Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Igen Dongós ez egy nyomda már csak azért is ha hosszan élvezed a vendég szeretetét ezen helyiségnek otthon nyomdáznak rajtad miután fel emeled a hangod! Ha beüzemel akkor nyomd le a sört!,én legalább is egy sörfözönek nézem. Bár lehet ez egy igényes lepárló is.Nem voltam kóstolóban mostanság egyikben sem.
Igazán szemet gyönyörködtető igényes munka, és környezet .
Ez a nagy batár helyiség pedig gondolom munkavédelmileg előírt. "Az egymással szemközti falak megfelelő távolságra (min. 7m) legyenek a sarokban elhelyezett készüléktől, hogy a minőségellenőrzést végző szakember hirtelen fellépő egyensúlyvesztés esetén megfelelő támaszték hiányában nehogy fejsérülést szerezzen."
Azért kell a laminált padló is? Nehogy már valami hitvány kövezetre essen (persze az is lehet hogy nem is laminált padló, hanem valami brutál igényes és nagyon drága kő)
Írtam én ettől cifrábbakat is. Alul, felül, elöl, hátul definíciója a traktoros szemszögéből. A traktorban ülve és menetirány szerint előre nézve, ami a gép előtt van...etc.
Csak egy kérdés. Ivott valaki meggybort,s őszintén ízlett is neki? Még egy. Mi ez? Nincs ráírva semmi,én meg szeretnék okossabb lenni. szivesen vennék kis infót.
Komment