Zsolti ott a jobb kéz felől az a szürke végű a berántó szerintem avval indul. Az nem merül le és ülve is végezhető.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa & CZ
Collapse
X
-
A kék gép volt a paripám. Minden kézi irányításra van megoldva. Nincs berugó és starter sem. Kettős tengely van benne mint a régebbi motoroknál.
Az egyiken a startolás kézi erőre a másikon a sebességváltás. Majd csinálok róla fényképet.
- - - Updated - - -
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZsolti ott a jobb kéz felől az a szürke végű a berántó szerintem avval indul. Az nem merül le és ülve is végezhető.
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZsolti ott a jobb kéz felől az a szürke végű a berántó szerintem avval indul. Az nem merül le és ülve is végezhető.
- 3 likes
Komment
-
A 250-es ben csak berántó volt csak a 350-ben volt dinastarter és mivel fordítva is elindította a motort rükverc is így volt benne. Nézték is sokszor mikor beálltam a parkolóba, hogy jövök ki. Énnekem kézzel is indult a gépem télen is a 3. rántásra. Még az autószerelő komám " isten nyugosztalja " meg is botránkozott rajta.
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok!
Már viszonylag régóta tagja vagyok a fórumnak. Eddig föleg Pannóniás témákban mozogtam. Volt is/van is a garázsban Pancsi, de sok idöm nem volt mindkettövel foglalkozni, így az egyik eladásra került, a másik pedig projekt motor státuszban várja a szebb napokat. Viszont közben eltelt két év, és a szúnyog populáció úgy megszaladt a pincében, hogy kb egy hete vettem egy Jawa TS járgányt. ÃŒme egy kép: Vape gyújtással meg van azért spékelve
- 13 likes
Komment
-
Sok tapasztalatom még nincs vele, a motorral is kb 500km-et gurultam eddig. Ez a szett van rajta: JAWA 350 12V GYÚJTÁS KPL. 638/640 /VAPE/. Egyellöre teszi a dolgát szépen. Egy két apróság van azért: jobb oldali kipufogó tartó fül el repedt, meg jobboldali henger mintha picit kifújna. Ezen kívül patent a gép, most kap egy garnitúra új gumit is, mert ami rajta van (Mitas), az kb 14 éves, és már nem az igazi.
- 6 likes
Komment
-
Ehhez mit szóltok?
https://www.sportmotor.hu/magazin/jawa-660-vintage
Bocsánat! Most látom, hogy megelőztek! Na mindegy, már nem törlöm kiUtoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2017 febr. 22, 21:49.
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Mit mondjak,-se JAWA,-se YAMAHA,-amolyan öszvér,de ettől még nagyon szép nagyon jó is lehet,csak éppen,-ha "krumplileves,akkor legyen krumplileves",-szerintem a JAWA többet is tudna,egy teljesen saját motorkonstrukcióval,mint ez a keverék.Biztos van oka,hogy a klasszikus "keleti" motorgyártók ilyen megoldásokra szakosodnak,de ez valahogy nem az igazi.
A JAWA helyében,inkább leporolnám az 500 OHC terveit és azt fejlesztve,pakolnám a vázakba és akkor nyugodtan írhatnák a tankra,hogy JAWA,-így csak valami "JAWYAM",de amiért ez nem így van,annak biztos komoly okai vannak.
Részemről ez csak egy első benyomásra alkotott vélemény és nem tartom mérvadónak,-de a sajátom.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
tartósság és használhatóság másodlagos.
- 6 likes
Komment
Komment