mi van Romániában,én életemben kétszer jártam ott,de az utolsó utam után,olyan keserű tapasztalatokkal jöttem haza,hogy azt mondtam,akkor megyek arra felé,ha a Magyar állam adja a járművet,de azon lánctalpnak kell lennie.A rossz tapasztalatot nem az ott élő Magyarokról szereztem,-sőt.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X