Tegnap túrtam ! + némi érdekesség !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap túrtam ! + némi érdekesség !
- 2 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégül is csak tipp volt. A portalanításon kívül más nyúlkálás nem volt amióta itt van. Én maximum biztosítékot cserélek ezekben. Elvileg a mozgómagos része érintetlen is lehet. Akitől jött valószínűleg megunta a tárolást, mert használni meg nem tudta. Jó ideje nem szól.
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Vagyis arra célzol , hogy beszéljem meg vele hogy bírja szóra a 422 -est , és egyeztessünk egy időpontot ?????
Mindenképpen, de talán csak tavasszal tudnék felétek menni. Még jó lenne az AR 602-t is feltámasztani, és ha megoldható van még pár egyszerűbb, talán könnyen javítható(szerintem) készülék is(115 A, 140 A, 228 A). Azok közül is vinnék egyet, és a kocsiba is beférne a két nagydarab mellé
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
- A másik készüléket csak saccolni tudom ,remélem nem tévedek ... szerintem ez egy - közel utolsó szériás - Melodija Super nevű bolgár , vagy Jugoszláv készülék , az M10-utódja , vagy megfelelője .(Hasonló Bolgár készülékek Pl : Szófia , Budapest , Melódia ...) Eredetileg az ORION licence alapjaira fejlesztett készülék ,(csakúgy mint a Kosutnjak ) KH , HH, és két osztott RH -ra hangolt készülék ,mind tulajdonságaiban illetve minőségében jobbnak mondható az előzőnél . A magyarországi , - főleg magyar készülékeket előtérbe helyező - gyüjtők körében nem túl népszerű , de nem is túl gyakori . Úgy vélem úgy 2000-7000 Ft körül lehet megszabadulni tőle, állapottól függően .
Természetesen ezek az árak a saját tapasztalataimon alapulnak , nem kell 100 % -ban elfogadni őket ,illetve semmiféle vita , vagy hivatkozás alapját nem képviselhetik !
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Milyen színű lesz?
Egyébként megérdemelne egy külön oldalt:és a saját munkákat oda lehetne beírni!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen színű lesz?
- 2 likes
Komment
-
Muszáj elmondanom !!! Ma rábuktam a netre, mert üveggyöngyöt, és üvegszemcsét kerestem szóráshoz. Felhívtam egy közeli forgalmazót, és elmondtam mit, és mihez keresek. Már a telefonon felajánlotta, hogy kapok mintaanyagot próbához. El is mentem hozzá, ahol is 2x 25 kg különböző szemcsenagyságú szóróanyagot kaptam INGYÉRT kipróbálásra !!! Csak azért nem írom ki anevét,( bár megérdemelné ) mert nem szeretném hogy valaki visszaéljen a jóindulatával. Természetesen privátban megadom az elérhetőséget az aktív tagoknak !!
- 5 likes
Komment
Komment