Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komment

Valami Szentélyben jártál? Igaz nincsenek a falon felekezeti jelek de ez is egyfajta hova tartozást jelképez. Az a 100-as szám valahol már fel tűnt!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Valami Szentélyben jártál?
        Ja... abban a térben szinte elveszik a három kicsi ember.. Különben meg teccik..

Komment

Nekem a Szentély végében lévő motor tetszik nagyon

Taluga művész léttedre legalább fényképezni megtanulhatnál

Komment

Elég ha az ecset forgatáshoz ért, így legalább van köztünk ki nem a rozsdás vasakat keni. Ő a retinája alatt tárolja a képeket míg mi csak csodálkozunk. Fotózni meg majd megtanul még én sem tudok pedig egy pár évvel korábbi a születésem igazoló tacepaó! Mivel az év utolsó napja van és más kocsmákban igen ritkán fordulok elő Mindőtöknek Boldog Új évet Kívánok!

Komment

RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nekem a Szentély végében lévő motor tetszik nagyon

Taluga művész léttedre legalább fényképezni megtanulhatnál
              Siettettek basszus! Türelmetlen banda!

Komment

Józsi bátyám, köszönöm a védelmemre emelt szót! Én is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Józsi bátyám,
                  A Sanyi jobban hangzik ! Kevesebb pezsgőt kéne nyalni !..............................BUÉK !

Komment

A tavasz legszebb 2 napja ! Egy nappal későbbre böktek anno a Kincses Kalendáriumban. Kezdtem görgetni a hsz.-ban Gyuri figyelt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A tavasz legszebb 2 napja ! Egy nappal későbbre böktek anno a Kincses Kalendáriumban. Kezdtem görgetni a hsz.-ban Gyuri figyelt.
                      Basszus! Sándor barátom ne haragudj! Előtte Józsi bátyám egy hozzászólását olvastam! De neked pláne köszönöm, és boldog új évet!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A Sanyi jobban hangzik ! Kevesebb pezsgőt kéne nyalni !..............................BUÉK !
                        Az pláne ciki, hogy színjózanul sikerült...

Komment

Minden kedves barátnak,cimbinek, és más olajos kezű,rozsdával fertőzött egyénnek boldog s eredményekben gazdag új évet kívánok!

Komment

Én is itt... ( legtöbbet ide írunk, mostanság ) Mindenkinek Boldog, Békés Új Esztendőt Kívánok!

Komment

Sokat Boldogat Mindőtőknek !
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusztok!

Minden fórumtársnak jó egészséget és Boldog Újévet kívánunk!

Ircsi és Józsi

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information