Ma reggel disznósajt volt a reggelim (régi dolgok emlékére) olyan érzésem van,már ez sem a régi.
Mikor katona voltam...terepgyakorlaton rendszeresen kaptunk...érdekes,hogy ott szinte csak én ettem meg.
Nyáron negyven fok melegben olyan volt mint a pacalpörkölt..
Felbontáskor különösen vigyázni kellett merre áll a kozervbontó hegye.. 2méteres spricc is volt.
Nekem plussz egy málhazsák tele volt a kocsiban...mellé pedig pár csoki konzerv. Aki ismeri, tudja ragacsot lehet belőle készíteni az ellenségnek...mint enyhébb változatából az egereknek.
Mikor katona voltam...terepgyakorlaton rendszeresen kaptunk...érdekes,hogy ott szinte csak én ettem meg.
Nyáron negyven fok melegben olyan volt mint a pacalpörkölt..
Felbontáskor különösen vigyázni kellett merre áll a kozervbontó hegye.. 2méteres spricc is volt.
Nekem plussz egy málhazsák tele volt a kocsiban...mellé pedig pár csoki konzerv. Aki ismeri, tudja ragacsot lehet belőle készíteni az ellenségnek...mint enyhébb változatából az egereknek.
) is jól elkeverik és jöhet a tetejére a sült , apróra vágott füstölt-szalonna kocka , amelyet a szalonna zsírjának (mármint egy részének)az egész tetejére öntésével koronáznak meg ! Jó étvágyat mindenkinek hozzá !
.
Leírtam hogy kell csinálni!Kb:30 perc alatt kész is!Ugorj neki!
Kedves Zsoltika!.....mert ízlések és pofonok.........(?)......de a 2-ik infarktus után már jobb ez mint a disznópöri!
Komment