Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

beszórni egy terménydarálóba
    Én városi csávó vagyok !
    Régen mozsár volt összetöröd
    Abból meg jam lesz a mozsár alján.
    s a maradékot is fel lehet használni ha nem válik be.
    Utalnék az első mondatra !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én városi csávó vagyok !
      És?

Mondtam mér neked hogy anno haverral kóvályogtunk Miskolcon, várva az első buszt. Pirkadatkor a 20 emeletesnél kakaskukorékolást hallottunk. Körbe is jártuk, és valahonnan fentről jött a hang
      Szóval nálad a műhely mögötti részen még talán jól is éreznék magukat

Komment

Utalnék az első mondatra !
        Az emberi táplálék... Nem szereted a tejbegrízt?

Komment

Attila én eme étel fogyasztását még 10 évig szeretném mellőzni utána következik majd a 2. gyerekkorom csak. Akkor igen közel leszek a két hetes korhoz!!

Komment

Én most is szeretem. Jóval később meg már muszájból is szeretni fogom.

Komment

Nem szereted a tejbegrízt?
              Sepyvel értek egyet ! Én már a diáktáborban is csodálkoztam, mikor őrjöngve rohantak a többiek repetázni ebből a nemes étekből !

Komment

Tedd húsdarálóba(kiszuperáltba)a szitálást a mérettartás miatt nem lehet kikerülni.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Máté az milyen tejbe papi!! A válaszodra biztosan használható lenne csak annyi bevált anyag mellé a sok macera? és lehet csak igen rozsdás felületre lenne jó pl. alváz?. Az alut. elhordaná és úgy nézne ki mint amit a Szuba öntöttek! Pista gépének az öntvénye is fertelmes pedig ott volt anyag bőven csak a minőség " O ".

Komment

Oké én a dióhély-őrleménynél maradtam!

A tejberizst szeretem:töményen kakaós-cukorral melegen!Csak egyre ritkábban érdemelem ki....??!!!?
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A tejberizst szeretem:töményen kakaós-cukorral melegen!Csak egyre ritkábban érdemelem ki...?? !!!?
                      Nem lehet az hogy jobbat érdemelsz,és azt kapod? rosszalkodj...s mond azt: hú de utálom a tejberizst.... (másoknál bevált)

Komment

Mai tapasztalatom - szerintem ez már rég lejárt lemez, nekem új.
                        Nekem mindig szükségem van egy-egy pendrive-ra, azonban sosincs kéznél. Elég lenne sok pici, mert apróbb dolgokat hozok-viszek.

Az adathordozókat Kínában gyakran hamisítják. Azaz vesznek egy olcsó, kisebb kapacitású adathordozót, elhitetik vele, hogy valójában nagyobb, majd drágábban eladják. Ettől még nem lesz nagyobb, legfeljebb a vevő bánata, hogy átverték.
                        A nyereségük abból áll, hogy sokan benyelik a veszteséget reklamálás nélkül.
                        Azonban az ebay - és elméletileg az ottani hatóságok - nem nézik ezt jó szemmel, ezért az eladókat villám gyorsan meg lehet győzni, hogy adják vissza a vételárat.

Tehát: kell rendelni valami olcsóbb pendrive-ot, lehetőleg többet. Ha megérkezik, megvizsgálni egy programmal, hogy valódi, vagy hamis a kapacitása. Ha valódi, akkor nyertél. Ha hamis, akkor meg kell reklamálni, pénzt azonnal visszakapod, a pendrive-ot megtarthatod.
                        Az eszközt pedig át lehet állítani, hogy a valódi kapacitását mutassa ( általában 4-8gb) és van pár hibátlan pendrive-od ingyen.

Komment

Abban a méretkategóriában itthon kb 5L benzin áráért hozzádvágnak egyet, nem érdemes szerintem kétes forrásokkal vacakolni :
                          https://ipon.hu/webshop/product/king...0_piros/146124

/SZERK
                          Akarom mondani 6L(hirtelen a 400+FT/l árral számoltam)...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2016 dec. 07, 23:16.

Komment

(hirtelen a 400+FT/l árral számoltam).
                            Napok kérdése !-------------

Komment

Mint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél. Ugyanis elszórom. Mint mindent. Nagyjából ezért vettem vagy 50 darab pz2 bitet, mert úgy tele van szórva a műhely, mindenhol van egy.
                              A 0Ft/db és jó esetben a 800Ft/db árral érdemes vacakolni. A megbízhatatlanság miatt sose tárolok adatot ilyen eszközön. Párszor már láttam kollégákat sírni, hogy a PhD tézis, a munkaanyagok és a családi képtár eltűnt a pendriveról.

Komment

Mint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél.
                                Ezért van nekem a kulcstartómra fűzve.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information