Bevásárlónap black friday... most nézem a tvben a sok hülyét,hogyan verekednek egy micro sütőért.. Pszicológus magyarázza mit érez ilyenkor az átlag ember( félelem,hogy kimarad a jóból,félelem a veszteségtől,stb) Miből maradtam ki... jajj de nagyon nem vagyok átlag...szerencsére. Azé csak voltam a sarki boltba kenyérért mert küldtek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A táplálkozástudósok között pedig még soha nem láttam egyet se aki 50 kg-nál nehezebb lett volna.
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBevásárlónap black friday... most nézem a tvben a sok hülyét,hogyan verekednek egy micro sütőért.. Pszicológus magyarázza mit érez ilyenkor az átlag ember( félelem,hogy kimarad a jóból,félelem a veszteségtől,stb) Miből maradtam ki... jajj de nagyon nem vagyok átlag...szerencsére. Azé csak voltam a sarki boltba kenyérért mert küldtek.
Szerintem sokunk ott lenne
Valami ilyesmi lehet az a vásárlós nap az átlag meber számára. Bár én ilyenkor még csak webáruházba se nagyon vettem sose semmit, nehogy bótba.
Ma is látom a reklámot, nézem hogy ilyet már régóta tervezek venni, aztán megnézem íbéjem ugyanazt és még olcsóbban meg lehet venni onnan akció nélkül
- 3 likes
Komment
-
No,de Atti legalább kenyérből vehettél volna vagy 20-at,ha már egyszer fekete péntek van!Úgy tele van a tanyiszlim,hogy már Magyarul se akarnak leírni semmit,mi a bánatnak kell majmolni mindig valamit és ökörségekre rávenni a népeket,illetve tudom,de az már politika.A fórumon meg nem politizálunk,legfeljebb a sorok között.
Tegnap megkért a postásunk,hogy ha van egy kis időm,akkor ma cseréljem ki a kerékpárján a pedálokat,mert az ilyesmit Békéscsabán csinálja egy szerviz (gondolom megversenyeztetett és kiválasztatott) és addig cserekerékpárt ad a posta,amit nem igazán szeretne,mert az ilyen kerékpárokat mindenki használja az-az senki nem tartja karba.
A kerékpár hajtókarja alumíniumból készült,-mire kiszereltem a pedálokat,azt hittem kantárszakadást kapok és a menet egy részét is kihúzta a furatból.Hiábavalónak bizonyult a melegítéstől az alátámasztott ráütésen kívül minden,egyszerűen nagyon nehezen indult meg és végig nehezen volt kicsavarható,-úgy megbántam,hogy elvállaltam mint a kutya,amelyik kilencet kölykedzett.A legnagyobb baj az,hogy az anyamenet is sérült és nem tudom meddig fogja bírni az új pedálokkal.Természetesen azzal tisztában voltam,hogy balról bal,a jobb oldalon jobb menet van.Egyedül a Gedore kulcs maradt makulátlan,pedig nagyon sajnáltam,mert akkorát fogtam vele,hogy egész délután,sőt még most is fáj a jobb karom a könyök tájékán.A tapasztalat hatására meg is fogadtam,hogy alumínium hatókaros kerékpár nem kerülhet a házhoz és az acélhajtókarok nagyobb megbecsülésben részesüljenek!
Üdvözlettel:CheUtoljára szerkesztve a következő által: Che; 2016 nov. 25, 20:07.
- 7 likes
Komment
-
Ilyen "egyszerű" gyors munkáim nekem is vannak. Csak kiveszem-beteszem. Igen...fél nap,s minden eszköz segítségével.
kenyérből vehettél volna
- - - Updated - - -
A világ vezető nyelvészprofesszorai egyetértenek azzal,hogy a Magyar nyelv a legfejlettebb,magyarul minden sokkal pontosabban meghatározható. Azt én sem értem...miért nem minket majmolnak A koponyák nem hatnak a világra? A Magyarnak kellene lennie a világnyelvnek.
- - - Updated - - -
leértékelnek mindent 50 vangy nemtom hány %-al.
- 5 likes
Komment
-
Azt én sem értem...miért nem minket majmolnak A koponyák nem hatnak a világra? A Magyarnak kellene lennie a világnyelvnek.
- - - Updated - - -
mindig rossz vége lett, nagyobb mennyiségű alkohol hatására fájdalmasan jött ki .
- - - Updated - - -
utoljára Szilvásváradon ettem finomat
- - - Updated - - -
Leírtam hogy kell csinálni!Kb:30 perc alatt kész is!Ugorj neki!
- - - Updated - - -
Őszintén szólva én a nokedlinak a keményre főtt változatát szeretem disznópörkölttel.
- 6 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo,de Atti legalább kenyérből vehettél volna vagy 20-at,ha már egyszer fekete péntek van!Úgy tele van a tanyiszlim,hogy már Magyarul se akarnak leírni semmit,mi a bánatnak kell majmolni mindig valamit és ökörségekre rávenni a népeket,illetve tudom,de az már politika.A fórumon meg nem politizálunk,legfeljebb a sorok között.
Tegnap megkért a postásunk,hogy ha van egy kis időm,akkor ma cseréljem ki a kerékpárján a pedálokat,mert az ilyesmit Békéscsabán csinálja egy szerviz (gondolom megversenyeztetett és kiválasztatott) és addig cserekerékpárt ad a posta,amit nem igazán szeretne,mert az ilyen kerékpárokat mindenki használja az-az senki nem tartja karba.
