Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ezt örömmel olvasom. Én is őszinte leszek... Két nagy palackban van,s a másik sokkal finomabb. (nem értem miért) Azért ebből vittem,mert tisztábbnak tűnt. Majd jövőre figyelmesebb leszek.
Jó! Így már nem viccelődhetünk! Ha jól látom a légpuska tusánál mintha egy meghajtás tengely lenne hosszanti vázirányban. A karburátor légbeömlője egy régi verseny célú kivitelre emlékeztet. Azt nem tudom milyen típus, de ezek az én megérzéseim.
update: A menetek Wihworth vagy Metrikus szabványúak? Már, ha van fizikai ellenőrzésre mód, akkor kérdezném csak. Plusz a karbin mintha valamiféle jeleket vélnék felfedezni a levegőbeömlő felénk néző oldalán, a henger felé tartó oldal és a súber állító csavar alatt.
Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2015 júl. 29, 22:32.
Oka: update
r légbeömlője egy régi verseny célú kivitelre emlékeztet. Azt nem tudom milyen típus, de ezek az én megérzéseim
Amit megállapítottam: Az a tengely a kuplung kiemelő. A karburátor nem saját. Váltó,kuplung a blokkban(sajnos) A motor 68 furatú tehát 250ccm Típus,gyártmány ismerete jó lenne.
Komment