Ivott valaki meggybort,s őszintén ízlett is neki?

Közlemény

Collapse

No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse

X
- 

Ez könnyű! Nekem ez semmiség! Ez egy MZ Trophy "lámpatök"!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJééé...az meg fel sem tűnt. Köszi!! Én arra jobb oldalira koncentrálltam..

- 4 likes

Komment
 - 

Mennyi érdekes "dolog" van ott! Nem is hinné az ember...pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz könnyű! Nekem ez semmiség! Ez egy MZ Trophy "lámpatök"!

- 4 likes

Komment
 - 

Jó! Így már nem viccelődhetünk!
 Ha jól látom a légpuska tusánál mintha egy meghajtás tengely lenne hosszanti vázirányban. A karburátor légbeömlője egy régi verseny célú kivitelre emlékeztet. Azt nem tudom milyen típus, de ezek az én megérzéseim.
update: A menetek Wihworth vagy Metrikus szabványúak? Már, ha van fizikai ellenőrzésre mód, akkor kérdezném csak. Plusz a karbin mintha valamiféle jeleket vélnék felfedezni a levegőbeömlő felénk néző oldalán, a henger felé tartó oldal és a súber állító csavar alatt.
- 1 like

Komment
 - 

Amit megállapítottam: Az a tengely a kuplung kiemelő. A karburátor nem saját. Váltó,kuplung a blokkban(sajnos) A motor 68 furatú tehát 250ccm Típus,gyártmány ismerete jó lenne.r légbeömlője egy régi verseny célú kivitelre emlékeztet. Azt nem tudom milyen típus, de ezek az én megérzéseim
- - - Updated - - -
Kedves egészségedre!Ezek szerint én ittam belőle a legtöbbet.

- 1 like

Komment

Azt se láttam..

Komment