Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Karbiszinkron
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem értem!Mindenből viccet csináltok?Komolyan írtam!
Mivel lehetne helyettesíteni.!?
A higany párolog és rendkívül mérgező,nem szabadna akkora mennyiséget kültérben,sem zárt helyen,tartani és főleg nem őrizetlenül ! Véletlen baleset miatt:a földben elterülve nagy kárt okozna,nem is gondolnék eredeti álagában használni.
A higany párolog, az igaz. Ezt azért ne úgy képzeljétek el, mint egy szerves oldószert. Lassan engedi ki magából, de nem tűnik el hipp-hopp. Azonban a higany igen mérgező, főleg ha be is tud kerülni a szervezetbe és fel is szívódik, a gőz pedig ezt igen jól teljesíti. Kb annyit párolog, amennyi fekete fém-szulfid kicsapódást láttok bármilyen higanyos eszközön.
Persze mindez normál hőmérsékleten.
- 2 likes
Komment
-
Csak egy kis szösszenet: Szinkronizálni csak a tökéletesen tiszta,jól tömített karburátorokat érdemes. (már ha jót akarunk) Most erősen ráálltam,hogy nekem kellene egy ultrahangos tisztító. Annyit viszont most áldozni amibe kerül,nem akarok. Állítólag van a neten valami csináld magad egyszerűsített verzió (ami hatékony is) de nem találom.
- 2 likes
Komment
-
Ha valóban ultrahangos tisztítót akarsz, ott a probléma a következő.
Kellene egy transzducer, ami hajlandó rezegni, méghozzá megfelelő teljesítménnyel az UH tartományban.
Kellene valami elelktronika, ami rezegteti az UH tartományban.
Ha ezeket külön rendeled, összerakod, akkor abból kijön a 15ezres mosó.
Elég jó megoldás, de messze nem ultrahangos:
https://www.youtube.com/watch?v=R1DtY2VwSyY
- - - Updated - - -
Az értelmetlen válaszok sorát folytatva:
Vidd át egy Pancsishoz, kötözzétek fel a gépre, ha a tankot el tudja repeszteni a rezgés, a koszt is le tudja rázni a porlasztódról.
- 7 likes
Komment
-
jól tömített karburátorokat érdemes.De végeztem a cseréjükkel. Egész kultúráltan jár a Gixxer, kis finomhangolás nem árt, de kb. jó most...Jöhetnek az órák.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Örülj neki. Nemrég akartam szinkront állítani a Suzukin. A régebbi típusoknál ezt a két pillangót összekötő rudak állítgatásával kellett. De az enyém újabb típus, így az alapjárati légcsavarokkal kell játszani.
Ez eddig nem lenne baj. A baj ott van, hogy ezen már automata alapjárat szabályozó van, amit csak szervíz porton keresztül lehet beállítani és letiltani. Letiltás nélkül pedig nem tudsz szinkronizálni, mert finoman állítgatja folyamatosan a rendszert.
Szervíz...
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 júl. 23, 12:31."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarom vitatni a rezgő csiszoló erényét a folyamatban, de 70%-ban szerintem a lötty amit beletölt dolgozik... Ezeket lenne jó, ha itthon is lehetne valahol kapni.
A gond itt az, hogy komplex szennyeződés van benne, mint például benzinből kivált zöld gyantás trutyi, kicsapódott vízből keletkezett alu-oxidok, gépzsír és por keveréke.
Ebből a gépzsírt sima benzin leviszi, a trutyit valami büdös hígító (aceton, nitro), az oxidokat némi sav, vagy kaparás.
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFőleg, ha megfelelő. Ha egyszer nem oldja az adott koszt, hiába rázod, akkor se fogja oldani.
A gond itt az, hogy komplex szennyeződés van benne, mint például benzinből kivált zöld gyantás trutyi, kicsapódott vízből keletkezett alu-oxidok, gépzsír és por keveréke.
Ebből a gépzsírt sima benzin leviszi, a trutyit valami büdös hígító (aceton, nitro), az oxidokat némi sav, vagy kaparás.
Ha az sem segít akkor meg be egy fazékba, mellé trisós víz és fel a tűzhelyre.
Komment
Komment