Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Persze hogy igen. Ö lesz az.

    Komment



      Szervusztok!


      Sajnos az Idős Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt,a küllőgyártást a fiai viszik tovább.Talán sokkal korábban kellett volna megírnom ezt a rossz hírt,de mindig elmaradt,mert az ember nem szívesen ír le olyan dolgokat ami szomorú.

      Komment


        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Idős Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt,a küllőgyártást a fiai viszik tovább.
        Vajon a híre marad?

        Nyugodjék békében!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          Bocsánat én sem tudtam róla sajnálom még a CB rádiós időkből volt ismerős Sanyi.

          Komment


            Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Csatári,valamikor tavaly késő nyáron meghalt
            Debrecenben a klinikákon futottunk össze a váróban.. kellemes pár órás beszélgetés volt. Ott még bizakodó és jó kedélyű volt. Pár hónappal később értesültem róla.

            Komment


              mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Vajon a híre marad?
              Persze. Az idősebb Sanyi gyerek viszi a boltot.

              Komment


                Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A VW gyár kihelyezett fióküzeme.Jól sikerültnek tűnik,-gratulálok.
                Köszönöm! Igyekszem jól megcsinálni. És szeretném az alkatrészeket is megköszönni, mert most igen nagy hasznukat veszem. Sárvédők rajta vannak, a csomiajtó apróságait most szerelem be, és a hátsó híd felújítása is megkezdve! Ha készen vagyok a kasznival akkor kezdem a futóművét és a fékeket rendbetenni.

                Komment


                  Kedves Józsi!

                  Szívesen és,ha bármire szükséged van még és tudok segíteni,-akkor ne fogd vissza magad!Nálam csak itt punnyadtak azok az alkatrészek,-legalább most újra életre kelnek és szolgálnak,a funkciójuk szerint.Vannak itt még Golf alkatrészek,-bár nem nagy mennyiségben és,ha kezembe kerül egy-két darab mindig gondolok rád.

                  Üdvözlettel:Che

                  Komment


                    https://totalbike.hu/hirek/2017/09/1...bb_motoroknal/

                    Komment


                      nálunk ez még sokáig várat magára hisz amit mi is kezdeményeztünk az is szerintem a darálóba végezte igaz a 2 ballábas focistáinkra milliárdokat költenek fölöslegesen. Az Aranycsapat egyszeri és megismételhetetlen!

                      Komment


                        Na igen, csak nehogy a hülyeséget meg átvegyék:
                        https://hegylakok.hu/2018/02/motoros...tozasok-ellen/

                        Komment


                          Úgy tudom,hogy Mongóliában nincs műszaki vizsga,-na ennek lennék a híve,de nagyon.Miért is?

                          Keresgéljetek az emlékezetetekben olyan műszakival kapcsolatos emlékképeket,amikor nevetséges hibákkal küldtek el embereket,vagy akár titeket,vagy minősítettek járműveket közlekedésre alkalmatlannak,mely hibák egyáltalán nem veszélyeztetik a közlekedés biztonságát.Ilyen hibának tartom a szélvédők kőfelverődéses hibáit,vagy az ülés kárpitjának esetleges rossz állapotát és még lehetne sorolni.Ugyanakkor,ha tele van aggatva illatosítókkal,Misi-mókussal,meg mit tudom én még milyen mütyürökkel a visszapillantó tükör tartója az nem zavarja a kilátást,-nevetséges.Melyikünk nem látott még kantakék Ladát friss műszakival,lefegő küszöbbel,-én már láttam nem is egyet.Ez az egész egy fölösleges inproduktív,bürokratikus vízfej,az eredetiség vizsgával,biztosítási rendszerrel együtt,a pénz kiszivattyúzására az emberek zsebéből.

                          Azt viszont szigorúan betartattnám,ha valaki a járműve műszaki hibájából balesetet okoz,azt nagyon szigorúan megbüntetném és hosszú évekre,vagy esetleg örökre eltiltanám a járművezetéstől.

                          Hagyni kéne már egy népet felnőni és megtanulni felelősen gondolkodni,nem mindenféle keretek közé szorítani,skatulyázni.Úgy tapasztalom,hogy a Magyarság elvesztette már az identitás tudatát is,csak ténfereg ebben a gyönyörű országban és csak a valahogy túlélni gondjai nyomasztják,de azok minden pillanatban.Szabadságot akarok végre már,de nem majd,meg ezután,-mert már nem bírok várni,-kevés már az időm!

                          Üdvözlettel:Che (Na megint elszaladt velem a ló,de talán belefér)

                          Komment


                            Még az időszakos kötelező műszaki ellenőrzés létjogosultságával egyet tudok érteni. Sajnos túl sok a felelőtlen ember és attól tartok elszaporodnának az elhanyagolásból eredő balesetek. Így azért csak rá vannak kényszerítve az emberek hogy legalább a féket csináltassák meg időnként, ne járjanak tükörgumival stb.
                            Kíváncsi leszek, pár éven belül a kötelező éves kéményellenőrzés eltörlése után, hány csúnya baleset lesz. Sajnos sokan hajlamosak legyinteni, jó az még... működik az még.... semmi baja...
                            Aztán egyszer csak arra ébred fel.... hogy nem ébred fel többé . Mert a kémény úgy elkormolódott hogy a CO inkább visszafordult, s kimászott a kályhából.

