Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bevásárlónap black friday... most nézem a tvben a sok hülyét,hogyan verekednek egy micro sütőért.. Pszicológus magyarázza mit érez ilyenkor az átlag ember( félelem,hogy kimarad a jóból,félelem a veszteségtől,stb) Miből maradtam ki... jajj de nagyon nem vagyok átlag...szerencsére. Azé csak voltam a sarki boltba kenyérért mert küldtek.

Komment

A táplálkozástudósok között pedig még soha nem láttam egyet se aki 50 kg-nál nehezebb lett volna.
      Nem az a kérdés hogy hány kilo (mert ugye 100kg alatt csak gyerek) Hanem hogy túléli-e egyáltalán az átlagéletkort. Onnantól kezdhetjük gyanítani, hogy esetleg érhet valamit a tudománya.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Bevásárlónap black friday... most nézem a tvben a sok hülyét,hogyan verekednek egy micro sütőért.. Pszicológus magyarázza mit érez ilyenkor az átlag ember( félelem,hogy kimarad a jóból,félelem a veszteségtől,stb) Miből maradtam ki... jajj de nagyon nem vagyok átlag...szerencsére. Azé csak voltam a sarki boltba kenyérért mert küldtek.
        Most képzelj el magad előtt egy boltot ami tele van régi motorohoz való lomokkal és hirtelen leértékelnek mindent 50 vangy nemtom hány %-al.
        Szerintem sokunk ott lenne

Valami ilyesmi lehet az a vásárlós nap az átlag meber számára. Bár én ilyenkor még csak webáruházba se nagyon vettem sose semmit, nehogy bótba.
        Ma is látom a reklámot, nézem hogy ilyet már régóta tervezek venni, aztán megnézem íbéjem ugyanazt és még olcsóbban meg lehet venni onnan akció nélkül

Komment

No,de Atti legalább kenyérből vehettél volna vagy 20-at,ha már egyszer fekete péntek van!Úgy tele van a tanyiszlim,hogy már Magyarul se akarnak leírni semmit,mi a bánatnak kell majmolni mindig valamit és ökörségekre rávenni a népeket,illetve tudom,de az már politika.A fórumon meg nem politizálunk,legfeljebb a sorok között.

Tegnap megkért a postásunk,hogy ha van egy kis időm,akkor ma cseréljem ki a kerékpárján a pedálokat,mert az ilyesmit Békéscsabán csinálja egy szerviz (gondolom megversenyeztetett és kiválasztatott) és addig cserekerékpárt ad a posta,amit nem igazán szeretne,mert az ilyen kerékpárokat mindenki használja az-az senki nem tartja karba.

A kerékpár hajtókarja alumíniumból készült,-mire kiszereltem a pedálokat,azt hittem kantárszakadást kapok és a menet egy részét is kihúzta a furatból.Hiábavalónak bizonyult a melegítéstől az alátámasztott ráütésen kívül minden,egyszerűen nagyon nehezen indult meg és végig nehezen volt kicsavarható,-úgy megbántam,hogy elvállaltam mint a kutya,amelyik kilencet kölykedzett.A legnagyobb baj az,hogy az anyamenet is sérült és nem tudom meddig fogja bírni az új pedálokkal.Természetesen azzal tisztában voltam,hogy balról bal,a jobb oldalon jobb menet van.Egyedül a Gedore kulcs maradt makulátlan,pedig nagyon sajnáltam,mert akkorát fogtam vele,hogy egész délután,sőt még most is fáj a jobb karom a könyök tájékán.A tapasztalat hatására meg is fogadtam,hogy alumínium hatókaros kerékpár nem kerülhet a házhoz és az acélhajtókarok nagyobb megbecsülésben részesüljenek!

Üdvözlettel:Che
          Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2016 nov. 25, 20:07.

Komment

Ilyen "egyszerű" gyors munkáim nekem is vannak. Csak kiveszem-beteszem. Igen...fél nap,s minden eszköz segítségével.
            kenyérből vehettél volna
            Vettem egyet,de az is fölös volt..párom elfelejtette hogy már Ő is vett. Most habzsi-dőzsi lesz míg el nem fogy.

- - - Updated - - -

A világ vezető nyelvészprofesszorai egyetértenek azzal,hogy a Magyar nyelv a legfejlettebb,magyarul minden sokkal pontosabban meghatározható. Azt én sem értem...miért nem minket majmolnak A koponyák nem hatnak a világra? A Magyarnak kellene lennie a világnyelvnek.

- - - Updated - - -

leértékelnek mindent 50 vangy nemtom hány %-al.
            Ezt most nem tudom elképzelni.. Velem van a baj tudom,de nekem az kell ami nincs.. Bár azé lehet még várok pár évet (amíg elfogy az olaj,benzin) s akkor majd jól bevásárolok..