A kerékpár hajtókarja alumíniumból készült,-mire kiszereltem a pedálokat,azt hittem kantárszakadást kapok és a menet egy részét is kihúzta a furatból.Hiábavalónak bizonyult a melegítéstől az alátámasztott ráütésen kívül minden,egyszerűen nagyon nehezen indult meg és végig nehezen volt kicsavarható,-úgy megbántam,hogy elvállaltam mint a kutya,amelyik kilencet kölykedzett.A legnagyobb baj az,hogy az anyamenet is sérült és nem tudom meddig fogja bírni az új pedálokkal.Természetesen azzal tisztában voltam,hogy balról bal,a jobb oldalon jobb menet van.Egyedül a Gedore kulcs maradt makulátlan,pedig nagyon sajnáltam,mert akkorát fogtam vele,hogy egész délután,sőt még most is fáj a jobb karom a könyök tájékán.A tapasztalat hatására meg is fogadtam,hogy alumínium hatókaros kerékpár nem kerülhet a házhoz és az acélhajtókarok nagyobb megbecsülésben részesüljenek!
Üdvözlettel:Che
Én az enyémről annak ellenére is simán leszedtem hogy árvízkor a vízben állt a pedál. Na meg előtte 2 télen is használtam, szóval a só is ette.
Persze ha silány az alu minősége akkor elképzelhető hogy kiszakad a menet.
- 2 likes
Komment
-
.de a 2-ik infarktus után már jobb ez mint a disznópöri!
- 3 likes
Komment
-
dehogy is jobb , csak célravezetőbb ... , egy kis sertés UP-DATE .
Van itt néhány ,,ügy" ami mellett nem mennék el szótlanul.
A Norbi UP-Date az egyetlen módszer amivel sikerült 110kg-ról 76-ra fogynom(...és még így is túlsújosnak számítok!)2005-ben volt 2db infarktusom gyors egymásutánban.Elhihetitek hogy 52 évesen eléggé megrázó élmény és nagyon át tudja rendezni az ember gondolatait!Ma is könnyes szemmel gondolok azokra akik áldozatos munkával hozták helyre a baromságaimat!Azóta minden nap 1 órát edzek(Szobabringa+súlyzó!)Nem beszélve az évekig hurcolt óriási túlsúly miatt cserére szorult csípő izületeimről!Nem érdekel ki hogy táplálkozik én nagyjából próbálom tartani a súlyomat!Még így is nehezen megy de megy mert muszáj hogy még sokat tudjak motorozni és unokázni!
Józsikám!Ne füstölögj a Magyar szón!Egy,a Magyar már alig Magyar hiszen több mint fele jövevény szó!Kettő,ez bizony politika!Mert jó ideje mindig van előttünk egy termetes segg amihez muszáj igazodnunk!Csak gondolj a ..45 előtti időkre amikor hemzsegtünk a Német szavaktól!Még a régi szakikat is alig lehetett megérteni mert mindent Németül mondtak!Aztán váltottunk ,,Ruszkira" aztán most ,,Ánglius"!!!Ez van!El kell fogadni!De ha nem akkor is így lesz!
a harmadik Szilvásvárad!A füstölt pisztráng!!!!!Nyami-nyami!Évente 1x2x csak azért elmegyünk hogy együnk egyet!Sajnos az idén elmaradt!
Béke veletek tesóim!
- 7 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán váltottunk ,,Ruszkira
- 4 likes
Komment
-
Hát basszus velem együtt Te is qrva sok időt áldoztál szovjet testvéreink nyelvének tanulására, kíváncsi lennék benned mennyi ragadt meg belőle, mert a bő korosztályunk jelentős része már a megtanulás pillanatában el is felejtette.
- - - Updated - - -
Szilvásvárad!A füstölt pisztráng!!!Nyami-nyami!Évente 1x2x csak azért elmegyünk hogy együnk egyet!
- 2 likes
Komment
-
megtanulás pillanatában el is felejtette.
Nem rossz , csak ne volna olyan qrva drága ! A meleg füstön párolt sózott verzióra gondoltál ugye?
- 6 likes
Komment
-
Láttam a tv-ben,hogy már mindenféle port hamisítanak... s aztán a porcukrot is eladják drága pénzért.. Ezért vettem én csilli-villi borsdarálót. Rozsdamentes a tekerője,közepe üveg,az alsó rész is rozsdamentes. Lehet csak fóbia...de teljesen más a frissen darált és a bolti por. Mai nap tovább tartott a tekergetés. Alapossabban megfigyelve az őrlőkerekei műanyagból vannak...a francba!! Ezt sem arra tervezték,hogy örökül hagyjam az unokáimra.. Remélem majd a zsiben kifogok valami örök 100éves darabot olcsón.
- 5 likes
Komment
-
„macok” , de mondják lepcsánkának , tócsninak is . Meleg teával vacsorára isteni , van aki sajttal , tejföllel eszi . Jómagam akkorákat szoktam mint a tányér
Nekem is nagy kedvencem! Egyáltalán nem vagyok nagy evő, de ha jóanyám ilyet csinál, nagytányér méretűből hármat is be tudok porlasztani Tejföl, sajt nem kell rá, csak úgy pucéran...
- - - Updated - - -
Én például a mai napig tudom azt hogy : krakagyil , meg hogy váza ..
Egész meséket kellett megtanulnunk oroszul. Bemutatkozni nemigen tudnék, de azt tudom hogy "ó milyen szépen dalol a madárka a fán"
Szóval nemigen emlékszem már az orosztanárnő szavaira.... illetve a szavaira nem, csak a megjelenésére .
- 6 likes
Komment
Komment