Gratula movisz , szép darab , jó alap. Ráadásul ismereteim szerint M.o.-n nem is forgalmazták
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa & CZ
Collapse
X
-
Sajnos a gyertyat azt kivettek vagy 10 eve es a belefolyt viz az osszegyogyitotta a dugot a hengerrel mar lehuztam nem kis erofeszitessel de szerintem menthetetlenek, meg erdekes az also gyuru sincs rajta, a dugon es a henger2/3also reszen ahol nincs nyoma a korrozionak azok epek.Majd teszek fel kepeket.
Komment
-
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia
Ha el akarod kerülni a a reccsenést akkor úgy váltasz, hogy miután kivetted fokozatból kicsit kivársz aztán mozdítod tovább a váltókart és teszed be a következő fokozatot. Ezt azért is célszerű csinálni mert így kíméled - az amúgy sem túl erős lemezből készült - léptetővillákat.
Ba701
Nem tudom, hogy jól értem-e? Akkor is reccsen, ha a kézikarral kuplungolsz, vagy csak akkor, ha simán váltassz és az automatikára bízod a dolgot. Ha ez utóbbi módon szoktad, akkor egy kis recsegés belefér. Ha kézi kuplungoláskor is reccsen, akkor ott már komoly baj van. Amikor új volt a gép én is próbálkoztam a csak lábbal kuplungolással - ingerelve ezzel az MZ-s kollégákat - de az öreg motoros szakik hamar lebeszéltek erről mondván, hogy így rövidebb életű lesz a váltó, nekik meg több a munka.
Változnak az idők, ma biztosan rábeszélnének csak vigyem javíttatni.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén is próbálkoztam a csak lábbal kuplungolással
Párszor már hazahozott az enyém szakadt kuplungbowdennel."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a reccsenésről a Jawa 559-es váltója kapcsán írtam.
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePárszor már hazahozott az enyém szakadt kuplungbowdennel.
- 2 likes
Komment
-
Gratula ritka mint a fehér holló itthon. 2 hónapja 50€ múlót hogy nem nyertem az E-bayen egy ugyan ilyet.
alkatrész meg infó itt van hozzá
..::SESA-MOTO::..
Fichtl krámek
Komment
-
Koszonom a valaszt csak sajnos nem nagyon boldogulok a nyelvezetevel a linkeknek. Nekem a henger,dugo, es a gyujtasmegszakito egyseg PAL ,plussz a hatso fogaskerek es a takarofedel ami hianzik A kulombozo aprosegok azok latom kaphato hozza egyedul a henger es az a karterszeru dolog a hatso lanckerekkel amit nem latok sehol .
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKoszonom a valaszt csak sajnos nem nagyon boldogulok a nyelvezetevel a linkeknek.
Megnéztem az oldalt. Hát a cseh verzió nem semmi. De! Szerencsére németül is tud az oldal. Válaszd ki, hogy mire van szükséged, a szöveget pedig megpróbálhatjuk megfejteni. Egy kicsit értek "német műszakiul."
Komment
-
Sziasztok
A hengert leszedtem es sajna igy nez ki
valaki letorte a hengerbol tulnyulo huvelyreszt mar beszeltem egy szakival szlovakiaba aki azt mondta hogy tudcsianalni bele huvelyt meg ad hozza dugattyut csak elkell juttatni hozza A gyujtas reszet ugy ahogy ossze raktam remelem majd mukodikde az is cseres Hetfon tovabb bontom majd meglatom hogy mikell es csinalok egy listat fenykeppel es utanna meglatjuk .Koszonom a segitseget meg egyszer .
Komment
-
Itt ha nézegeted rendszeresen biztos találsz valamit ha szerencséd van tudnak magyarul is.Ilyenkor jól jön egy szlovák-magyar ismerős vagy barát.
Motocykle.Bazos.sk - Inzercia motocykle - jawa
Motorky.Bazos.cz - Motoinzerce, motobazar - jawaNano kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ma tovabb szedtem sajna a kuplung lamellak bakelit elvannak torve de a merete meg egyezik a honda cb 125-tel kis atalakitassal talaltam hozza megszakitot meg kondenzatort A karbit azt kiaztattam vizkooldoval amit a kavegepekhez hasznalnak ugyanis ez is beazott es televolt vizkovel az eleg jo lett.A dugattyu erdekes modon ASSO es elegge szetvan reszelve de meg hasznalhato lenne gyuruket talaltan "L" profilt is meg normalisat A problemat a henger jelenti az sajna nem meg oldott .
Komment
-
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Velorex 562-es kocsinak a kerekét, HOGYAN SZEDJEM LE ? Mert a hajó bakon áll tehát súly nem nyomja, az anya már nincs rajta. Néztem én minden irányból de nem tudok rájönni sehogy, hogy hogy jön le a kerék. Valaki segítsen nekem, mert ennyire hülye még én sem lehetek. Mi tarthatja? Vagy csak össze van gyógyulva? Én semmit nem látok ami meggátolná, hogy lejőjön a kerék. A válaszokat előre is köszönöm!
Komment
Komment