Komment

Azt én sem értem...miért nem minket majmolnak A koponyák nem hatnak a világra? A Magyarnak kellene lennie a világnyelvnek.
              Ha , ha .... pedig a magyar az világnyelv , csak nem kiválasztották , mint annó az USA -ban a német és az angol között ,hanem egyszerűen lett. Mégpedig azért ,mert magyar mindenhol van ... (sokszor szerencsétlenségünkre ) ,sőt néha olyan nem várt helyeken fordulnak elő !

- - - Updated - - -

mindig rossz vége lett, nagyobb mennyiségű alkohol hatására fájdalmasan jött ki .
              " na nézzük csak meg ki a fene is az a Vlagyimír Iljics ..." mint az ominózus viccben , hát van olyan hogy visszapofázik az alkohol !

- - - Updated - - -

utoljára Szilvásváradon ettem finomat
              Hát az sincs túl messze tőlünk ...

- - - Updated - - -

Leírtam hogy kell csinálni!Kb:30 perc alatt kész is!Ugorj neki!
              Igaz , de az egyik kedvencem mégis a "macok" , de mondják lepcsánkának , tócsninak is . Meleg teával vacsorára isteni , van aki sajttal , tejföllel eszi . Jómagam akkorákat szoktam mint a tányér , kicsit fokhagymásabban , és borsosabban mint az átlag , és a krumpli szigorúan reszelve !

- - - Updated - - -

Őszintén szólva én a nokedlinak a keményre főtt változatát szeretem disznópörkölttel.
              Én ötvözni szoktam a kettőt ! Az egyik kedvencem a vörösboros marhalábszár pörkölt , hagymás-juhtórós sztrapacskával , majd a végén megúsztatva egy vékony száraz fröccsel ...

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                No,de Atti legalább kenyérből vehettél volna vagy 20-at,ha már egyszer fekete péntek van!Úgy tele van a tanyiszlim,hogy már Magyarul se akarnak leírni semmit,mi a bánatnak kell majmolni mindig valamit és ökörségekre rávenni a népeket,illetve tudom,de az már politika.A fórumon meg nem politizálunk,legfeljebb a sorok között.

Tegnap megkért a postásunk,hogy ha van egy kis időm,akkor ma cseréljem ki a kerékpárján a pedálokat,mert az ilyesmit Békéscsabán csinálja egy szerviz (gondolom megversenyeztetett és kiválasztatott) és addig cserekerékpárt ad a posta,amit nem igazán szeretne,mert az ilyen kerékpárokat mindenki használja az-az senki nem tartja karba.

A kerékpár hajtókarja alumíniumból készült,-mire kiszereltem a pedálokat,azt hittem kantárszakadást kapok és a menet egy részét is kihúzta a furatból.Hiábavalónak bizonyult a melegítéstől az alátámasztott ráütésen kívül minden,egyszerűen nagyon nehezen indult meg és végig nehezen volt kicsavarható,-úgy megbántam,hogy elvállaltam mint a kutya,amelyik kilencet kölykedzett.A legnagyobb baj az,hogy az anyamenet is sérült és nem tudom meddig fogja bírni az új pedálokkal.Természetesen azzal tisztában voltam,hogy balról bal,a jobb oldalon jobb menet van.Egyedül a Gedore kulcs maradt makulátlan,pedig nagyon sajnáltam,mert akkorát fogtam vele,hogy egész délután,sőt még most is fáj a jobb karom a könyök tájékán.A tapasztalat hatására meg is fogadtam,hogy alumínium hatókaros kerékpár nem kerülhet a házhoz és az acélhajtókarok nagyobb megbecsülésben részesüljenek!

Üdvözlettel:Che
                Alapjában véve nem az alu hajtókaros bringákkal van gond. Egy jó alu hajtókar nagyságrendekkel jobb mint az acél. Nem véletlenül van minden komolyabb bicajon alu hajtókar.
                Én az enyémről annak ellenére is simán leszedtem hogy árvízkor a vízben állt a pedál. Na meg előtte 2 télen is használtam, szóval a só is ette.

Persze ha silány az alu minősége akkor elképzelhető hogy kiszakad a menet.

Komment

.de a 2-ik infarktus után már jobb ez mint a disznópöri!
                  dehogy is jobb , csak célravezetőbb ... , egy kis sertés UP-DATE . A fent említett étkezési szakértő meg is őrülne a csenevész 50 kilójával, vagy nem győzné meggyónni ! Különben is mind bulímiás , vagy anorexiás , életében nem evett még normálisat , ergó nem is próbálta , de ha netán valami véletlen folytán beleszabadulna a jóba , nem is tudná értékelni ,-mert az általa megszokott üzemi koszt , valószínűleg már így is a kulinális élvezetek legjavát jelentheti.

Komment

, életében nem evett még normálisat
                    Velem is az a baj, hogy szeretek enni, imádom az ízeket, és nem tudok betelni velük.

Komment

dehogy is jobb , csak célravezetőbb ... , egy kis sertés UP-DATE .

