Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez a gyári tartó, és lámpa, és a mai csokkereken ennél még jobban is meg van döntve. Nem szóltak soha érte.
    Ha tudni akarod, idáig 1 dolog miatt szóltak, egy ostoba rendőr, a kipufogó miatt, mert az idiótája szerint levágtam a végét, azért nagy a hangja(és azért ferde)
    CZsolti, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kedves Petya!Ha felteszed az eredeti hátsólámpa tartót megoldódik a problémád és nem lesz kötözködés tárgya a géped , persze mint Wsievers is írta ez erősen ember függő!. Szép az a 350-es bárki legyen is a gazdája!! csápolás nélkül

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves Petya!Ha felteszed az eredeti hátsólámpa tartót megoldódik a problémád és nem lesz kötözködés tárgya a géped , persze mint Wsievers is írta ez erősen ember függő!. Szép az a 350-es bárki legyen is a gazdája!! csápolás nélkül
        Szép bizony az 559-esnek tudtommal nincs lámpatartója, hanem a sárvédőre rá van csavarozva.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Bocs ez igaz és furcsán el is takarja a gyári prizmát.
          ptm004 és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Bocs ez igaz és furcsán el is takarja a gyári prizmát.
            Pontosan De majd akkor felrakom így, vagy jó lesz, vagy nem. Először úgy is ilyen állapotfelmérésre akarom vinni.

Komment

Akinek netán kellene, 350 es Czetkára bukócső tervrajz(jah, és széles tank, sepy):
              http://forum.jawaold.su/viewtopic.php?p=551077
              sepy, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszi a linket Wsievers! Az első oldaltól érdemes megnézni. Az összes részletrajz ott található. Nagyon jó!
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Szép ez a ködlámpa tartó .

Komment

Na bejöttem a melóba -már ráérek - . Szóval szerintem ez a vas pont azt nem tudj amire szánták . Nem kell hozzá a műszak egyetem számítógépe , ha egy erőszorozvakarjával művelet után elgondolkodjunk egy alsó csövön ami kitámaszt .

A tank elég durva , de érthető a tajgán --amikor ki van írva , hogy a következő város 800 versta

Komment

Énnekem kicsit finomabb kinézetű tank az elképzelésem. A csövezés alsó sarka pedig ha leér mert szélesen kiáll okozhat meglepő bukfencet a " bedöntött" kanyarban. Erre egy ügyesebb megoldás rajzát megköszönném. Ki már gyakorlatból bőrén érezte a rosszat és a jót egyaránt. A 634-es gyári csöve nem viccelt meg sosem pedig ki járt Orosházán és az Ecetgyár "S" kanyarjában én anno éjjel 90km-rel mentem nem egyszer. Ott is kellett dönteni még ha nem is kanyar menőnek tartják a 634-est. Természetesen ez még kiscsikó koromba volt.!
                      Titus, Süpi és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ha egy erőszorozvakarjával művelet után elgondolkodjunk egy alsó csövön ami kitámaszt
                        A gyári 634 egy fokkal se jobb. Nekem attól elhajlott, hogy fedőlt a motor.
                        Amúgy gyári Cz cucc másolata a dolog:
                        Click image for larger version

Name:	1_259.jpg
Views:	1
Size:	27.5 KB
ID:	143778

A csövezés alsó sarka pedig ha leér mert szélesen kiáll okozhat meglepő bukfencet a „bedöntött” kanyarban.
                        Nem áll ki sepy jobban, mint a 634-é, a széles tankos képen egy másik van.

És mindez pótüzemanyagtartályként/olajtartályként : http://moto-planeta.ru/1936-dugi-bez...ak-samomu.html Azt hittem mindent láttam már az orosz fórumokon, de minden nap meglepődök...

Szóval szerintem ez a vas pont azt nem tudj amire szánták
                        Egy alsó összekötőcső nem ártana, igaz.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 febr. 16, 13:10.
                        OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ráraktam egy generátort a 634-esre...

Komment

Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ráraktam egy generátort a 634-esre...

Fotó, egyebek.......????

- - - Updated - - -

http://dex.hu/x.php?id=tbcl&url=http...824_prototipus

Egy kis érdekesség...
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 febr. 16, 22:08.
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

Üdv Fergusson!

A cikk szerzője rosszul emlékszik.A Jawa boxermotoros prototipusát az AM is bemutatta,és lehetett kapni nálunk is 4 ütemű motorokat, pl.: Simson 250, JunakM10 350, a boxermotorok közül pedig a Dnyeper volt kapható. Ezektől függetlenül köszönöm a linket,mert nem igazán közismert motort mutat be.
                              sepy kedvelte ezt.

Komment

Dneprt sohasem forgalmaztak nálunk, a KMZ gyártmányainak típusbizonyítványa sincs Magyarországon, a botrányos gyártási minősége miatt. Összekeverted az Urallal.
                                St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X