Bocs én biztos egy maradi vagyok de nekem sincs" f. bukkom" mert én egy mosatlan oldalnak tartom pont az előbb említettek miatt. Ott nagyon vegyes a hozzászólók társasága itt szerencsére tudjuk kezelni az ide tévedt Tévelygőket! Milyen is a mosatlan?, nálunk szennyes!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Bocs én biztos egy maradi vagyok de nekem sincs „f. bukkom”
Komment
-
Bocs én biztos egy maradi vagyok de nekem sincs „f. bukkom” mert én egy mosatlan oldalnak tartom pont az előbb említettek miatt.
- 3 likes
Komment
-
Majd a Mydiskfix programmal megcsinálod, amit a videóban mutatnak.
Mai világba áldás szerintem ha a neten nem lehet megtalálni pusztán a neved alapján.
- 1 like
Komment
-
Üdv a klubban , jövőre én is megint megtapasztalhatom amikor az ifjonc(robesz) kipuffjáról majd vakarom le a rozsdát...
Nem ismer valamelyikőtök Győr környékén egy normális asztalos szakembert? Egy egyszerű ajtós szekrényt kéne összeállítani mert a bútorüzletekben nem nagyon láttam olyan méretben ami kéne(35cm mély, 78cm széles, magasság ~55cm), vagy csak rossz helyen kerestem....
- 1 like
Komment
-
Ha valaki ilyesmire vetemedne,szemüveg nélkül NE tegye!
- - - Updated - - -
Nem ismer valamelyikőtök Győr környékén egy normális asztalos szakembert?
kell csavaroznod, vagy csapolnod.
- 5 likes
Komment
-
A méretekről a forgácslap vastagságot számold le a tetőnél és a fenéknél. Rázáródó ajtónál az ajtó méreteiből le kell venni oldalanként 3mm-t. Belezáródónál jobb az 5mm. A farostlemez hátfal merevít, azt ne hagyd ki(5mm vastag)
. A lábazatnak 10-15cm nek kell lenni. Egy ilyen lapbutort összetiplizni egy délután gyakorlat nélkül is. Jah a tető 1mm rel lentebben van mint az oldalfalak teteje."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Ha valaki ilyesmire vetemedne,szemüveg nélkül NE tegye!
Én épp ezért, kizárólag fonott fazékkorongot használok !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA méretekről a forgácslap vastagságot számold le a tetőnél és a fenéknél. Rázáródó ajtónál az ajtó méreteiből le kell venni oldalanként 3mm-t. Belezáródónál jobb az 5mm. A farostlemez hátfal merevít, azt ne hagyd ki(5mm vastag)
. A lábazatnak 10-15cm nek kell lenni. Egy ilyen lapbutort összetiplizni egy délután gyakorlat nélkül is. Jah a tető 1mm rel lentebben van mint az oldalfalak teteje.
Komment
-
Ettől a projekttől azért leesett az állam. Milyen drága csempe lehetett, ahol ennyi munka és beleölt pénz megérte. És ha ilyen drága volt, miért rakatta le Mekkmesterrel?
Hogyan tudom eltávolítani a csemperagasztót a bontott csempéről?
- 3 likes
Komment
-
, miért rakatta le Mekkmesterrel?
- 7 likes
Komment
Komment