Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa óhajtod:ebben tudok segíteni
Komment
-
Kedves veterán rajongó társaim!
Nyerjetek egy gyönyörű autót!
Válasszatok egy típust, egy színt, teljesen ingyen!
https://nyerj-autot.hu/uid/ltQXNigqF4uW6GTE
Komment
-
Kedves Annakovari!
Már annyi gyönyörű autót nyertem az életben,hogy tele van vele az egész ház,sőt az ágyneműtartóból is autóalkatrészek kukucskálnak ki a párnák alól,ha azok egyáltalán begyömöszölhetőek még,a fő és vezérműtengelyek közé.Tekintettel a fentiekre,nem szeretnék semmilyen gyönyörű autót nyerni,de azért köszönöm a megvillantott lehetőséget,esetleg egy "újszülöttet",még érdekelhet.
Más,-egész nap váltakozó hevességgel fújt errefelé a szél,ahogy az ilyen esetekben szokott lenni,örökké akadozott az internet elérés,több hozzászólásom is elveszett és elég rendesen pipa voltam a szolgáltatóra.Szerencsémre,semmilyen kötelező pénzügyi befizetéseket,ahogy szokták mondani tranzakciókat nem bonyolítunk a neten keresztül,de azért eszembe jutott,ha valamilyen határidős befizetés,elmaradna egy ilyen esetben önhibánkon kívül,vajon a követelő fél figyelembe venné e a történteket,vagy jönne a kötbér,bírság,.......? Sajnos volt már több esetben is,hogy a hálózati elérést,csak napokkal a hiba észlelése és bejelentése után hozták rendbe,ami önmagában még érthető is,de a havidíjból azért egy petákot sem engedtek el,ami viszont nem nagyon érthető és egyáltalán nem méltányos.Nem azért írtam le a fentieket,-mert egy kis akadozás a szolgáltatásba,valójában belefér,mert az életben semmi nem működik tökéletesen,illetve lehetnek hibák,-de net szolgáltatók a hirdetéseikben,szinte űberelik egymást,hogy "válassz minket,-mert mi mindenben mindenkor a leg,leg,.......... vagyunk.
A tapasztalat alapján nem minden úgy van,ahogy azt reklámozzák,-sőt..
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Nem volt áramunk tegnap este óta ma 9-körül került elő...az internetsebességgel kecsegtetnek mikor még a hálózat sincs kiépítve egyszer kijött egy lelkiismeretesebb üzletkötő,hogy bebizonyítsa van kapcsolat a műszer adatai után bocsánatot kért és eltávozott!A statisztika az százalékban számol a 99% az nem mindenkire vonatkozik,szar 1%-osnak lenni:nincs térerő a telóban,a tv kihagy adókat,szakadozik az internet,drágább a benzin ,a kenyér,és kevesebb a kereset.............Az ingyenes dolgok meg minimum sok benzinbe kerülnek,hogy vissza térjek a témához!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Che,
A T betűs szolgáltatónál régebben ez úgy működött hogy 10Mb-ot fizettünk, jó esetben volt 1Mb. A szolgáltatót naponta hívtuk, persze semmi reakció. Aztán egyszer a szerelőt is láttuk, aki közölte hogy igazából annyira elavult a hálózat hogy nem tud mit kezdeni vele. Ha tartósan 1Mb alá esik a sebesség akkor felbonthatjuk a szerződést. Na de szerencsére az épp akkoriban járt le. Szóval szolgáltatót váltottunk.
Aztán nemrég mobil csomagot váltottam, az ügyintéző meg mondta a szokásos szöveget hogy milyen jó otthoni csomagjaik vannak. Neki is elmondtam hogy mi volt régebben. De végül is korrekt volt, közölte hogy a hálózat most is olyan, de most már nincs a szerződésben olyan rész hogy ha tartósan 1Mb alatt lenne akkor felmondhatjuk.
Szóval ha bekötik, és aláírja a jóember a 2 év hűségidőt, másnap meg már nincs net akkor így járt. Fizeti 2 évig a semmit aztán utána felmondhatja...
Ja, a helyi szolgáltatónál olcsóbban van stabil 30Mb. És ha valami gond van akkor hamar megcsinálják.
(na meg a helyi szolgáltató szerelője is veteránozik )
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn a 2km-es utca végén lakom... a drótos netről előttem leveszik a javát.. Nekem az marad ami jut.. Ez van.. Egy szolgáltató van,azt választottam.
Erről van szó ha nem tetszik akkor is ez van ,javítok a helyzetemen:.....egészségetekre !"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment