Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A VW gyár kihelyezett fióküzeme.Jól sikerültnek tűnik,-gratulálok.

Üdvözlettel:Che

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Begbac az ideg. Egy frissen restaurált R51/2 motort kell beindítanom,beüzemelnem,hátsó defektet javítanom.... A kerék kiszerelésekor... lazák a küllők. Nem gond majd meghúzom. Probléma: újravágott menetek, niplikben nagyobb menetek... javíthatatlan mert a küllőmeneten szabadon húzgálható az anya.. Plusz a defekt azért mert az ányából 5mm-re kiáll a küllő ami kiszúrta a belső gumit. Kis bosszúság ami orvosolható új küllőkkel. Mai nap a műhelyben a motor alatt a kipuffogóról lepergett króm fogadott. Állóhelyben!!!! Ész + minden megáll... Mi lesz ha indítom? Persze nem tartok még ott,de egy kis félsz van bennem,mert pár "apró" bibit még találtam.
      Van egy valag bontott küllőm , garnitúrák , igaz hogy nem ural méret ... és mint mondtam panyó küllőre tudok csinálni menetet --érdekel ?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        -érdekel ?
        Most összerakom ahogy van,mert mozgatnom kell. Hétfőn próbálkozom új szettet beszerzéssel mert gyorsba kell. Ural küllőm van,de azok rövidek.

Komment

Csatári Sanyi a legközelebbi megoldás Attila. Bár gondolom ismerős számodra.

Komment

Persze hogy igen. Ö lesz az.

Komment

Szervusztok!

Sajnos az Idős Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt,a küllőgyártást a fiai viszik tovább.Talán sokkal korábban kellett volna megírnom ezt a rossz hírt,de mindig elmaradt,mert az ember nem szívesen ír le olyan dolgokat ami szomorú.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Idős Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt,a küllőgyártást a fiai viszik tovább.
                Vajon a híre marad?

Nyugodjék békében!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Bocsánat én sem tudtam róla sajnálom még a CB rádiós időkből volt ismerős Sanyi.

Komment

Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt
                    Debrecenben a klinikákon futottunk össze a váróban.. kellemes pár órás beszélgetés volt. Ott még bizakodó és jó kedélyű volt. Pár hónappal később értesültem róla.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Vajon a híre marad?
                      Persze. Az idősebb Sanyi gyerek viszi a boltot.

Komment

A VW gyár kihelyezett fióküzeme.Jól sikerültnek tűnik,-gratulálok.
                        Köszönöm! Igyekszem jól megcsinálni. És szeretném az alkatrészeket is megköszönni, mert most igen nagy hasznukat veszem. Sárvédők rajta vannak, a csomiajtó apróságait most szerelem be, és a hátsó híd felújítása is megkezdve! Ha készen vagyok a kasznival akkor kezdem a futóművét és a fékeket rendbetenni.

Komment

Kedves Józsi!

Szívesen és,ha bármire szükséged van még és tudok segíteni,-akkor ne fogd vissza magad!Nálam csak itt punnyadtak azok az alkatrészek,-legalább most újra életre kelnek és szolgálnak,a funkciójuk szerint.Vannak itt még Golf alkatrészek,-bár nem nagy mennyiségben és,ha kezembe kerül egy-két darab mindig gondolok rád.

Üdvözlettel:Che

Komment

https://totalbike.hu/hirek/2017/09/1...bb_motoroknal/

Komment

nálunk ez még sokáig várat magára hisz amit mi is kezdeményeztünk az is szerintem a darálóba végezte igaz a 2 ballábas focistáinkra milliárdokat költenek fölöslegesen. Az Aranycsapat egyszeri és megismételhetetlen!

Komment

Na igen, csak nehogy a hülyeséget meg átvegyék:
                                https://hegylakok.hu/2018/02/motoros...tozasok-ellen/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X