Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Indián,Henderson,Norton,NSU,Puch,Sarolea, Benelli,BMW nem volt?
Akkor:beköltöznék!
- - - Updated - - -
vagy hajnalban ismét meglátogattak a színesfém-gyűjtők,
A mostani "beszállítóm" édesapja is vasas és uzsorás volt mindennel kereskedett tv,arany,telefon,vas,réz.az öregnek adtak el este ellopott vasat az valamiféle kék-porfestékkel beszórta a szerzeményeit csak alapos munkával lehetett megtakarítani.a másik ami eszembe jutott a festékpuska,biztosan jó szórakozás,összekéne lövöldöznöd a dolgaidat és néha esténként is,a riaszó-pisztoly pedig egyszerű lakatos munka,csak lőszer kell és az,hogy"ŐRÜLT" az öreg lövöldöz esténként, a karbidos tejes-zacsek is hangos.........a hír gyorsan terjed.Kitudja mivel pufogtatha rájön az ötperc.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
A Multialarm-nál akciós folyamatosan a riasztó ! Ingyen adnak mindent, neked pedig vállalni kell 2 év hűséget távfelügyeletre havi 5000 forintért. Gyakorlatilag részletre kapod a riasztót, és még szolgáltatás is jár hozzá !
Ma hoztam haza a hengert,dugattyút. Méregetés, számolgatás, utómunkák után teszek képeket. Csak mire hazaértem...megint tele lett az autó hátsó része rozsdás vassal. persze sürgős cucc..
Megvannak "madárkák",-miután kedden az egyik színesfém felvásárlónál megtaláltam a 4db.,igen "szakszerűen",sz@rrá vert Golf I 5 sebességes váltót.Sajnos ezekből 3 GTI-hez való volt,ami nem túl gyakori,tehát még képviselhetett volna értéket,-de most már ezt is le kell írnom.
A rendőrségről,illetve az esetben eljáró összes rendőrről,csak jót tudok mondani,-életemben először éreztem,hogy velem vannak és támaszkodhatom rájuk,még a maradványok aprólékos kibányászásában a konténerből is tevőlegesen segítettek,cipekedtünk,mértünk,ahogy azt kell.
Nem nagyon voltam aktív a fórumon az utóbbi napokban,mert eléggé feldúlt az eset és már nagyon fáradt is vagyok az örökös éjszakázástól.Egyenlőre mechanikus védelmet próbálok kialakítani,de erősen gondolkodom a kerítés valamilyen rejtett elektronikus védelmén,-csak "magad uram,ha szolgád nincs"..Sokat kell tanulnom a különböző védelmi rendszereket megismerni,mert még soha nem volt ilyenre szükségem,-évekig még a műhelyt sem zártam be éjszakára,mert nyugalom volt,-úgy tűnik ennek egyszer és mindenkorra vége,ami azért eléggé elkeserítő.
Megvannak "madárkák",-miután kedden az egyik színesfém felvásárlónál megtaláltam a 4db.,igen "szakszerűen",sz@rrá vert Golf I 5 sebességes váltót.Sajnos ezekből 3 GTI-hez való volt,ami nem túl gyakori,tehát még képviselhetett volna értéket,-de most már ezt is le kell írnom.
A rendőrségről,illetve az esetben eljáró összes rendőrről,csak jót tudok mondani,-életemben először éreztem,hogy velem vannak és támaszkodhatom rájuk,még a maradványok aprólékos kibányászásában a konténerből is tevőlegesen segítettek,cipekedtünk,mértünk,ahogy azt kell.
Nem nagyon voltam aktív a fórumon az utóbbi napokban,mert eléggé feldúlt az eset és már nagyon fáradt is vagyok az örökös éjszakázástól.Egyenlőre mechanikus védelmet próbálok kialakítani,de erősen gondolkodom a kerítés valamilyen rejtett elektronikus védelmén,-csak "magad uram,ha szolgád nincs"..Sokat kell tanulnom a különböző védelmi rendszereket megismerni,mert még soha nem volt ilyenre szükségem,-évekig még a műhelyt sem zártam be éjszakára,mert nyugalom volt,-úgy tűnik ennek egyszer és mindenkorra vége,ami azért eléggé elkeserítő.
Üdvözlettel:Che
Nem lenne jó megoldás egy egyszerű ajtónyitás érzékelő? Kapcsolót minden ajtóhoz-ablakoz belülre. Az egészet meg rá egy jó hangos szirénára. Kikapcsolásához meg valahova elrejteni egy kapcsolót.
Mostanában valahogy felélénkült ez. Főnököm egyik telephelyére is betörtek. Elhordtak onnan is sokmindent.
Egy másik telephelyével szomszédos épületben lévő boltból meg a komplett páncélszekrényt, benne nem kevés pénzzel...
Komment