                            Ami viszont tud bosszantani, az a kötelező felelősségbiztosítás. Elérek egy bizonyos bonusz fokozatot, mert jó gyerek voltam. Kvázi az én elővigyázatosságom, én érdemem végett nem kell olyan sokat fizetnem. De amikor tavaly akartam volna venni egy második, hurcolkodós autót, kiderült hogy arra az alap, legmagasabb díjat kellene megfizetnem, ami 25 helyett 63ezer lenne évenként.
                            Miért? Azt az autót nem én fogom vezetni? Nem ugyanaz az elővigyázatos ügyes tapasztalt türelmes jófej ember (aki ráadásul még szép is és szerény)???? Abba átülve hirtelen kezdő vezetővé változok át? Ja, ha eladom a jelenlegi autómat, akkor funkcionálhatok az új autóval tapasztalt vezetőként?
                            Vagy a másik nagy anomália, amin csendes óráimban elmélkedem néha, utánfutóra miért kell kötelező biztosítás? Nem önálló jármű. Nem megy, nem halad, eldől, önmagában csak egy talicska. Csak akkor tudok vele kárt okozni ha az után az autó után kötöm, amire meg van kötve a biztosítás. ...mindegy, csendes téli napokon így megy ez, majd tavasztól úgysem lesz időm ilyeneken agyalni. Csak már jönne, ne csak képen látnánk azt a fecskét!...

                            Komment


                              dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              utánfutóra miért kell kötelező biztosítás? Nem önálló jármű. Nem megy, nem halad, eldől, önmagában csak egy talicska. Csak akkor tudok vele kárt okozni ha az után az autó után kötöm, amire meg van kötve a biztosítás. .
                              És ugye a kötelezője nem fizet semmilyen kárra mert nem a sofőrhöz köthető.

                              Komment


                                Szervusztok!

                                Lehetséges,hogy a kötelező műszaki vizsga eltörlése estén egy ideig megnőnének a műszaki okokra visszavezethető balesetek,mint ahogy a szabad fegyvertartás esetén a kocsmai lövöldözések (nem vagyok a fegyver híve) de,ha példásan büntetnék az okozókat,akkor egy idő után minden rendben lenne.Nem kell ezektől a dolgoktól félni,mert az emberek maguktól is rájönnének,hogy felelősen kell gondolkozni és cselekedni,ha a felelőtlenség szigorú következményeket vonna maga után.

                                Most amúgy is eléggé feldúlt vagyok,mert tegnap lett volna a bíróságon a váltó ügyben a büntetőper második fordulója.A tárgyalás érdektelenség miatt elmaradt,mert a vádlott nem jelent meg.A bíró azt javasolta várjunk egy kicsit,mert megpróbálja elővezettetni őkelmét.Vártunk-vártunk úgy egy jó órányit,amikorra kiderült,hogy a delikvenst nem lehet előkeríteni,mert ismeretlen helyen tartózkodik.A bíró ezután új tárgyalási napot tűzött ki és mosolyogva közölte,hogy reméli akkor tiszteletét teszi majd a vádlott úr,-kérdezem én,mi van ha mégse?

                                Úgy elgondolkoztam,-ott voltunk az ügyben a bíróság részéről hárman,tanúk öten,kiküldtek egy járőrt,ami két fő és a szolgálati jármű,tehát teljesen hiába elvettek tíz embernek az életéből,kb. 3-3 órát,-hát ez ma Magyarországon az igazságszolgáltatás.

                                Egy hatszorosan büntetett harmincon jóval inneni emberről van szó,aki ezek szerint fittyet hány mindenre,mert gondolom a büntetések az ejnye-bejnyén túl nem sokkal voltak szigorúbbak és ezért rá se bagózik hány embernek okoz a káron túl kellemetlenséget.Ha egyszer is úgy rendesen rendbe tennék,hogy megtanulja,hogy a másét tisztelni kell,akkor az ilyen perekre,talán szükség se lenne.

                                Arról nem beszélek,hogy a betörés óta,ha éjjel kimegyek a lakásból,gyakran magam mögé nézek és állandóan van valami a kezem ügyében,vagy egy kis balta,vagy a gyalogsági ásó,vagy egy hidraulika cső,mert mostantól mindig számíthatok valamilyen látogatóra.

                                A váltóügyet azok akik Tiszakeszin voltak részletesen ismerik,akik nem azoknak,-még a múlt év május elején betörtek hozzánk és többek között elvittek tőlem,4db. golf I-es váltót,amit szétzúzva megtaláltam az egyik ócskavas telepen.Tovább nem részletezem a történetet,mert úgy vélem így is érthető.

                                Üdvözlettel:Che

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X