Van itt néhány ,,ügy" ami mellett nem mennék el szótlanul.
                      A Norbi UP-Date az egyetlen módszer amivel sikerült 110kg-ról 76-ra fogynom(...és még így is túlsújosnak számítok!)2005-ben volt 2db infarktusom gyors egymásutánban.Elhihetitek hogy 52 évesen eléggé megrázó élmény és nagyon át tudja rendezni az ember gondolatait!Ma is könnyes szemmel gondolok azokra akik áldozatos munkával hozták helyre a baromságaimat!Azóta minden nap 1 órát edzek(Szobabringa+súlyzó!)Nem beszélve az évekig hurcolt óriási túlsúly miatt cserére szorult csípő izületeimről!Nem érdekel ki hogy táplálkozik én nagyjából próbálom tartani a súlyomat!Még így is nehezen megy de megy mert muszáj hogy még sokat tudjak motorozni és unokázni!
                      Józsikám!Ne füstölögj a Magyar szón!Egy,a Magyar már alig Magyar hiszen több mint fele jövevény szó!Kettő,ez bizony politika!Mert jó ideje mindig van előttünk egy termetes segg amihez muszáj igazodnunk!Csak gondolj a ..45 előtti időkre amikor hemzsegtünk a Német szavaktól!Még a régi szakikat is alig lehetett megérteni mert mindent Németül mondtak!Aztán váltottunk ,,Ruszkira" aztán most ,,Ánglius"!!!Ez van!El kell fogadni!De ha nem akkor is így lesz!
                      a harmadik Szilvásvárad!A füstölt pisztráng!!!!!Nyami-nyami!Évente 1x2x csak azért elmegyünk hogy együnk egyet!Sajnos az idén elmaradt!
                      Béke veletek tesóim!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Aztán váltottunk ,,Ruszkira
                        Hát basszus velem együtt Te is qrva sok időt áldoztál szovjet testvéreink nyelvének tanulására, kíváncsi lennék benned mennyi ragadt meg belőle, mert a bő korosztályunk jelentős része már a megtanulás pillanatában el is felejtette.

Komment

Hát basszus velem együtt Te is qrva sok időt áldoztál szovjet testvéreink nyelvének tanulására, kíváncsi lennék benned mennyi ragadt meg belőle, mert a bő korosztályunk jelentős része már a megtanulás pillanatában el is felejtette.
                          Micsoda ???? Én például a mai napig tudom azt hogy : krakagyil , meg hogy váza ....

- - - Updated - - -

Szilvásvárad!A füstölt pisztráng!!!Nyami-nyami!Évente 1x2x csak azért elmegyünk hogy együnk egyet!
                          Nem rossz , csak ne volna olyan qrva drága ! A meleg füstön párolt sózott verzióra gondoltál ugye?

Komment

megtanulás pillanatában el is felejtette.
                            Én egyszerűsítettem a képleten!......mert meg sem tanultam és így nem kellett azzal is fáradnom hogy elfelejtsem!
                            Nem rossz , csak ne volna olyan qrva drága ! A meleg füstön párolt sózott verzióra gondoltál ugye?
                            .....hát még úgy milyen drága ha még rászámoljuk azt hogy vagy 150 km-t kocsikázunk érte!Plössz még ugye az unoka menni akar a kisvonattal ami szintén nem filléres ügy!No de vígan élünk(mert csak egyszer!).....különben is futi a horibilis összegű roki nyögdíjből!

Komment

Láttam a tv-ben,hogy már mindenféle port hamisítanak... s aztán a porcukrot is eladják drága pénzért.. Ezért vettem én csilli-villi borsdarálót. Rozsdamentes a tekerője,közepe üveg,az alsó rész is rozsdamentes. Lehet csak fóbia...de teljesen más a frissen darált és a bolti por. Mai nap tovább tartott a tekergetés. Alapossabban megfigyelve az őrlőkerekei műanyagból vannak...a francba!! Ezt sem arra tervezték,hogy örökül hagyjam az unokáimra.. Remélem majd a zsiben kifogok valami örök 100éves darabot olcsón.

Komment

„macok” , de mondják lepcsánkának , tócsninak is . Meleg teával vacsorára isteni , van aki sajttal , tejföllel eszi . Jómagam akkorákat szoktam mint a tányér
                                macok, mackó, görhöny, tócsni, lapcsánka, cicege, prósza, bere... és még ki tudja hány neve van.

Nekem is nagy kedvencem! Egyáltalán nem vagyok nagy evő, de ha jóanyám ilyet csinál, nagytányér méretűből hármat is be tudok porlasztani Tejföl, sajt nem kell rá, csak úgy pucéran...

- - - Updated - - -

Én például a mai napig tudom azt hogy : krakagyil , meg hogy váza ..
                                Kb. az én korosztályom az utolsó széria, aki általánosban nyolcadikig tanulta az oroszt.
                                Egész meséket kellett megtanulnunk oroszul. Bemutatkozni nemigen tudnék, de azt tudom hogy "ó milyen szépen dalol a madárka a fán"
                                Szóval nemigen emlékszem már az orosztanárnő szavaira.... illetve a szavaira nem, csak a megjelenésére .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X