jagdtigger eredeti hozzászólása

Hozzászólás megtekintése

Közlemény

Collapse

No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse

X
- 

Konkrét választ nem tudok adni, hogy lehet-e találni, de lehet jobban jársz ha megszerkeszted cadbe és csináltatsz egyet. Ha esetleg nincs mintád amiről a méreteket le tudnád lesni akkor tudok segíteni, mert van apámnak egy babettája, de sajnos most 12órázok még 3 héten keresztül, úgyhogy csak utána tudok segíteni. Ha nem találsz jobb megoldást és ráér akkor írj rám privátba mert az maradandóbb és amint tudok utánanézek, leírom a pontos méreteket, esetleg ki is szerkesztem neked.
 - 

Beavatnál a titokba ? Ha jó az ötlet, letagadom hogy van ilyen a padláson. ( ha rossz, akkor meg azértchemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen izzókat keresek:
)
Ezt találtam tegnap.http://www.jawamarkt.cz/satz-aufkleb...-638-639-typ-1jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet még valahol kapni az eredetivel megegyező matricát?
Esetleg még ez !http://veteranapro.hu/emblemak-felir...imson-matricak
- 1 like

Komment
 - 

ApaE - 

A titok, hogy ilyen fényfüzérünk van és ragaszkodok (ragaszkodunk) hozzá és már nem gyártják ezt a típust. Illetve van még ilyen is:mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeavatnál a titokba ? Ha jó az ötlet, letagadom hogy van ilyen a padláson. (ha rossz, akkor meg azért )
Pótizzók | Elektro-Light Kft.
Van egy kis baj vele, hogy Kínai Xar:-( felügyelet nélkül nem érdemes hagyni működés közben. Ettől függetlenül vettem egy rakással ezt is, de azt nem keverem össze a békebelivel.
Bocsánat, így jobban megtalálható:
Pótizzó hagyományos izzósorhoz E10 14V 3W zöld | Elektro-Light Kft.
Nos körülbelül két hete voltam a Tungsram gyárban, egyből eszembe jutottak az izzók. Megvigasztaltak, hogy már 3-4 éve nem gyártanak ilyet.. Viszont a képen látható mennyiséget még kiguberálták valahonnan. kétszer ennyit is el tudtam volna viselni, mert rengeteg nem működött már. (egyik izzó kiégett, de úgy, hogy össze égett a két elektróda így nagyobb feszültséget kapott a többi izzó is :-( Na állítólag az ilyen baleset jobban előfordulhat ezzel a kínai csodávalApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmíg a Király utcában létezett a Tungsram márkabolt, nekik volt egy fióknyi. Évente elsétáltam arra karácsony előtt, vettem 2-2 db-ot színenként, kb. egy ezresért. Aztán pár éve bezárt a bolt, azóta én is csak nézem, ahogy menthetetlenül fogynak a tartalékaim . Természetesen nem egyformán fogynak a színek .

Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 júl. 25, 19:02.
Komment
 - 

Ne dobd el a kiégetteket. Ha elfogy a tartalékod akkor próbáld úgy "kinyitni" az izzó alját hogy a fém feletti rész ép maradjon, ezután már csak egy olyan kis izzót kéne keresni ami belefér. Mi anno így mentegettük a hóemberes izzó sorunkat, pár évet kihúzott így de utána végleg letette a kanalat sajnos
 .

- 1 like

Komment
 - 

Köszönöm a tanácsot.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe dobd el a kiégetteket. Ha elfogy a tartalékod akkor próbáld úgy „kinyitni” az izzó alját hogy a fém feletti rész ép maradjon, ezután már csak egy olyan kis izzót kéne keresni ami belefér
Most teljesen rákattantam erre az ügyre, mert tavaly történt a baleset, hogy elromlott a füzérünk, így vettünk gyorsan egy másikat, aminek nem működött egy része új létére sem
 Kár, hogy csak most jutott eszembe feltenni itt is a kérést... 
Egy sárga izzót még tavaly találtam Pannonia alkatrészek között és még jó volt!
 Jobban örültem neki, mint a lábtartóknak amit boltoztam.

Komment
 - 

Ennyit nem ér a dolog de azért köszBlackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKonkrét választ nem tudok adni, hogy lehet-e találni, de lehet jobban jársz ha megszerkeszted cadbe és csináltatsz egyet. Ha esetleg nincs mintád amiről a méreteket le tudnád lesni akkor tudok segíteni, mert van apámnak egy babettája, de sajnos most 12órázok még 3 héten keresztül, úgyhogy csak utána tudok segíteni. Ha nem találsz jobb megoldást és ráér akkor írj rám privátba mert az maradandóbb és amint tudok utánanézek, leírom a pontos méreteket, esetleg ki is szerkesztem neked.
 . Akkor marad a bolti verzió 
 . 
Már csak azt sajnálom hogy a hülye beállítási bázis tréning miatt félbe kellett hagynom az összeszerelést
 .(Igen, már én is "eladtam a lelkem az ördögnek"...)

Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 26, 21:00.
Komment
 - 

Te már megint "rébuszokban" beszélsz.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése........... a hülye beállítási bázis tréning.............. (Igen, már én is „eladtam a lelkem az ördögnek”...)
 Csoda, hogy nem tudok aludni, mert nem értem mit akarsz mondani? 

A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like

Komment
 - 

Néha előfordul (osztálytársaim poénkodtak ezzel)
 . Amúgy nem nagy rébusz szerintem mert már a tréning neve mutatja hogy kik vesznek ezen részt 
 .

Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 26, 21:31.
Komment
 - 

Hello! Bekapcsolódnék ide ha nem baj
 Nekem egy Romet Kadett 780-am van (brutális nagy hanggal) és most az egyetlen dolog amire vágyok egy motoros találkozó valahol itt szabolcsban( messzebb nemigazán merek menni
 ),ahol nagy és igazi motorok mellé állhatnék a kis kotroncommal és elmondhatnám : itt vagy kicsi romettem velem együtt a menyországban
  Szóval ha valaki esetleg tudna egy ilyen találkozóról akkor megköszönném neki hogy elárulja hol,s mikor lesz

- 2 likes

Komment
 - 

A legközelebbi olcsóbb benzinkútnál, valamelyik keddi napon, a következő brutál benzinár emelés előttrevenge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzóval ha valaki esetleg tudna egy ilyen találkozóról akkor megköszönném neki hogy elárulja hol,s mikor lesz
.
Sajna az már csak volt !találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebodrog keresztúrban pannonia márka találkozó lessz

Komment
 - 

Na szóval ! Itt mindenki tegeződik, márka hovatartozástól, és életkortól függetlenül. Biztosan jó amit elképzeltél, ( látni kéne ), de itt Pannóniából igazán ApaE a KIRÁLY. Ő majd kiokosít.találdki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúgy jó meg csinálni??

Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 júl. 27, 17:16.
- 3 likes

Komment

Komment