A táplálkozástudósok között pedig még soha nem láttam egyet se aki 50 kg-nál nehezebb lett volna.
) Hanem hogy túléli-e egyáltalán az átlagéletkort. Onnantól kezdhetjük gyanítani, hogy esetleg érhet valamit a tudománya.
most nézem a tvben a sok hülyét,hogyan verekednek egy micro sütőért..
Pszicológus magyarázza mit érez ilyenkor az átlag ember( félelem,hogy kimarad a jóból,félelem a veszteségtől,stb) Miből maradtam ki... jajj de nagyon nem vagyok átlag...szerencsére.
Azé csak voltam a sarki boltba kenyérért mert küldtek.
Igen...fél nap,s minden eszköz segítségével.

A koponyák nem hatnak a világra? A Magyarnak kellene lennie a világnyelvnek.
Bár azé lehet még várok pár évet (amíg elfogy az olaj,benzin) s akkor majd jól bevásárolok..
(sokszor szerencsétlenségünkre ) ,sőt néha olyan nem várt helyeken fordulnak elő ! 
" na nézzük csak meg ki a fene is az a Vlagyimír Iljics ..." mint az ominózus viccben , hát van olyan hogy visszapofázik az alkohol
!

, egy kis sertés UP-DATE . A fent említett étkezési szakértő meg is őrülne a csenevész 50 kilójával, vagy nem győzné meggyónni ! Különben is mind bulímiás , vagy anorexiás , életében nem evett még normálisat , ergó nem is próbálta , de ha netán valami véletlen folytán beleszabadulna a jóba , nem is tudná értékelni ,-mert az általa megszokott üzemi koszt , valószínűleg már így is a kulinális élvezetek legjavát jelentheti.

Én például a mai napig tudom azt hogy : krakagyil , meg hogy váza ....
A meleg füstön párolt sózott verzióra gondoltál ugye?
Én egyszerűsítettem a képleten!......mert meg sem tanultam és így nem kellett azzal is fáradnom hogy elfelejtsem!
.....hát még úgy milyen drága ha még rászámoljuk azt hogy vagy 150 km-t kocsikázunk érte!Plössz még ugye az unoka menni akar a kisvonattal ami szintén nem filléres ügy!No de vígan élünk(mert csak egyszer!).....különben is futi a horibilis összegű roki nyögdíjből!
Ezért vettem én csilli-villi borsdarálót. Rozsdamentes a tekerője,közepe üveg,az alsó rész is rozsdamentes. Lehet csak fóbia...de teljesen más a frissen darált és a bolti por. Mai nap tovább tartott a tekergetés. Alapossabban megfigyelve az őrlőkerekei műanyagból vannak...a francba!! Ezt sem arra tervezték,hogy örökül hagyjam az unokáimra..
Remélem majd a zsiben kifogok valami örök 100éves darabot olcsón.
Tejföl, sajt nem kell rá, csak úgy pucéran...
.

Komment