A Multialarm-nál akciós folyamatosan a riasztó ! Ingyen adnak mindent, neked pedig vállalni kell 2 év hűséget távfelügyeletre havi 5000 forintért. Gyakorlatilag részletre kapod a riasztót, és még szolgáltatás is jár hozzá !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Nem tudom mikor nála voltam egy mazdát és egy mercit fogadott be négy ural,dneper motorért,állítólag a dunántúlról jöttek és viszik tovább.ha az ipse nem úgy kezeli az árakat, mint a Gollam.
Egy oldalas tetszett:azt egy ismerős 45-ért vitte el,izs-é volt a tolós elejével kerék és ülés nélkül."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Az is volt 1-2mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudom ,legendás,de egy t-5-ös szebb!
- - - Updated - - -
Lesz még egy videó is majd valamikor. 5 óra alatt 45% már feltöltődött
- - - Updated - - -
Az első képen egy P9-es Pannónia van az adattáblája szerint.
- 4 likes
Komment
-
Igen szép,de izlésem szerint az a tankP9-es Pannónia van az adattáblája szerint.
nem jön be!!!
- - - Updated - - -
És képzeld el mi meg boszankodunk néhányan,mert nem tudjuk megnézni,nekünk a fotó is lassan tölt leLesz még egy videó is majd valamikor.
és a tudásunk is
korlátozott!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Megvannak "madárkák",-miután kedden az egyik színesfém felvásárlónál megtaláltam a 4db.,igen "szakszerűen",sz@rrá vert Golf I 5 sebességes váltót.Sajnos ezekből 3 GTI-hez való volt,ami nem túl gyakori,tehát még képviselhetett volna értéket,-de most már ezt is le kell írnom.
A rendőrségről,illetve az esetben eljáró összes rendőrről,csak jót tudok mondani,-életemben először éreztem,hogy velem vannak és támaszkodhatom rájuk,még a maradványok aprólékos kibányászásában a konténerből is tevőlegesen segítettek,cipekedtünk,mértünk,ahogy azt kell.
Nem nagyon voltam aktív a fórumon az utóbbi napokban,mert eléggé feldúlt az eset és már nagyon fáradt is vagyok az örökös éjszakázástól.Egyenlőre mechanikus védelmet próbálok kialakítani,de erősen gondolkodom a kerítés valamilyen rejtett elektronikus védelmén,-csak "magad uram,ha szolgád nincs"..Sokat kell tanulnom a különböző védelmi rendszereket megismerni,mert még soha nem volt ilyenre szükségem,-évekig még a műhelyt sem zártam be éjszakára,mert nyugalom volt,-úgy tűnik ennek egyszer és mindenkorra vége,ami azért eléggé elkeserítő.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Egy youtube videó csak működikmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen szép,de izlésem szerint az a tank
nem jön be!!!
- - - Updated - - -
És képzeld el mi meg boszankodunk néhányan,mert nem tudjuk megnézni,nekünk a fotó is lassan tölt le
és a tudásunk is
korlátozott!!!
Nem lenne jó megoldás egy egyszerű ajtónyitás érzékelő? Kapcsolót minden ajtóhoz-ablakoz belülre. Az egészet meg rá egy jó hangos szirénára. Kikapcsolásához meg valahova elrejteni egy kapcsolót.Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Megvannak "madárkák",-miután kedden az egyik színesfém felvásárlónál megtaláltam a 4db.,igen "szakszerűen",sz@rrá vert Golf I 5 sebességes váltót.Sajnos ezekből 3 GTI-hez való volt,ami nem túl gyakori,tehát még képviselhetett volna értéket,-de most már ezt is le kell írnom.
A rendőrségről,illetve az esetben eljáró összes rendőrről,csak jót tudok mondani,-életemben először éreztem,hogy velem vannak és támaszkodhatom rájuk,még a maradványok aprólékos kibányászásában a konténerből is tevőlegesen segítettek,cipekedtünk,mértünk,ahogy azt kell.
Nem nagyon voltam aktív a fórumon az utóbbi napokban,mert eléggé feldúlt az eset és már nagyon fáradt is vagyok az örökös éjszakázástól.Egyenlőre mechanikus védelmet próbálok kialakítani,de erősen gondolkodom a kerítés valamilyen rejtett elektronikus védelmén,-csak "magad uram,ha szolgád nincs"..Sokat kell tanulnom a különböző védelmi rendszereket megismerni,mert még soha nem volt ilyenre szükségem,-évekig még a műhelyt sem zártam be éjszakára,mert nyugalom volt,-úgy tűnik ennek egyszer és mindenkorra vége,ami azért eléggé elkeserítő.
Üdvözlettel:Che
Mostanában valahogy felélénkült ez. Főnököm egyik telephelyére is betörtek. Elhordtak onnan is sokmindent.
Egy másik telephelyével szomszédos épületben lévő boltból meg a komplett páncélszekrényt, benne nem kevés pénzzel...
- 2 likes
Komment
-
legtöbbször kicsibe szakadozva,ilyenkor jooker választékos szavai jutnak eszembe...a szolgáltató bővíti állandóan a befizetést,a sok fejlesztés miattyoutube videó csak működik
éppen a lefedettség hiányos.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment